• Anonym (Älskade)

    Så fick jag en flicka....

    Har sett så många trådar där man undrar hur man gör en flicka och sökte själv i såna trådar innan jag fick min tjej!

    OBS!!! Jag kommer inte att svara på de inlägg som fördömer mig och tycker att jag är totalt vrickad!!!

    Jag har alltid velat ha många barn, efter våra 2 pojkar önskade jag mig starkt en tjej och som alla vi med barn av samma kön säger.....SJÄLVKLART skulle jag blivit lika glad och älskat min trea lika mycket om det varit en kille!! Och jag är INTE klar med barn bara för att vi har av båda sorterna nu!

    Tro på vad ni vill av mina tips, men det skadar ju inte att försöka

    Först av allt tog jag exakt reda på när min ägglossning inträffade varje månad, ca ½ år innan vi började försöka och framåt kollade jag varje månad!

    1 månad innan vi satt igång började jag äta 500 mg magnesium och 500 g kalcium om dagen. ( Reglerar surhetshalten i slidan och pojkspermierna är ömtåligare än flickspermier och dör fortare) Badade även i ett bad med ca 1 dl ättikssprit, varje dag från mens till ägglossning.

    Mannen badade varmt innan sex varje dag och slutade dricka kaffe! ( Även vid värme överlever fler flickspermier än pojk spermier)

    Vi hade sex från sista dagen i min mens tills 4 dagar innan ägglossning, varje dag! ( Pojkspermier tar längre tid på sig att bli funktionsdugliga så ju mer sex desto mindre pojkspermier)

    Jag undvek salt, vet att det finns en viss diet man ska börja äta ca 6 veckor innan man börjar försöka som också ska regelera surheten i slidan, men jag orkade inte med den! Drog dock ner på saltet!

    Jag tror på denna metod, iallafall att man får en liten större chans att få en tjej, eftersom pojkspermier inte är lika tåliga som flickspermier så får man ju göra allt för att ta kål på dem Nu hade vi tur att bli med barn på första försöket så vi slapp hålla på så länge!

    Ja, jag kan väl säga att jag är så lycklig för min dotter, hade älskat en son EXAKT lika mycket ( hur kan jag göra annat när jag vet vilka fina söner jag får) . Men jag tror att de flesta med barn av samma kön vet och förstår vad jag menar! Observera att jag inte säger alla, finns säkert många därute som inte har någon önskan efter en liten flicka efter flera killar.
    Vet att de som är barnlösa tycker att detta är ett lyx problem och många förfäras över oss ( inte alla, jag vet) som kan önska något mer än bara ett friskt barn. I alla fall så har jag läst de åsikterna i de många flick trådar här på fl. Men detta var min stora sorg, jag önskade mig verkligen en dotter, inte för att hon ska tycka om rosa och dockor, det har jag redan en son som gör utan jag ville ha någon som mig.......en flicka, så småningom en kvinna!

    Hoppas ni alla som har önskningar får dem uppfyllda, ved de än handlar om!!

  • Svar på tråden Så fick jag en flicka....
  • Anonym (Älskade)
    Frup1 skrev 2007-09-15 18:22:56 följande:
    Vad roligt att ert tjej-recept verkligen fungerade. Man läser ju så mycket sådana tips på om man vill ha pojke eller flicka, men får sällan höra om det faktiskt fungerat för någon.Hörde att man skulle båda sexa med strumpor på om det skulle bli en tjej .
    Hahaha....jag födde henne med strumporna på, inget annat, undrar om det också gills
  • Anonym

    Anonym älskade: Hade varit jättekul att följas mer privat. Du kan inte avslöja din signatur? Hade gärna gjort det, men eftersom jag testade positivt idag så vill jag inte att folk här skall veta vem jag är.

  • 4fyran

    Kul att det verkar som det funkar med tjejtrixen själv har jag 4 pojkar o behöver väl inte säga vad jag vill ha...o det är jättejobbigt när alla runt omkring en får flickor.....än värre känns det eftersom maken inte vill ha fler barn alls     men skall ha tipsen i minne när jag börjar operation övertalning säger som alla andra, jag vill inte heller ha en tjej istället för utan åckså....och älskar inte mina barn mindre för att de är pojkar o vill inte ha nåt annat än just de barn jag fått...ursäkta övertydligheten men det verkar som att det inte spelar någon roll hur tydlig man är i detta ämne så är det alltid någon viktig person som ska döma....

    Lycka till i tjejverkstan

  • lolou

    Måste erkänna att jag oxå försökte samma trix som TS för att mitt tredje barn skulle bli en flicka. Var helt övertygad att det var så och blev chockad då bm såg en snopp på ul.
    Nu spelar det ingen större roll men jag var väldigt upprörd i ett par dagar. Den största anledningen till detta var nog själva misslyckandet. Jag menar, inte att det blev en pojke, utan att jag verkligen gick in för något och sedan lyckades inte projektet. Kan vara ngt att ha i åtanke innan man försöker alla dessa knep. Lycka till annars!

