0 Följare 0 Följer

iceball

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 11 jan 11:11 iceball svarade i tråden: FÖR H-VETE FAMILJELIV!:
Det

Hur löser det problemet med att jag får uppdateringar från en graviditet jag raderat?

Äldre 11 jan 11:05 iceball skapade en ny tråd: FÖR H-VETE FAMILJELIV!: Jag tog bort graviditeten från min sida tidigare i veckan då jag nu sitter här med ett pågående missfall. Trots det får jag idag, skickat till min mail, att jag går in i en ny vecka idag.
Äldre 11 jan 09:59 iceball svarade i tråden: 4 droppar blod , början på missfall?: Jag har haft två missfall, båda började som en blodig flytning typ. Det är ganska vanligt att det kommer blod i början av graviditeten, jag har flera vänner som blödde lite, men är du orolig tycker jag absolut.
Äldre 8 jan 18:08 iceball svarade i tråden: Någon mer som precis fått mf och vill försöka igen?: Vi har inte aktivt försökt, det har varit mer "händer det så händer det". Den här gången kom det som en riktig överraskning då vi inte hade sex i närheten av äl, trodde jag iaf :)

Jag ska försöka.
Äldre 8 jan 15:58 iceball svarade i tråden: Någon mer som precis fått mf och vill försöka igen?: Jaha, här kommer en till...

Började blöda i tisdags i v 7+1, idag (på min födelsedag av alla dagar) fick jag konstaterat missfall efter att ha gjort vul på privat klinik. Det hade inte växt sedan 6+4 ungefär.
Äldre 6 jan 21:13 iceball svarade i tråden: Vilken är din bästa ursäkt för att inte träna?:
Jag ids inte.

Äldre 6 jan 10:01 iceball svarade i tråden: Hur bär ni er åt för att bli så tjocka?: Mycket bra skrivet! Sen så verkar många tro att bara man äter "rätt" (alltså som dom äter) så går man ner i vikt. De glömmer att man måste ligga på ett kaloriunderskott och det är otroligt.
Äldre 5 jan 13:06 iceball svarade i tråden: Diskmaskinen:
Ts ska väl inte diska dom för hand! Duger inte ts sätt kan sambon diska själv!

Äldre 5 jan 12:54 iceball svarade i tråden: Bf Augusti 2015:


Då väljer jag att lämna denna tråd, det finns ju andra. Lycka till alla.

Äldre 4 jan 21:27 iceball svarade i tråden: Bf Augusti 2015:
Vill gärna gå med i fb-gruppen, har lagt till Emelie som vän :-) IBL