• basketmia

    Hälsningar från Peking

    Här kommer en liten hälsning från Peking. Vi har varit en tvåbarnsfamilj sedan i måndags och det går jättebra. Lillebror tyr sig mest till sin pappa men numera går även jag bra.

    Jag kan verkligen rekommendera Kina som land och då 48-timmarslistan för att få ett vettigt tidsperspektiv. Lillebror verkar må bra och även för de andra 48-timmarsfamiljerna har de medicinska rapporter som vi fått stämt bra. Allt har varit otroligt välordnat. Våra kinesiska guider sliter verkligen för att allt ska vara korrekt och att vi ska ha en trevlig vistelse här.

    Imorgon ska vi se Himmelska fridens torg och den Förbjudna staden, det ser jag fram emot. Måste dock ladda med kex och vatten till barnen så att de klarar sig ett par timmar.

    Om bara ett par dagar är det dags att återvända till Sverige och vardagen, det ska bli jätteskönt. Det enda som känns lite jobbigt är 9 timmars flygresa med lillebror i knät

  • Svar på tråden Hälsningar från Peking
  • Vimsa2

    Underbart!!! Det är bara 5 månader sedan vi var i samma situation . Njut sista dagarna i Beijing, vi längtar redan tillbaka!!

  • chatnoir

    Vad härligt att få en rapport från er!! Förbjudna staden är fantastisk, och det finns glass att köpa till lite småhungriga barn.

  • dson

    Ohhh, vad mysigt det låter. Man tänker tillbaka på sina egna adoptionsresor när man läser sånt här... Stort lycka till

  • Preciouskids
    basketmia skrev 2009-07-19 09:56:07 följande:
    Om bara ett par dagar är det dags att återvända till Sverige och vardagen, det ska bli jätteskönt. Det enda som känns lite jobbigt är 9 timmars flygresa med lillebror i knät
    Oroa dig inte för hemresan, för det mesta går det väldigt bra. Vi stod i evighetslånga köer vid incheckningen men själva flygningen var inga problem. Snart är ni hemma!
  • basketmia
    morgonsolan skrev 2009-07-19 15:57:06 följande:
    Vad härligt att höra!!!! Grattis!! Hur har det gått för storasyster? Har hon tagit omställningen och resan bra?
    Storasyster har tagit det jättebra. Eftersom vi flög över natten så var vi jättetrötta när väl kvällen kom här i Kina även om klockan i Sverige bara var halv fyra på eftermiddagen. Så vi märkte inte tidsomställningen. Hon sov även bra på planet.

    Hon har verkligen varit jätteduktig under hela resan och försöker trösta och förmana lillebror när hon kommer åt. Nej lillebror! Lillebror, pappa kommer snart. Nu ska du sova lillebror. mm. Mina föräldrar har varit med och särskilt i provinsen så var hon mycket med dem när vi försökte lära känna vår son och han var lite ledsen och skrek i omgångar. Dessutom var hon med dem när vi gjorde pappersarbetet på civil affairskontoret. Vid överlämnandet var de förstås med allihop.

    Men nu längtar hon hem till Sverige och farmor, farfar och pannkakor!
  • mammamys06

    Underbart!!! Så glad för er skull!


    Victor född september -06, broster bf julafton 2009
  • Maja T

    Så jätteroligt med direktrapporter! Grattis än en gång, och berätta gärna mera under resans lopp!

  • LLL

    Stort grattis! Vad skönt att allt funkar! Kul att få höra från någon som är iväg!

  • hjärtans barn

    Kul att höra ifrån & att allt verkar såå bra

    Grattis

Svar på tråden Hälsningar från Peking