Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

49 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-06-23 absalon svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Löfvéns rödgröna regering är säkert inte perfekt. Men verkar likväl vara den enda politiiskt möjliga för närvarande. Stefa Löfvén blev till sist den partiledare, som erhöll kammarmajoritetens.
2019-06-22 absalon svarade i tråden: Nu har Expressen också blivit nazister:
Somliga hanterar nazistbegreppet lika slappt och slarvigt som SD:s propagandamakare gjorde i sin erbarmliga "valfilm", där den svenska socialdemokratin utpekas som "nazistisk". Inte bra! 

2018-09-18 absalon skapade en ny tråd: Skriva dokument?: Gratisprogrammet Open Office fungerade utmärkt i flera år. Men nu, när jag ska skriva ett vanligt, enkelt dokument i A4-format  får jag bara upp ett mystiskt, jättestort "bakvänt P" mitt på sidan.
2018-08-11 absalon svarade i tråden: Konton?:
Dyker upp budskap om att jag bör skaffa mig ett mikrosoftkonto lite då och då. Vet inte riktigt vad det innebär. Har som sagt ett Googlekonto. Är det ungefärsamma sak?

2018-06-22 absalon svarade i tråden: Vem tror ni vinner valet 2018?: Sossar, moderater och centern går gemensamt till angrepp mot SD under Almedalsveckan. Då presenteras regeringsalternativet C+M+S med Annie Lööf som statsminister. Ett elegant konstruerat regeringsalternativ som blockerar SD i regeringsfrågan.
2018-06-21 absalon svarade i tråden: Stämmer de att jimmer Åkerson kommer vinna?: Även om SD skulle få fler röster än något annat riksdagsparti är det inte alls säkert att SD blir regeringsparti och Akesson statsminister. Övriga partier kan hålla ihop och votera fram en annan statsminister.
2018-06-13 absalon svarade i tråden: Vad tycker du om böneutrop?: Många i anden svaga är måhända rädda för att mot sin vilja bli föförda och omvända till islam. Religionen på modet just nu. I varje fall den religion man talar mest om nu.
2018-06-13 absalon svarade i tråden: Vad tycker du om böneutrop?: Låt oss vara lite generösa, Ingen klagar väl över klockringningen. Religiösa möten av olika slag på torg och i parker är heller inte knäpptysta när körer och gitarrsystrar klämmer i för fullt.
2018-06-13 absalon svarade i tråden: Vad tycker du om böneutrop?: Sveriges muslimska medborgare ska ha samma rätt att hålla böneutrop enligt samma regler, som gäller för andra slags "utrop" i kommersiella eller kulturella sammanhang. Är mest en fråga om ljudvolym och tidpunkter under dygnet.
2018-06-06 absalon svarade i tråden: Om SD regerar?: Intressanta synpunkter! Trots att Sverigedemokraterna har en skicklig partiledare övertygar SD ännu inte som regeringsparti. Misstänker att besvikelsen bland partiets väljare skulle bli enorm, efter en tid med Åkesson som statsminister.

Innehåll