0 Följare 0 Följer

FuckGoggleAskMe

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2022-05-21 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Namn som slutar på -ia:
Ilaria, Ia, Anastacia

2022-05-21 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad anser ni om koranbränningen och upploppen mot blåljuspersonalen?: Ja kvinnorna kan naturligtvis vigas någon annanstans, men problemet är ju att de inte kan vigas även islamskt pga de islamska kraven som inte alls moderniserats utan ställer krav från stenåldern.
2022-05-21 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad anser ni om koranbränningen och upploppen mot blåljuspersonalen?: Men för länken jag postade om manliga vårdnadshavare för vuxna kvinnor som vill gifta sig, där var det frågan om vigslar som är godkända i Sverige. För dessa vigslar gjorde imamerna ett tillägg till.
2022-05-21 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Förvaltare: Förvaltare ska inte ta hänsyn till testamentet. Om det nu finns ett testamente så är det helt utan verkan nu, eftersom personen fortfarande lever. Förvaltaren ska inte titta på testamentet, därifrån dra sina.
2022-05-21 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad anser ni om koranbränningen och upploppen mot blåljuspersonalen?: Manliga vårdnadshavare till kvinnor som vill gifta sig, kräver tydligen en del imamer, det är att bestämma över någon annan. 

https://www.expressen.se/ledare/sofie-lowenmark/moskeer-kraver-att-kvinnor-har-manlig-.
2022-05-20 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad anser ni om koranbränningen och upploppen mot blåljuspersonalen?: Ja jag får absolut tycka att män och kvinnor ska ha samma rättigheter och skyldigheter, det behöver jag inte fråga om din välsignelse för. Trist att höra att du inte är för en modernisering på den fronten.
2022-05-20 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Hur avslutar man denna mening så den blir språkligt rätt?:
Håller med, nr. 1

2022-05-08 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Snokande granne tilltvingar sig i vårt liv: Ok, så nu har hon inte nycklar längre, bra.
Hon ringer på dörren varje vecka, ok, öppna och säg att du har migrän och måste vila, eller öppna inte alls, hon kan ju inte ta sig in utan nycklar.
2022-05-08 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Snokande granne tilltvingar sig i vårt liv: Så problemet är att hon vill prata med er och lägger sig i saker. Dessutom berättade  hon eventuellt för någon att din pappa flyttat utomlands.

Be att få nyckeln tillbaka, säg att en kusin kommer att ta.