0 Följare 0 Följer

Majala

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Förlovad

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

2021-03-04 Majala svarade i tråden: OMG! Shit! Panik! Behöver veta allt om vad bebisar behöver, totalt oerfaren, 10 veckor till BF: Rekomenderar sovpåse istället för filtar och täcken iaf i sängen. Det är säkrare för barnet då hen inte kan dra den över ansiktet. Som någon annan skrev kommer ni nog inte behöva kläder.
2021-03-04 Majala svarade i tråden: Hjälp 5 månader, vaknar tusen gånger på natten: Sonen sover i spjälsäng med borttagen långsida bredvid mig. Vi har gjort ett arrangemang med sovorm och påslakan så att det är som ett babynest. Han har napp men upplever inte att han får så mycket tröst.
2021-01-18 Majala svarade i tråden: Bebis och tv: Blir så less på folk som läser sådant som inte är skrivet. Min son visar inte på något sätt att han störs de gånger TVn är på vilket absolut INTE är hela dagarna! Enda som händer.
2021-01-17 Majala svarade i tråden: Bebis och tv: Riskerna med dålig kost är som fet mat och mycket socker är i regel fetma och diabetes. Om det varit hälsosam kost skulle det inte vara något problem att ge det regelbundet till barn. Därför drog jag den kopplingen.
2021-01-17 Majala svarade i tråden: Bebis och tv: Jag kunde kanske ha varit tydligare där. Han skriker tills jag vänder honom så han ser ut i rummet, där TVn är. Skulle bli nöjd även om TVn inte var på men det är den oftast då jag är i behov.
2021-01-17 Majala svarade i tråden: Bebis och tv: Jösses vad får du allt ifrån? Nej han störs inte av TVn han tycker bara att den är mer intressant än vad jag skulle vilja. Lite tv-tittande kan väll inte jämföras med att utsätta sina barn för.
2021-01-17 Majala svarade i tråden: Bebis och tv: Tack för länken. Får mig dock att fundera vad som räknas som skärmtid? Själv tycker jag att skärmtid mer är när barnen börjar välja själv och ska se barnprogram och leka med föräldrarnas telefon.
2021-01-17 Majala svarade i tråden: Minskade fosterrörelser v23?: Min son rörde sig betydligt mindre en kväll under graviditeten, samma under natten och morgonen efter. Jag ringde in och fick komma in för kontroll. Så fort de satt dit alla manicker började han sparka som en galning.
2020-11-09 Majala svarade i tråden: Sen kolik: Jag ammar, vet att de kan bajsa mer sällan då men känns inte normalt att han går från 6 gånger /dag till en gång på 6 dagar.

Vi har provat mjölkfritt nu i några dagar utan synliga resultat.
2020-10-17 Majala svarade i tråden: "Amma inte mer än 8 minuter": Han fick en infektion sin första vecka på jorden som gjorde honom trött så han orkade inte äta ordentligt och iom att han fick i sig för lite mat orkade han inte kämpa mot infektionen så det blev en ond cirkel,.

Innehåll