0 Följare 0 Följer

FuckGoggleAskMe

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2020-06-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin: Intressant ... du misstänker alltså att andra länder, tex Österrike, inte är så insatta i Sveriges utveckling? Deras experter sitter bara och gissar, och drar till med något på lösa boliner, även.
2020-06-08 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Avskyr min dotter: Min son hade tidigare en aktivitet där det fanns en väldigt intensiv tjej. Hon var gränslös och väldigt aktiv. Vet inte vad problemet var, men något var det ju. Hennes föräldrar hade arrangerat sportaktiviteter.
2020-06-08 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vi ska anlita en BARNVAKT under två veckor i sommar. Behöver en bra ÖVERVAKNINGSKAMERA. Har ni tips på märke/modell?: Som bosatt utomlands, förstår jag att TS finner många kommentarer irriterande. Nej, jag har ingen släkting i närheten som kan ställa upp, nej jag har inte bekanta som inte jobbar eller har stora barn som kan vara barnvakter,.
2020-06-08 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Har gjort något fruktansvärt..: Du har nog insett vid det här laget att låna (dvs stjäla för att sedan ge tillbaka) av dina åldringar är förkastligt. Dessutom är det så att antagligen alla arbetsgivare skulle avskeda en anställd.
2020-06-08 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Betala tonåring?: Min lille tonåring får rycka in och göra diverse här hemma, jag har alltid lärt honom att om man bor tillsammans så hjälps man åt. Ibland gör han grejor mest för att han ska lära sig, tex matlagning,.
2020-06-06 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Svärföräldrar högst upp i dödsannons?: Nja lite långsökt och oklart kanske, men vad jag menade är att barnen ärver, men är föräldrarna gifta ärver makan med förfoganderätt, finns varken barn eller maka, ärver föräldrarna.
2020-06-06 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Svärföräldrar högst upp i dödsannons?: Beklagar sorgen, förstår att allt är jobbigt nu. I dödsannonsen ska först du och barnen stå, därefter föräldrarna och andra. Det är ungefär som vid arvet, först räknas barnen vilja, sedan.
2020-06-05 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Min hund bet min kompis barn: Ja, och föräldern har det fulla ansvaret över sitt barn, och ser till i alla situationer att inget farligt händer. Om kompisen förstått att hundar behöver matro, skulle hon hållit i sitt barn.
2020-06-05 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad säger man till en offerkofta?: Jag har pratat med företagshälsovården om henne (chefen törs inte). Vet inte om de gjort något, som åtminstone prata lite extra med henne vid årliga besöket. Själv vägrar hon säkert att gå.
2020-06-05 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad säger man till en offerkofta?: Bra råd, men vår chef och andra kollegor har tyvärr samma problem med henne ... om jag vore vår chef, skulle jag tackla detta ordentligt, med krav på att hon träffar terapeut etc, eftersom det går ut över.

Innehåll