Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

50 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Har du varit för invandring men ändrat dig nu?:
Är det bara SD som är invandrarkritiska av partierna?

2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Har du varit för invandring men ändrat dig nu?: Jag vet också äldre invandrare som sagt att dagens invandring är bara att släppa in gatu-terror, våld våld våld och kostnader för våra poliser för fängelserna för skattebetalarna.
2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Har du varit för invandring men ändrat dig nu?: Oj, ja, man vill ju bara vara en god medmänniska,men sanningen är npjon offras alltid. Vi kan inte ha resurser åt alla det saknas ju resurser för alla som föddes och växte upp i Sverige, innan det är löst tar.
2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Ska sk kamphundar förbjudas?: När det kommer till raser som använts som kamphundar (hundmisshandel) gillar jag ägarnas uttryck "De håller folk med fördomar borta"

Alla hundar kan bli osäkra dominanta agressiva och attackera människor, det krävs.
2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Namntråd! Hiss eller diss:
Hiss

Hera

2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Sommarens bränder i norra landet! Frågor!:
Allt detta blir en risk som fort skapar eldsvådor om det bara sprids det minsta glöd eller eld på fel ställe.

2018-07-29 Ggrodan svarade i tråden: Sommarens bränder i norra landet! Frågor!: Allmänheten överhuvudtaget verkar inte förstå faran att elda ute när det är såhär torrt och varmt eftersom vi inte brukar ha detta klimat och reagerar med distanta känslor för bränderna som vi.
2018-07-27 Ggrodan svarade i tråden: Ickebinära diskrimineras:
Jag känner mig diskrimerad att det står välj kön man eller kvinna när man registrerade sig. Jag är sjöjungfru. Tragiskt. Lider med dig.

2018-07-27 Ggrodan svarade i tråden: Vad kommer ni rösta på?: Enligt valkompassen är jag mest sosse (fast frågorna kändes vinklade dit, Aftonbladet) men tycker SD har bästa politiken märkte jag sen, lite underligt att gamla sossar skriker "rösta inte på SD de är nazister.

Innehåll