• mr me

    Alla dessa vita kränkta män

    Det är väldigt mycket "vita kränkta män" ute i skogarna i Sala just nu för att släcka den skogsbrand som rasar där. En av dem har till och med dött, medan en annan har skadats svårt.

    Hur tycker Familjelivs feminister att man ska betrakta skogsbranden ur ett normkritiskt perspektiv? Det finns ju ganska gott om manshatande feminister på det här forumet, så vad säger ni?

    Borde man ha kvoterat in lite fler kvinnor i räddningsarbetet kanske? Eller är det tvärtom lite skönt att vara feminist och ha hysteriska åsikter när landet är lugnt, för att sedan gömma sig bakom de hemska "kränkta vita männen" när det brinner och folk riskerar att dö?

  • Svar på tråden Alla dessa vita kränkta män
  • Anonym (^)

    I dödsföraktande lägen som det där så är det väl okej för vita män att skrika som offer enligt alla, feminister och envar. Det är en annan sak för männen när de kommer i kontakt med kvinnor, invandrare och andra som automatiskt har det värre, enligt någon slags princip. Då får de knipa igen om de känner sig kränkta.

    Så är tänket. Tror jag.

  • Anonym (Rättvist)

    Eftersom de vita, kränkta männen vill ha det så här, att kvinnor sköter markservicen och de "enkla" jobben och männen de "riktiga och viktiga" jobben, så får de göra det. Men de ska inte komma och gnälla sedan att det var jobbigt, är man en man så får man stå upp som en man, och inte pipa som en mus.

Svar på tråden Alla dessa vita kränkta män