Pernilla Wahlgrens fräcka drag med Christian: ”Gravid”

Tillsammans har Pernilla Wahlgren och Christian Bauer totalt sex barn. Paret har inga gemensamma barn, men kanske skulle Christian inte tycka att ett litet kärleksbarn var så fel ändå? Det är i alla fall vad Pernilla misstänker att hon skulle få för svar om hon berättade för honom att hon gick i väntans tider.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren har varit ett par sedan 2021.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer firade nyligen att de varit tillsammans i hela två år. Detta firades med en mysig middag för två och massvis med blommor.

"Jag fick världens vackraste bukett med 24 blekrosa rosor! Ett tydligt bevis på att min lyhörda fästman efter 2 år tillsammans nu vet att jag inte gillar röda rosor - trots att det är som Chrille säger ”Kääääääärlekens färg”….", skrev Pernilla på Instagram då.

Firar födelsedag i Toscana

Kort efter firandet gav paret sig iväg på ett annat firande, nämligen firandet av en familjemedlem till Christian Bauer. Och firandet ägde inte rum på vilken plats som helst, utan i Toscana i Italien.

"Tack hela gänget för otrolig födelsedagshelg för @clasbauer", skrev Pernilla Wahlgren på Instagram när helgen var påväg mot sitt slut.

Pernilla Wahlgrens gravidskämt

Förutom att Pernilla delat med sig av bilder från soliga Toscana på sin Instagram, berättar hon även om resan i ett nyligen publicerat avsnitt av sin podcast Wahlgren och Wistam.

Avsnittet inleds med att podduon, Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam, pratar om olika aprilskämt de antingen varit med om eller gjort själva, varpå Pernilla berättar om ett aprilskämt hon tänkte dra för Christian. Och visst hade Christian kunnat få sig ett minst sagt oväntat besked under den härliga semestern – hon tänkte nämligen berätta att hon blivit gravid:

– Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle väcka Christian imorse och typ gråta och säga "Christian, du vet att jag tycker att jag har gått upp lite i vikt och så där och jag tränar och jag har inte svarat så bra på det. Nu vet jag varför: Jag är gravid", säger Wahlgren snyftandes men skämtsamt i avsnittet.

"Kärleksbarn på ålderns höst" eller "Panik"

Hon fortsätter, skrattandes:

– Sen hade det varit så kul om han hade sagt "men gumman, vi löser det. Det blir ett litet kärleksbarn på ålderns höst". Eller om han hade fått panik.

Men något gravidskämt från Pernillas sida blev aldrig av. Bättre lycka nästa år, helt enkelt.