• Anonym (Fel?)

    Är det fel när två barn har sex?

    Är det fel om två tjejer i tio-årsåldern har sex?

    Jag och min granne hittade min pappas porrfilm-låda när vi var små och tittade ofta på filmerna när vi fick en chans. Vi hittade även min mammas dildos och onanerade när vi såg på filmerna. En gång när vi var tio år slickade vi varandra och fick orgasmer. Det var jätteskönt, ingen förälder visste någonting. Men nu i vuxen ålder tycker jag det låter helt sjukt!

    Är det det? Eller är det bara naturlig nyfikenhet? Ingen tvingades till någonting och vi var med på det båda två! Vi höll ofta på med sexlekar, faktiskt. Kan vi ha blivit inspirerade av pappas filmer? Var det brottsligt det vi gjorde?

  • Svar på tråden Är det fel när två barn har sex?
  • Anonym

    hm okej att man utforskar? men att andvända en dildo o slicka varandra i den åldern?? låter lite konstigt i mina öron iaf..

  • Anonym (nejdå)

    jag hade sex med killar i den åldern. men de var så små att de inte kom in i mig, men vi gned oss mot varann osv. ibland med kläder ibland utan. ibland med tjejkompisar med.

    men det var ju inte alla som höll på så vad jag vet, vad jag vet är att alla jag kände är helt normala idag (som jag vet om )

  • Anonym (nejdå)
    Anonym skrev 2008-09-09 19:43:24 följande:
    hm okej att man utforskar? men att andvända en dildo o slicka varandra i den åldern?? låter lite konstigt i mina öron iaf..
    det kanske berodde på porrfilmerna och tillgången till dildo..
  • Anonym
    Anonym (nejdå) skrev 2008-09-09 19:45:13 följande:
    det kanske berodde på porrfilmerna och tillgången till dildo..
    antagligen..måste juh ha vart så..
  • Anonym (Fel?)
    Anonym skrev 2008-09-09 19:43:24 följande:
    hm okej att man utforskar? men att andvända en dildo o slicka varandra i den åldern?? låter lite konstigt i mina öron iaf..
    Men vi använde inte dildo på det sättet. Vi bara smekte med den utanför. Vi fick ju inte in den!

    Jag märker att jag tänker väldigt annorlunda nu när jag själv är förälder. Min man får inte ha några porrfilmer liggande hemma, inga sexiga tidningar heller och porr på datorn har vi inte heller. För jag vill verkligen inte att mina barn ska titta på sånt när de är så små. Jag tror faktiskt inte det är bra. Men jag gjorde ju det när jag var liten och då förstod jag ju inte att det kanske var nåt konstigt med det. Det var ju jag och min kompis som gjorde det. Hur skulle jag kunna reflektera över att det skulle vara fel?

    Jag tror det också påverkade att jag blev ganska promiskuös senare i ungdomen. Men nu har jag börjat fundera på om det är brottsligt på nåt sätt. Jag vet inte, men skulle det hända idag, så borde jag ju stoppa det givetvis. Men är det brottsligt?
  • Anonym

    Jag tror nog många av oss har hemligheter från när vi var små, som vi inte har berättat för någon...
    Jag och min kompis brukade "leka doktor" och köra upp pennor i rumpan och i "snippan" på varandra när vi var i den åldern.
    Låter ju helt sjukt när jag tänker tillbaka på det, men det var så det var........

  • Anonym

    Klart det inte är brottsligt? SNälla.....Ska två 10-åringar hamna i fängelset?

  • Anonym (nejdå)
    Anonym (Fel?) skrev 2008-09-09 19:48:12 följande:
    Men vi använde inte dildo på det sättet. Vi bara smekte med den utanför. Vi fick ju inte in den! Jag märker att jag tänker väldigt annorlunda nu när jag själv är förälder. Min man får inte ha några porrfilmer liggande hemma, inga sexiga tidningar heller och porr på datorn har vi inte heller. För jag vill verkligen inte att mina barn ska titta på sånt när de är så små. Jag tror faktiskt inte det är bra. Men jag gjorde ju det när jag var liten och då förstod jag ju inte att det kanske var nåt konstigt med det. Det var ju jag och min kompis som gjorde det. Hur skulle jag kunna reflektera över att det skulle vara fel?Jag tror det också påverkade att jag blev ganska promiskuös senare i ungdomen. Men nu har jag börjat fundera på om det är brottsligt på nåt sätt. Jag vet inte, men skulle det hända idag, så borde jag ju stoppa det givetvis. Men är det brottsligt?
    jag visste att det inte var direkt bra beteende, men det gjorde det ju mer spännande. och jag blev inte mer promiskuös, snarare tvärtom faktiskt.

    jag skulle inte heller låta något finnas åtkomligt. det är ju inte vad man vill att sina barn håller på med ändå.
  • Anonym (jag)

    Jag och mina kompsiar hittade en porrfilm kvar i videon ( ) när vi va i den åldern. Det va spännande att titta på tyckte vi. Sen när vi lekte mamma pappa barn hade mamman och pappan "sex", vi gned oss mot varandra och pillade.
    En annan kompis och jag ritade bilder på personer som hade sex. Vi höll också på och gned snipporna mot varann.

    Konstigt nu men helt normalt då, tyckte vi. Men brottsligt kan jag inte tänka mig.

  • Anonym (Fel?)

    Gud, vad skönt att höra att det inte bara är jag som experimenterat! Jag har funderat många gånger på om vi inte var kloka i huvudet! Men det är väl därför det inte är meningen att barn ska se porr och pyssla med sådant. De kan inte riktigt urskilja saker och ting och vad som är rätt och fel.

    Jag ska vara benhård på att inget porrigt finns tillgängligt för mina grabbar när de växer upp, men förmodligen gör det ingen skillnad, för det är ju inte svårt för smågrabbar att få tag på.

    Fan, vad nyfiken man är i den åldern, alltså.

Svar på tråden Är det fel när två barn har sex?