0 Följare 0 Följer

ALLIEVERDO

Flerbarnsförälder

Augusti 2010 föddes vårt underbara Mirakel. En Dotter vi älskade mer än något och någon annan.
Nu har vi dessutom utökat kärleken i familjen med ännu en Dotter att älska i  augusti 2012  :)

Ålder

34 år

Barn

10 år     8 år    

Civilstatus

Gift

Personlighet

Flummig     Nattuggla     Nyfiken     Omtänksam     Pedantisk     Social     Stressad     Tänkare    

Intressen

Barn     Dator/Internet     Etik/Filosofi     Film/TV     Fotografi     Musik     Psykologi     Sex/samlevnad    

Musik

Allätare    

Aktivitetsflöde

2020-09-05 ALLIEVERDO svarade i tråden: Kan kaninunge vara inne ett dygn, trots ev vinterpäls:
Jag har ingen aning. Ny på kaniner. Men andra säger det inte är bra om den är van att va ute då det kan va 0C på morgonen nj å sen helt plötsligt va inne i värmem

2020-07-04 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter: Såå synd att jag har så kort tid på mig nrä jag kommer på massa idéer.

Nu har jag 2 idéer som jag behöver er hjälpa TT brainstorma och se om nåt funkar.

Alt ett.
2020-06-28 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter: Sant så sant. Dock vet jag att iaf frugan gillar personligt så hon sjölc hjälpt att ge mig personliga presenter och sjölc gillar det. Men sen vill man ju ändå inte ha vad som helst. Så försöker få.
2020-06-28 ALLIEVERDO svarade i tråden: Hjälp med allt möjligt inför förta husdjuren, kaniner, kommer på måndag. Kan man lägga någon Matta på botten?: Tack för alla tips. Jag har hårdpluggat kanin info i 2v så känns nästan som jag tagit en kurs haha ???????? men äsnå vet man ju Intw allt förrän de kommer.

För de är ju olika individer precis som människor.
2020-06-26 ALLIEVERDO svarade i tråden: Göra en vision till verklig bild på tavla eller liknande med hjälp av datorns teknik: Har inte superkoll på hur Photoshop fungerar. Låter det jag säger som nåt jag kan göra där? Har ju alltså inte bilder på dom utan behöver kunna göra dom på nåt vis ifrån vision liksom.
2020-06-26 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter: Någon som vet om det finns nån sida eller program där man själv kan göra nån slags ritning eller få omgjorda bilder i skiss och sätta ihop osv visioner av en egen tavla eller annat? Hade eg velat ha någon.
2020-06-26 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter: Ååh det va ju en superbra idé och så min stil. Älskar foto och film..

Meeen skiter sig nog för de är väldigt lite på Facebook och har inte bra koll på kompisae. Kunde gjort med släkt ev.
2020-06-21 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter: Har ni förslag på några fina texter rubriker jag kan skriva ovanför eller på det jag tillslut beslutar mig för.

Om jag tex får någon att skissa eller måla dom. Vad kan va en fin tex över eller bild version av dom.
2020-06-21 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter:
Alla. Jag vet inte varför det blir massa frågetecken efter saker jag skriver. Så ni inte tror jag är galen ????????

2020-06-21 ALLIEVERDO svarade i tråden: Tips på personliga fina roliga bröllopspresenter: Finns så jäkla många bra idéer om man hade varit på bröllopet... Innan bröllopet ???????? är ju eg de bilderna man vill använda på tex presenter, som är tagna under själva bröllopet.

Innehåll