Höstinredning 2021 för hela familjen

Nu är det ett ypperligt tillfälle att passa på att inreda hemmet i härlig höstanda. Vi har listat de 15 hetaste inredningsprylarna inför hösten 2021 som passar hela familjen.

Den här artikeln innehåller köplänkar.

Härlig höstinredning för barnfamiljer

1. Ljusstake med lyxkänsla

Vacker ljusstake från Orrefors som ger illusionen av slipade diamanter och juveler. Perfekt inredningsdetalj som ger varje hem en känsla av lyx. Du hittar den här.

2. Kuddfodral med ansikte

Roligt och dekorativt kuddfodral föreställandes en man med pipa i munnen. Passar utmärkt i barnrummet såväl som vardagsrummet. Du hittar kuddfodralet Ebbot här.

3. Härliga höstgardiner med naturmotiv

Dessa dekorativa och färgglada gardiner med mönster skriker höst. Gardinerna har motiv med djur och natur såsom fåglar, blommor och blad. För att underlätta att man får rätt längd på gardinerna kan man använda gardinernas snabbfållningsband. Klicka hem dem här.

4. Muminmugg för sena höstkvällar

Denna söta mugg med muminmotiv från Arabia är ett måste för att kunna komma upp i det ultimata höst-modet. Muggen är tillverkad i vitroporslin. Du hittar den här.

5. Sötaste disksvamparna

Att diska är sällan dagens höjdpunkt - men med dessa söta disksvampar som föreställer fiskar kanske du till och med kan få ditt barn att diska lite. Det gäller ju att börja tidigt! Du hittar dem här.

6. Handdukar från Lexington

Fina frottéhanddukar i hög kvalité från Lexington. Perfekt för hela familjen då de är mjuka och absorberar fukt på ett kick. Handdukarna är tillverkade i 100 procent bomull och finns i flera olika färger. Du hittar dem här.

7. Vägglampa för barnrummet och vardagsrummet

Snygg vägglampa med svanmotiv som lyser upp i höstmörkret. Denna lampa ger efter sig ett behagligt ljus och är samtidigt en trevlig inredningsdetalj. Klicka hem den här.

8. Väggdekor med månmotiv i bomull

En gullig inredningsdetalj som man hänger på väggen. Väggdekoren föreställer en måne och är tillverkad i 100 procent bomull. Köp den här.

9. Bord i härlig färg

Detta fina bord i burgundy sätter lite färg på vardagen. bordet är tillverkat av stabil ek med matt PU-lack. Det bästa av allt är att designen är tidlös. En härlig plats för barnen att göra sina läxor eller pyssla på. Du hittar bordet här.

10. Mysig rosa filt

Den här fina filten är både mysig och värmande. Perfekt för sena kvällar framför tv:n i höstrusket. Filten är tillverkad i polyester och passar i både sängen och barnvagnen. Du hittar den här.

11. Doftljus från Voluspa

Unna dig själv detta väldoftande set med doftset från det populära märket Voluspa. Setet innehåller tre fina ljus i urläckra förpackningar i dofterna Suede Blanc, Italian Bellini och Morrocan Mint Tea. Du hittar dem här.

12. Poster med höstfärger

Hur snygg är inte denna moderna poster från Studio Lisa Bengtsson? Definitivt ett unikt inslag i heminredningen! Passande nog kallas detta konstverk för "Höst". Klicka hem den här.

13. Stilren lampskärm för höstinredning 2021

Denna lampskärm ger ett stilrent och mysigt intryck. Lampskärmen kan användas som både taklampa i vardagsrummet och som golvlampa i hallen. Du hittar den här.

14. Sångfågeln Sunshine av Kay Bojesen

Sätt färg på vardagen med denna dekorativa inredningsdetalj från Kay Bojesen. Sångfågeln Sunshine är en av sammanlagt fem samlingsfigurer. Förutom att det är en rolig inredningspryl så passar den även utmärkt som födelsedagspresent, bröllopspresent, doppresent eller present till studentexamen. Klicka hem den här.

15. Snygg ljushållare i silver från Skultuna

Den här orimligt snygga ljushållaren från Skultuna från deras The London Collection får vilket hem som helst att lyftas upp! Denna ljushållare är designad av den erkända smyckesdesignern Lara Bohinc som är känd för sin känsla för eleganta och tidlösa designer. Ljuset är tillverkat i nysilver och du hittar det här.