• okt76

    Julstök och våryra i tisdagsgänget!

    På begäran! Ny tråd startad!

  • Svar på tråden Julstök och våryra i tisdagsgänget!
  • uno

    toppen! Någon som vet hur många trådar vi är uppe i?

  • 050930

    Räknade till 11 stycken sedan september 2006, kan det stämma? Varar de i 3 månader eller hur funkar det egentligen?

    Är i Alingsås och har ... ta ta - kräksjuka! Eller ja, magsjuka i alla fall, det är bara Isaac som har kräkts ännu. Igår kväll, när vi var på Liseberg. Som tur är hann vi se klart Pippiföreställningen innan han började, hade inte varit roligt för Agnes annars. Men lillasysters släktkalas har fått ställas in och det är ju tråkigt.

    Dessutom har jag blivit dunderförkyld så den här dagen (med jättefint väder för övrigt) har tillbringats på toaletten alternativt i sängen med en massa snytpapper. Kul jul!

    Fast nu kan det ju bara bli bättre såklart

  • Tempo

    Kan meddela att kräksjukan nått även hit... Ella, Lilly och Johan är drabbade. Så för mig är det nedräkning. Ingen släkt till jul i år...

  • uno

    Blah för kräksjuka, såg att förra veckan var den värsta någonsin vad gäller antalet besök på sjukhus för detta...

    En annan fråga. Visst är det någon här som har ett barn som är allergiskt mot vissa ämnen i kläder? M reagarer med utslag på en del kläder men hur sjutton ska man veta vilket man ska välja bort?

    Nåväl nu försöker vi skapa lite julstämning i det gröna Östergötland och önskar alla en god jul och ett gott nytt år till er alla!

  • okt76

    Blä, för vinterkräksjukan .

    Här är julförberedelserna klara och vi sitter och vänter på Norrlandsfrämmandet. Skinkan ska provsmakas och sen är det bara att njuta.

    Hoppas alla får en riktigt God Jul!

  • uno

    Hoppas alla har en bra julhelg med eller utan kräksjuka Fundersam. Vi har varit friska förutom L som har lite feber nu och då tillsammans med ett sjuhelvets humör så det verkar vara tänder. Vi håller tummarna för att det inte är halsfluss eller ngt annat skojigt. Hon är i värsta kläng och gnällfasen minst sagt så det är tur att vi har varit så många oom har kunnat bära och underhålla.

    Det kom t o m lite snö till julafton och sen har det varit kallt så det blev lite julstämning till sist. L gillar inte tomten men Majken bjöd på sin livs historia i korta drag.

    Idag vänder vi hemåt efter 11 dagar hos min mamma och nu har vi lite hemlängtan, det blir ju inte så många dagar hemma innan vi drar igen men ändå. Igår var vi i Gbg över dagen och tittade på Pippi med Majken och det var riktigt roligt. Trodde Liseberg skulle vara öppet men det var det inte så vi fick roa oss i kylan en timme.

Svar på tråden Julstök och våryra i tisdagsgänget!