Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

53 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-06-05 absalon svarade i tråden: Hur kan man ta reda på vad som egentligen attraherar en?: Väldigt svår fråga. Tänk om man går omkring och är attraherad - och attraherar andra - utan att själv veta om det. En gång i kvartalet låter jag därför min psykoterapeut tala om för mig.
2020-06-05 absalon svarade i tråden: Hur ser du på blandäktenskap?:
Visst finns det problem med blandäktenskap. Varenda gång jag träffar en attraktiv donna är antingen hon - eller också jag - för tillfället gift. Eljest - no problems.2019-06-23 absalon svarade i tråden: Har du förtroende för regeringen?: Löfvéns rödgröna regering är säkert inte perfekt. Men verkar likväl vara den enda politiiskt möjliga för närvarande. Stefa Löfvén blev till sist den partiledare, som erhöll kammarmajoritetens.
2019-06-22 absalon svarade i tråden: Nu har Expressen också blivit nazister:
Somliga hanterar nazistbegreppet lika slappt och slarvigt som SD:s propagandamakare gjorde i sin erbarmliga "valfilm", där den svenska socialdemokratin utpekas som "nazistisk". Inte bra! 

2018-09-18 absalon skapade en ny tråd: Skriva dokument?: Gratisprogrammet Open Office fungerade utmärkt i flera år. Men nu, när jag ska skriva ett vanligt, enkelt dokument i A4-format  får jag bara upp ett mystiskt, jättestort "bakvänt P" mitt på sidan.
2018-08-11 absalon svarade i tråden: Konton?:
Dyker upp budskap om att jag bör skaffa mig ett mikrosoftkonto lite då och då. Vet inte riktigt vad det innebär. Har som sagt ett Googlekonto. Är det ungefärsamma sak?

2018-06-22 absalon svarade i tråden: Vem tror ni vinner valet 2018?: Sossar, moderater och centern går gemensamt till angrepp mot SD under Almedalsveckan. Då presenteras regeringsalternativet C+M+S med Annie Lööf som statsminister. Ett elegant konstruerat regeringsalternativ som blockerar SD i regeringsfrågan.
2018-06-21 absalon svarade i tråden: Stämmer de att jimmer Åkerson kommer vinna?: Även om SD skulle få fler röster än något annat riksdagsparti är det inte alls säkert att SD blir regeringsparti och Akesson statsminister. Övriga partier kan hålla ihop och votera fram en annan statsminister.
2018-06-13 absalon svarade i tråden: Vad tycker du om böneutrop?: Många i anden svaga är måhända rädda för att mot sin vilja bli föförda och omvända till islam. Religionen på modet just nu. I varje fall den religion man talar mest om nu.
2018-06-13 absalon svarade i tråden: Vad tycker du om böneutrop?: Låt oss vara lite generösa, Ingen klagar väl över klockringningen. Religiösa möten av olika slag på torg och i parker är heller inte knäpptysta när körer och gitarrsystrar klämmer i för fullt.