Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

33 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 09:21 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?: Jag blev utsatt som vuxen, inte som barn. Kommer visserligen ihåg att en gubbe i Danmark tog på ett lite konstigt sätt. Jag kände inte honom. Tycker det var märkligt att inte min mamma sa ifrån den gången.
I förrgår 20:34 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?:
Samtalskontakt har jag redan tagit upp, men kommer inte iväg förrän om några månader. Jag fattar ej hur det kan vara så lång väntetid. Måste verkligen prata med någon nu.

I förrgår 19:09 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?:
Jag har själv upplevt övergrepp. Ville ha barn med honom för att han är snäll och trevlig. Däremot så var han inte med under graviditeten. Han hoppade in då när våran dotter föddes.

I förrgår 18:58 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?: Nu har jag funderat och tror att det beror på att mina föräldrar inte har pussat mig. Trodde att det var konstigt att göra dom här grejerna. I början vågade inte jag pussa min dotter, men nu gör jag det.
I förrgår 07:04 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?: Han låg i soffan med sin före detta bonusdotter. Jag tyckte det mer såg ut som ett kärlekspar. Han pussade henne på munnen och höll om henne. Nu får jag tankar om att han gör samma saker med sin biologiska dotter.
2021-05-01 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?:
Jag kanske är lite extra orolig eftersom han gjort konstiga saker förut.

2021-04-30 Lena08 svarade i tråden: Varför stoppar man in barnens fingrar i munnen?:
Jag kan inte påstå att hon skrattar och hon stoppar inte själv in sina fingrar i hans mun. Det är pappan som styr fingrarna dit. Han tuggar lite på dom eller vad man ska säga.

2020-07-12 Lena08 svarade i tråden: Är gravid och börjar känna mig hotad:
Är som sagt inte 100 % säker på om han är pappan. Har du läst ordentligt vad jag skrivit? Det är lätt för någon att säga: tycker du skulle gjort abort. Har du gjort det själv?

2020-07-12 Lena08 svarade i tråden: Är gravid och börjar känna mig hotad:
Amanda? Nella? Jag hänger inte med riktigt. Förstår ej vad du menar med inlägget.

2020-07-12 Lena08 svarade i tråden: Är gravid och börjar känna mig hotad:
Mina föräldrar vet att jag är gravid. Kommer spara alla sms och börja spela in om vi nu skulle prata i telefon mer. Han har inte hört av sig idag, men kommer antagligen göra det.

Innehåll