28 årig sjuksköterska som längtar efter barn.

Längtar efter lycka, kärlek och familj.

Ålder

29 år

Civilstatus

Särbo

Personlighet

Fåfäng     Tänkare    

Intressen

Djur     Heminredning     Matlagning/Bakning     Musik     Ockult     Resor     Skönhet/Mode     Uteliv    

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

2019-05-14 Carolinv svarade i tråden: Insemination Uppsala singel:
Tack men jag hoppar gärna det ???????????????

2018-09-23 Carolinv svarade i tråden: Preventivmedel ägg donation: Du behöver inte ta ut den eller sluta med preventivmedel. De justerar doserna av hormoner man injicerar. Håller på med behandlingen just nu och äter minipiller samtidigt. Inga problem so far enligt läkare och sjuksköterskor.
2018-07-04 Carolinv svarade i tråden: Modifast inför Beach 2018:
Oj bra jobbat! jag har haft uppehåll och men gått ner 3 kg. Ska köra 4 veckor strikt(are) nu. Behöver fortfarande gå ner 10 kg :(

2018-06-12 Carolinv svarade i tråden: Modifast inför Beach 2018: Vad roligt! Jag började igår så inne på andra dagen. Igår hade jag dålig karaktär och åt både chokladtårta och några knäckemackor. Men idag tänkte jag att jag skulle hålla mig till ren kur.
2018-06-06 Carolinv svarade i tråden: Glömt Cerazette, gravid?: Hej alla! Tack för alla svar. 
Har nu gjort helt och hållet uppehåll från Cerazette. DVS snart varit utan helt i 4 veckor. Tar typ gravtest en gång i veckan men hittills har alla varit negativa så hoppas det håller.
2017-04-02 Carolinv svarade i tråden: Köpt tomt, nu bygga hus. Fler som står i startgroparna eller som redan byggt.: Hej! Undrar om någon nyligen har eller håller på att bygga med Smålandsvillan? Är sugen på ett villa Fredriskdal eller Adelöv. Någon som byggt någon av dessa modeller? Planerar att bygga i Karlskrona.
2017-04-01 Carolinv skapade en ny tråd: Bygga nytt: Hej!
Är i tankarna om att bygga hus. Är intresserad av att bygga ett från Smålandsvillan, ex Fredriksdal eller Adelöv. Någon som har erfarenhet av att bygga med Smålandsvillan och kanske rentav någon av husmodellerna?.

Följare 0 gemensamma

Innehåll