0 Följare 0 Följer

FuckGoggleAskMe

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2024-05-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Eurovision Israel och Palestina:
P.s. Kan även vara sionisternas fel

2024-05-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Eurovision Israel och Palestina: Nja, nu ska vi inte dra några förhastade slutsatser.
Det kan hända att Sokrates har en identitetskris, är schizofren, halkade på tangentbordet under hela inlägget eller liknande eller att glitch på FL eller kosmisk.
2024-05-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Eurovision Israel och Palestina: Glitch på FL, plötsligt heter Fader Sokrates. Stämmer, inte bara dina teorier, flera andra har samma felaktiga teorier. Upprepar igen ICJs egna ord nedan, läs och försök igen att förstå.
2024-05-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Eurovision Israel och Palestina:
Återigen visar du att du inte förstått vad ICJ sagt och gjort i detta fall och hur Israels handlingar bedömts utan fabulerar ihop dina egna teorier. Inte mycket som stämmer i ditt långa inlägg. 

2024-05-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Ska gifta oss spontant i smyg så fort som möjligt. Kan man hinna gifta sig i pingst nästa helg? Tips tack: Lycka till!
Jag blev bjuden på ett drop in bröllop för några år sedan. Det organiseras säkert olika på olika ställen, men i detta fall fick paret en tid bekräftad ungefär 2 eller 3v innan.
2024-05-09 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Antisemitismen inom vänstern, varför?: Lysande reklam för Sverige, kom hit, vi hindrar fredliga demonstrationer för ett demokratiskt land, och vi samlar 10 000 demonstranter som protesterar mot att detta demokratiska land skickar hit en tjej som ska sjunga.
2024-05-09 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Fler föräldrar som skuldbeläggs av barn pga låg inkomst?: Börja prata budget och hushållsekonomi med henne och visa henne hur stor del som går till ridningen.

Berätta sen att era yrkesval är inte upp till henne att kritisera, men du ser fram emot att hon ska plugga massor och skaffa.
2024-05-09 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Eurovision Israel och Palestina:
Scener från Malmö för några veckor sedan

https://youtu.be/QuTYRx_StLk?si=N5pxZ-apDd0sUxwh2024-05-07 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Flytta eller bo hemma & spara CSN-lån:
Du har hela livet på dig sen att vara ekonomisk, pendla till förbannelse, vara förnuftig och spara, men bara ett kort tag nu att leva studentliv. Flytta! 

2024-05-07 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Eurovision Israel och Palestina:
Om du läser artikeln står det att FN har inte sett bevis på att offren var bundna, och Hamas hävdar att Israel ligger bakom detta men har inte kommit med bevis.