Inlägg från: Anonym (Älskade) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Älskade)

    Så fick jag en flicka....

    Har sett så många trådar där man undrar hur man gör en flicka och sökte själv i såna trådar innan jag fick min tjej!

    OBS!!! Jag kommer inte att svara på de inlägg som fördömer mig och tycker att jag är totalt vrickad!!!

    Jag har alltid velat ha många barn, efter våra 2 pojkar önskade jag mig starkt en tjej och som alla vi med barn av samma kön säger.....SJÄLVKLART skulle jag blivit lika glad och älskat min trea lika mycket om det varit en kille!! Och jag är INTE klar med barn bara för att vi har av båda sorterna nu!

    Tro på vad ni vill av mina tips, men det skadar ju inte att försöka

    Först av allt tog jag exakt reda på när min ägglossning inträffade varje månad, ca ½ år innan vi började försöka och framåt kollade jag varje månad!

    1 månad innan vi satt igång började jag äta 500 mg magnesium och 500 g kalcium om dagen. ( Reglerar surhetshalten i slidan och pojkspermierna är ömtåligare än flickspermier och dör fortare) Badade även i ett bad med ca 1 dl ättikssprit, varje dag från mens till ägglossning.

    Mannen badade varmt innan sex varje dag och slutade dricka kaffe! ( Även vid värme överlever fler flickspermier än pojk spermier)

    Vi hade sex från sista dagen i min mens tills 4 dagar innan ägglossning, varje dag! ( Pojkspermier tar längre tid på sig att bli funktionsdugliga så ju mer sex desto mindre pojkspermier)

    Jag undvek salt, vet att det finns en viss diet man ska börja äta ca 6 veckor innan man börjar försöka som också ska regelera surheten i slidan, men jag orkade inte med den! Drog dock ner på saltet!

    Jag tror på denna metod, iallafall att man får en liten större chans att få en tjej, eftersom pojkspermier inte är lika tåliga som flickspermier så får man ju göra allt för att ta kål på dem Nu hade vi tur att bli med barn på första försöket så vi slapp hålla på så länge!

    Ja, jag kan väl säga att jag är så lycklig för min dotter, hade älskat en son EXAKT lika mycket ( hur kan jag göra annat när jag vet vilka fina söner jag får) . Men jag tror att de flesta med barn av samma kön vet och förstår vad jag menar! Observera att jag inte säger alla, finns säkert många därute som inte har någon önskan efter en liten flicka efter flera killar.
    Vet att de som är barnlösa tycker att detta är ett lyx problem och många förfäras över oss ( inte alla, jag vet) som kan önska något mer än bara ett friskt barn. I alla fall så har jag läst de åsikterna i de många flick trådar här på fl. Men detta var min stora sorg, jag önskade mig verkligen en dotter, inte för att hon ska tycka om rosa och dockor, det har jag redan en son som gör utan jag ville ha någon som mig.......en flicka, så småningom en kvinna!

    Hoppas ni alla som har önskningar får dem uppfyllda, ved de än handlar om!!

  • Svar på tråden Så fick jag en flicka....
  • Anonym (Älskade)

    Jätte roligt att läsa om alla andras erfarenheter och tack så mycket för grattis!

    Självklart ska det vara 500 mg kalcium......ursäkta

    Vad roligt att du ska testa, jag hoppas verkligen att det kommer att gå vägen för dig!!!

    Har du även köpt ättikssprit?

    Jag köpte också äglossningstest, men nu har jag ju sån tur att jag känner när jag har ägglossning.....vi hade sex i ca 2 veckor sista gången en lördagsmorgon, tisdag stegrade sig ägglossningstestet och på eftermiddagen kände jag själv av ägglossningen!

    Se nu till att mannen håller sin ****' varma!!!

    Vill så gärna veta hur det går för dig under vägens gång!

    Jag fick dessa tips av en annan tjej som också hade kört en speciell diet.....vilket i huvudsak går ut på att undvika allt för mycket salt!!


    Michas skrev 2007-07-15 23:33:15 följande:
    Grattis Själv så får jag snart tillbaka två embryon från frysen och vet inte alls om det är två XX, två XY eller en av varje. Inte heller om någon utav dem kommer vilja växa till sig i magen
    Åhhh.... jag håller verkligen tummarna för dig
  • Anonym (Älskade)

    Glömde..... jag åt även rosenrot, vitamin E och Folsyra, de ska visst göra att man lättare blir gravid......kanske humbugg det också, men hoppet är ju det sista som överger oss!!Jag blev ju också gravid på första försöket!

  • Anonym (Älskade)
    Nej de var för att lättare bli gravid!

    Visst är de gulliga våra män som ställer upp på våra infall!!

    jag tror verkligen på att när hp värdet i slidan ändras så överlever fler av en sort!

    Samma om man har mycket sex och minst 3 dagar innan ägglossning sista gången man har sexet! Och att mannen är varm!!!

    Har du flera pojkar sedan innan?
  • Anonym (Älskade)

    Visst är det tur med bra män

    Det låter kanon så som ni har tänkt er! Jag ska verkligen , verkligen hålla tummarna för er!!!!

    Vi har en kille på 5½ och en kille på snart 4 och tjejen är snart ett halvår!

    Vi frågade på ultraljudet om hon kunde se vad det var för kön, men hon ville inte säga då hon inte var säker......men jag har hela tiden känt att det var en tjej! Även om jag emellanåt har tvivlat något alldeles kolosalt!!!!

