0 Följare 0 Följer

FuckGoggleAskMe

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2022-12-11 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Ekonomiskt missbruk: Jag försöker inte lägga över skulden på dig, men 2 miljoner, en sådan konsumtion borde du märkt. Inför semesterresor, går ni inte igenom priser etc tillsammans innan, eller har du lämnat det helt åt.
2022-12-11 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Ekonomiskt missbruk: För det första får du väl ta reda på vad det handlar om, är du säker på att det är shopping pengarna går till? Eftersom ni bor tillsammans är det väl konstigt att du inte märker om.
2022-12-11 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Hus/lån: Ja, ta dit en egen värderingsman, som värderar med befintligt tak. Det är allt.

Nästa ägare, ditt ex eller någon annan, får sen fixa taket som de tycker.
Att göra om taket kan betyda allt ifrån att byta.
2022-12-11 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Lägenhet vid provseparation:
Fungerar det inte om ni hyr den tillsammans? För folkbokföringen spelar det väl ingen roll om ni skriver er på huset eller lägenheten, om ni bor lika mycket på varje ställe. 

2022-12-11 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Lägre lön än golvet för arbetskraftsinvandrare: Hur är din lön relevant till detta? 
De vill begränsa arbetskraftsinvandringen till specialiserade jobb som det är svårt att anställa till pga att det finns få med rätt utbildning redan i Sverige.
2022-12-11 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Min sambo skällde ut mig för att jag pruttade, när jag var i ett annat rum: Det beror ju på.
Sprack soffan? Dallrade fönsterrutorna? Bankade grannarna på väggen för de stördes? Låg dimman tät? Rymde katten? Tog hunden på sig gasmask? Svimmade undulaten?
För lite info för.
2022-12-10 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Kan någon förklara Google för mig?:
Strunta i att ställa in region, det behövs inte. I GB finns det flera domäner tex co.uk

2022-12-06 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Vad göra med Vodka Rasberry: Låter som om du smakat alltför mycket P3 om du gräver upp så här gamla trådar.

Om inte TS lyckats få i sig flaskan sen 2007 när tråden skrevs, är det nog kört.
2022-12-06 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Kryphål underhållsbidrag?: Vilken fantastisk bas att bygga sitt förhållande till ett barn på!
Säkert skitkul för min son att veta att jag fick dra hans pappa till domstol för att få lite underhåll och att hans pappa dessutom lurade honom.
2022-12-04 FuckGoggleAskMe svarade i tråden: Varför är svenska tjejer så bortskämda?:
Önsketänkande från dig