0 Följare 0 Följer

AndreaBD

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

58 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-11-07 AndreaBD svarade i tråden: Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin: Jag förstod det från början och många andra också. Men det finns alltid folk som inte tänker så mycket. Och jag förstår ärligt sagt inte varför man inte har varit mer öppen med att möjligheterna.
2021-11-07 AndreaBD svarade i tråden: Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin: Jaha. Snarare någon som äntligen säger det lite klarare:"Att testningen inte kom igång snabbare beror på att det inte fanns kapacitet, enligt henne."

https://www.gp.se/nyheter/sverige/folkh%C3%A4lsomyndigheten-om-coronakommissionens-kritik-har-sett-till-hela-h%C3%A4lsan-1.
2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Vart hittar man billigare fast bra sexleksaker:
bdsm-shoppen.se

2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Är Sverige ett jämställt land?: Precis vad jag menade. Ju mindre vikt desto snabbare och smidigare kan en person röra sig lite fram och tillbaka och åt sidan, t.ex. för att undvika angrepp. 
Funkar förstås även med killar som är späda.
2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Är Sverige ett jämställt land?:
Jo, jag vet. Men jag hade faktiskt inte tänkt fortsätta nu.

2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Är Sverige ett jämställt land?:
Så som dem fyra eller fem inläggen där du läste fel och påstod något som jag aldrig har sagt.?

Om du inte vill diskutera ämnet, så har jag inget mer att säga.

2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Är Sverige ett jämställt land?: Jag förklarade dock senare att jag bara menade i vissa sammanhang. Nämligen i kampsportssammanhang t.ex. vid tränings-fajter. Och där ingår säkert flera moment och det är svårt att belägga det.
2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Är Sverige ett jämställt land?: Skitsnack utan innehåll. 

Och absolut otillräcklig läsförståelse. Även här har du inte läst rätt. Varenda inlägg som du har svarat på har du inte verkligen förstått.
2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Hur vet man att man är intresserad och inte bara kåt?:
Är han intresserad att få veta mer om dig som person? Pratar han med dig, lyssnar han? Visar han hänsyn till dig? Prioriterar han dig?

2021-11-06 AndreaBD svarade i tråden: Är Sverige ett jämställt land?: IGEN, jag har inte sagt att mannen INTE skulle ha en fördel. Jag har sagt att kvinnor ändå kan klara av det tillräckligt bra. Det är en skillnad

Det är du som hela tiden argumenterar mot saker som INGEN har sagt.