    Tror jag vet exakt hur du känner dig! Ingen i min bekantskapskrets har vetat hur mycket jag ville ha en dotter! Skämdes nog mycket + att innerst inne har jag varit avundsjuk på dem som har haft en! Men för att förtydliga för alla som läser, jag ÄLSKAR mina pojkar och skulle gärna vilja ha hur många som helst......men jag ville också ha en tjej........

  • Anonym (Älskade)
    Anonym skrev 2007-07-18 12:09:43 följande:
    Blir så trött på alla som vill ha och till slut (efter några pojkar) får flickor. Har hittills inte sett någon som efterlyser knep för att få pojkar, är dom mindre värda??Vet flera stycken som haft pojkar sen tidigare och önskat fler barn. När de sedan fått sin dotter vill de inte ha fler och plötsligt kretsar allt kring dottern. Man knäpper kort med mamma och dotter (har man aldrig gjort med sonen), hon får massor med nya kläder medan gossen/-arna får nöja sig med begagnade. Barnen känner faktiskt detta. När vi fick vår första dotter sa alla att "Nu är ni väl nöjda?" Varför då?Efter 2 flickor har vi fått 2 underbara pojkar och nog kan jag tänka mig fler ändå!! Även om det blir pojkar.Min äldsta tonåring kan vara ett hormonmonster med humörsvängningar så det står härliga till, mens och annat som hör till. Kommer ni inte ihåg hur ni själva var?Visst förstår jag att det är kul med en av varje, men glöm inte bort de barn ni har när ni jagar era trick för att få "rätt kön". Njut av era barn oavsett kön, livet blir inte bättre bara för att ni får en dotter utan för att ni får härliga barn.
    Förlåt men du kan inte ha läst vad jag skrivit särskilt väl.......jag vill också ha fler barn och gärna pojkar, det jag skrev var att jag önskade mig iallafall en tjej i vår barnaskara!
    Inte f*n är tjejer bättre än killar eller mer värda, fattar inte hur du kan skriva att du blir så trött på oss som önskar tjejer! Du vet INGENTING om mig eller min familj och det är ett hån att skriva att jag inte skulle älska mina pojkar lika mycket som min dotter. Skulle väl aldrig göra skillnad på något av mina barn och har faktiskt aldrig träffat några som gör det heller!
  • Anonym (Älskade)
    Zina skrev 2007-07-18 13:29:05 följande:
    Vi har tre töser, hur gör man då en pojk???Grattis till tjejen!Självklart älskar man alla sina barn oavsett kön. Jag kan då erkänna att fick jag välja så väljer jag en pojk nästa gång men blir det en tös så är hon självklart lika välkommen. Det är ju barnen man älskar!
    Precis önska sig måste man ju få Mitt tips är att inte ha sex på ett tag och sen ha precis på ägglossning! Båda våra grabbar är tillverkade precis på ägglossningsdagen!
  • Anonym (Älskade)

    Tack för att du håller mig underrättad, har koll på dig


    Anonym skrev 2007-08-19 11:19:54 följande:
    Till anonym älskade: Jag ville bara berätta hur det går för oss... Jag äter mitt kalcium och magnesium, äter även tranbärstabletter. Har nu kollat upp min ägglossning och den var som jag trodde. Skall snart börja försöka! Min man minskar sitt kaffe och äter äen han tranbär. Har försökt minska på saltet (sabbades en del av en kräftskiva) och nu skall vi även börja bada. Sedan kör vi en del andra knep som jag fått. Så det är mycket planerande! Sedan blir det vad det blir, det spelar ingen så himla stor roll, men nu har vi ju försökt iallafall!
  • Anonym (Älskade)
    Anonym skrev 2007-09-15 16:21:52 följande:
    Anonym älskade: Jag har ätit mitt magnesium, kalcium och tranbärstabletter, men när jag testat pH värdet har det ändå varit för högt. Trots allt så provade vi en gång förra månaden. Han tog ett varmt bad, när han legat en stund hällde jag i ättiksprit och kröp ner. Detta var dagen efter min mens slutat, så ca fem dagar före ägglossning. Har idag insett att jag är gravid! Tycker inte att vi verkligen försökt allt, för alla värden var inte rätt och han har inte minskat direkt på kaffet och jag inte på saltet, tyvärr, men nu är det så här. Vi får se om den vill stanna kvar och vad det blir för någon liten.Håll tummarna för mig!
    Åhhhh.... vad jag håller tummarna nu!!!! Vad roligt grattis till en liten ny bebis
    Jag kände också som dig att vi gjorde inte riktigt allt...men tillräckligt verkar det som!!
    Skulle så gärna vilja följa dig lite mer privat, vet inte hur jag ska lyckas med det dock......kan inte läga ut min mail här, den innehåller både för och efternamn......
  • Anonym (Älskade)
    Frup1 skrev 2007-09-15 18:22:56 följande:
    Vad roligt att ert tjej-recept verkligen fungerade. Man läser ju så mycket sådana tips på om man vill ha pojke eller flicka, men får sällan höra om det faktiskt fungerat för någon.Hörde att man skulle båda sexa med strumpor på om det skulle bli en tjej .
    Hahaha....jag födde henne med strumporna på, inget annat, undrar om det också gills
Svar på tråden Så fick jag en flicka....