• Joakim DIF

    Poker någon?

    Finns det några pokerintresserade pappor här inne? Jag gillar själv poker, men nu när man ska bli pappa blir det kanske inte särskilt mycket pokerspelande i framtiden. Hur ser det ut för er andra pokerintresserade?

    Kan också tipsa om årets fetaste pokerturnering på nätet (om man är svensk). För första gången ska det koras en officiell svensk mästare i poker och NordicBet som arrangerar Poker-SM Online 2006 garanterar 2,5 miljoner dollar i prispotten. Minst 5 miljoner kr går till vinnaren. Blir garanterat en riktigt bra turnering!

  • Svar på tråden Poker någon?
  • Peter The Viking

    Vill bara säga att nätpoker kan sätta en riktigt i skiten har varit där,va försiktiga.

  • Da Igor

    Samma här, har erfarenhet i andra led av detta problemområde. Ta det försiktigt, jobba med vanligt kneg kanske inte är roligast i världen alla gånger, men man slipper risken att trilla dit...genväg till pengar kan sluta i fördärvet (nu ska inte sista meningen tolkas i någon frireligiös anda..bara ett ord!) :)

  • Nillzon

    Spelar lite nätpoker på väldigt låg nivå,mest sitngo´s mellan 3 0ch 5$ i inköp.
    Spelar enbart för att det är kul och spännande.Har inga illusioner om att kunna tjäna massa pengar.

  • nassepånken

    varför varför varför?
    poker är skittråkigt, det hjälper inte att det digitaliserats!
    så är det.

  • Professorn

    Usch vad politiskt korrekta alla var. Jag spelar poker både på nätet och "lajv" med mina vänner någon gång i veckan. Det finns inte så mycket att diskutera kring mitt pokerspelande dock - ibland är det minus ibland är det plus (antagligen mest minus). Tyckte bara det var dags att stoppa moraliserandet kring spel om pengar i den här tråden :)

  • Joakim DIF

    Ja, det var väldigt vad den här tråden blev stel. :) Ja, det luktar kanske reklam och det är det väl kanske så fort man tipsar om något som man själv är intresserad av? Poker-SM blir häftigare ju fler som spelar så varför inte göra lite reklam? :)

    Strunt samma... Själv lirar jag så mycket jag kan, men det blir mest sitngoes och heads up matcher så att det inte ska ta för lång tid. Det är det jag tycker är svårast med poker, att få det att passa in i vardagen. Jag lirade en hel del golf för ett antal år sedan, men har lagt ner det pga att det inte fungerar tidsmässig. För att spela "bra" poker så behöver man ju lite tid, men det är inte alltid det lättaste.

    Är inte alls på några höga nivåer, men njuter ändå varje gång jag får chansen att lira lite. Tror dock inte jag har rätt psyke för att bli riktigt bra. Kan aldrig riktigt släppa en riktig bad beat och dom är ju omöjliga att undvika om man ska spela mer.

    Nu är det dessutom bara några dagar kvar till man blir pappa så då blir det nog knivigare att få tiden att räcka till.

  • P Daddy

    Sen man blivit pappa finns ju inte så mycket tid över, men lirar också mycket Sit & Go turneringar.. Tycker det är skitkul!

    F.Ö. gjorde jag min största vinst igår. Spelade en "Treble Chance" och kammade hem första priset i nivå 4 turneringen!! vinst $500, började för en vecka sen med insatsen $3, ska dock tillägas att det var en hel del tur på slutet, kunde lika gärna kommit 4:a och missat prispengarna. Men nu har man råd att köpa blöjor och välling en månad till.. =D

  • Den Där

    Jag ska ju bli pappa i februari så än har man ju tid å spela en del men tyvärr så har jag råkas blocka poker klienten å jag kommer inte ihåg hur man tar bort blockeringen så d blir ju inte så mycke spela... just nu.. men jag jobbar på å fixa d... =)
    Någon som vet hur jag ska fixa d??? =)

  • Cobraman

    jag bruka sitta på svenska spel och lira påker heter cobraman

  • Nillzon

    Vad tycker ni om svenska spel?
    Har själv aldrig spelat där. Spelar enbart på pokerstars, för tillfället iaf. under samma namn som här.

  • Den Där

    svenska spel är ganska bra fakriskt... speciellt när man hittar folk som inte spelar så bra... då lyckas man ju gå plus lite... hahah fan ska ta å fixa d där med klienten så jag kan lira lite.... ;D Heter Petri_ där tror jag... haha kollar inte så ofta på namnet.... ;D

  • enäs

    Jag besökte kasino cosmopol förra helgen. Det var första gången och kanske sista också. Jag vann 14000 spänn på studpoker.

    Jag spelar texas på svenska spel ibland men är för dålig än så länge. Jag har förlorat ungefär 1000 spänn totalt. Just nu lär jag mig grunderna istället för att spela. Taktik, när man ska spela osv. Det går säkert bättre i fortsättningen. Om det inte gör det så drabbar det ingen jättefattig, HA.

  • Paparauk

    poker IRL blir kanske mindre nu när man fått barn , men man har en förstående mamma till barnen så helt utan blir man inte. Sen nätpoker är som någon sa här tidigare : - att det kan sätta en i skiten å det stämmer. Känns lite riggat på nå sätt. Är du på Winning streak så vinner du fan på varje hand. 35 offsuite slår gärna AA. Å är du i forlorar tagen så spelar det inge roll va du får. torskar iaf.

  • henkan74

    Hej, ny på sidan och 1a barnet på väg, gumman plussade igår!:)
    Hon har 2 tjejer innan och hittills har det funnits hyfsat med tid till poker, åtminstone kvällstid... får väl se om det kommer funka sen med nr3 ute men det kanske beror lite på framgångarna oxå på pokerbordet hur mycket man kan lira.
    Hur som helst ska det bli skitkul med en liten en!!

Svar på tråden Poker någon?