  • Spaceray

    Jag tror att det är helt naturligt att vi mammor önskar oss åtminstone en tjej, en av samma sort som vi. Precis som att nästan varje pappa önskar sig en pojke, men vi mammor är nog överrepresenterade här på FL och det kanske är anledningen till att det inte finns så många "hur gör man en pojk-trådar". Själv har jag fått 4 av samma sort som jag! Och är jättelycklig för det, skulle det nån gång bli en femma så skulle det ju vara skoj om det vart en grabb, så har man fått prova på det också, men fränt att ha fem tjejer också... Nåja, skulle jag haft 4 grabbar så skulle jag nog definitivt önskat mig en tjej, så jag förstår er verkligen alla mammor som längtar efter en dotter...

  • Anonym (förstår!)

    lolou, fattar precis! Nu har jag ju bara två grabbar och vet inte om jag ska ha en tredje, men jag har båda gångern i hemlighet önskat mig en flicka - som Spaceray säger - "en som jag"! Och bägge gångerna blev jag faktiskt hemligt besviken - (bara min man vet det). Och speciellt med nr 2 blev jag så chockad! eftersom det inte var planerat hade vi haft sex fem dagar innan ÄL och därför trodde jag att det var en tjej. Kände mig faktiskt LURAD av den lille stackaren i några dagar! Först bara blev han till utan att jag planerat och sen är han inte ens en tjej!!! Efter nån vecka hade jag bearbetat det hela och var faktikst framför allt glad för barnens skull, för jag tror de kommer ha det jättefint och kul ihop , våra två bröder. Och visst sätter man ju barnens lycka främst och jag älskar dem mer än mitt liv. Jag menar absolut inget annat. Men det är skönt att få skriva av sig lite, finns ingen jag kan prata rent ut med det om - skulle aldrig vilja att någon visste och att det kom fram till barnen på ngt dumt sätt. Inte ens min man pratar jag med om det längre - bara i början innan första chocken lagt sig.
    Jag älskar min pojkar (och SPECIELLT lillkillen just nu för han är i en så underbar ålder!), tro inget annat!

    Så jag är en av dem som ville ha BARA 2, men nu funderar på att skaffa en till iallafall. Och gör jag det och det blir en grabb så ska jag älska honom mest i världen. Men jag kommer försöka få en flicka först...

    Varsågoda, ni som vill fördömma mig. Skönt att några förstår!

  • Anonym (förstår!)

    Och en sak som retar kål på mig: folk som rent ut frågar mig om jag inte hellre ville ha en flicka när jag fått nr 2!!!! Hur kan man vara så okänslig?

    Tycker förresten också, som ngn skrev ovan, att det är jobbigt när alla andra får tjejer (eller snarare en av varje). Och känner mig hemsk när jag blir lite skadeglad när folk får två av samma sort... Jag har ju blivit någon jag inte vill vara i den här härvan - och jag vet inte hur ajg ska komma ur det!
    Sorry, lite OT...

  • miasz

    Ett till flicktips: min kompis, som är hindu, har en pojke och vill nu ha en flicka. Hon gör som både hennes och makens föräldrar gjort (som båda fick först pojke sen flicka) - går till templet och offrar massa saker varje dag
    Så mycket för ättika, kalcium och tranbär Låter iaf enklare!

  • Anonym (Blåklocka)

    Väcker liv i tråden och undrar hur det gick för alla ?? 

    Är i " tjejverkstadstankar " troligtvis sista barnet som kommer bli, så de vore underbart att få en lilla syster till grabbarna. 
    Min längtan är enorm! 

  • Anonym (Janette)

    Har en av varje. Men kommer bäst överens med sonen. Det är han och jag som fikar på stan och hittar på saker. Dottern och jag är helt olika personligheter trots att vi båda är väldigt kvinnliga.

    Han känns mer som -mitt- barn. Mina gener. Dottern är närmre sin pappa.

    vad jag vill säga med detta är att man kan ha idéer och fantasier kring ett kön. I verkligheten är det personligheten som avgör. 


    Du har nu fått en flicka och är extra lycklig just nu. Njut av det ruset. Om ett tag kommer det dämpas och du kommer inse att det var inte så himla stor skillnad och det kommer bli konflikter och skav även där.

  • Anonym (k)
    Anonym (Janette) skrev 2023-07-08 09:26:34 följande:

    Du har nu fått en flicka och är extra lycklig just nu. Njut av det ruset. Om ett tag kommer det dämpas och du kommer inse att det var inte så himla stor skillnad och det kommer bli konflikter och skav även där.




    Vi får hoppas 16 år har gett lite mer perspektiv på livet.
  • Anonym (Förälder till två pojkar)

    Hej! Har läst i flera trådar nu om kalcium och magnesium, är det verkligen 500 mg som gäller? När man läser på nätet så är det en väldigt hög dos och är inte bra för kroppen att äta för mycket. Försökte beställa men då är det lägre doser i burkarna. har även hypotyreos och äter levaxin varje dag så jag vill inte råka äta för mycket av något så att det blir knas i kroppen 😂 hoppas någon orkar svara!

Svar på tråden Så fick jag en flicka....