0 Följare 0 Följer

kalmarpiraten

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

49 år

Civilstatus

Singel

Personlighet

Glad     Laidback     Nattuggla     Nyfiken     Omtänksam     Pilsk     Snäll     Tänkare    

Intressen

Dator/Internet     Djur     Ekonomi     Fotografi     Motor     Musik     Resor     Trädgård    

Musik

Blues     Hårdrock     Jazz     Metal     Pop     Punk     Rock    

Husdjur

Katt    

Aktivitetsflöde

2021-05-29 kalmarpiraten svarade i tråden: Batteridriven gräsklippare, bra eller dåligt?: Det finns väl både för- och nackdelar med elklippare resp robotklippare. Fördelen med elklippare före robotklippare att elklipparen ger personen som klipper motion, och det vet vi alla att vi måste röra oss mer.
2021-05-27 kalmarpiraten svarade i tråden: Vad ska man ha för gräsklippare?: Jag kan bara nämna "kanske" världens bästa motorgräsklippare.

KLIPPO EXCELLENT H (med Hondamotor)

Det finns nog ingen gräsklippare idag som kan matcha denna superklippare. Tillverkas av svenska Husqvarna.
2020-05-13 kalmarpiraten svarade i tråden: Hur länge tror ni att corona / covid 19 kommer påverka våra liv?: Kan samtidigt passa på att tipsa så här i COVID-19 tider!

Det kanske kan vara idé för storstadsfolket att stanna kvar i storstaden och ex inte åka till sina fritidshus ex på Öland som liksom Gotland än.
2019-12-01 kalmarpiraten svarade i tråden: Någon riktigt bra på privatekonomi?: Kan man inte ta ett förlustår utan att få sömnsvårigheter så ska man naturligtvis satsa på något helt annat än att lägga sina surt förvärvade slantar i aktier och aktiefonder.
2019-12-01 kalmarpiraten svarade i tråden: Någon riktigt bra på privatekonomi?: Lite märkligt att lägga en fråga om provrörsbefruktning under "EKONOMI" då jag antar att de som är kunniga i privatekonomi, företagsekonomi och nationalekonomi håller till här.
2019-12-01 kalmarpiraten skapade en ny tråd: Åsikter om årets SVT julkalender "Panik i tomteverkstan" ?: Idag (1 dec) sändes första avsnittet av 24 av STV's julkalender Panik i tomteverkstan med bl a Pernilla Wahlgren, Per Andersson, Suzanne Reuter, Markoolio, Leif Andrée, Marie Robertson, Katarina Ewerlöf, Christina Schollin, Victor.
2017-12-05 kalmarpiraten svarade i tråden: Familjeliv - alla bilder försvinner:
Någon som vet eller har någon förklaring till varför inte avatarerna och övriga bilder visas?

2017-12-05 kalmarpiraten svarade i tråden: att leva med missbrukare till partner: En intressant fråga som du inte skriver i ditt inledande inlägg... hur i helvete kan du över huvud taget inleda ett förhållande med en kriminell knarkmissbrukare? Det borde du väl fatta med ena bröstvårtan att.

Innehåll