0 Följare 0 Följer

Mamma I

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

44 år

Barn

6 år     6 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2023-03-19 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!: så glad att soryu ger sin syn på saken, och det stämmer med min upplevelse. och det är bra att få veta om hur det ser ut, och skillnaden offentlig och privat vårdgivare. 
tack för du delar med dig av det,.
2023-03-16 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!: Läst -fler vill slippa.. psykologi tidningen, tack {{U+1F610}}
ja, 
många barn och unga och ju stressade och pressade idag, och symtom på stress och symtom på npf liknar varandra, och för att få stöd och insatser.
2023-03-16 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!:
ja jag är också inne på att det kan vara stress. vad var det som stressade dig om du vill säga något? 

2023-03-15 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!:
Nej inte omogen så. Mogen nog att bryta d här beteendet, han håller sig. och blir förstoppad. Och jag har säkert bidragit till att ha stressat honom. Han är mycket lugnare typ än vad jag är{{U+1F642}} 

2023-03-15 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!:
mognar?.
dom ser väll det med erfarenheten från andra barn att det brukar ge sig där i den åldern, skolan.

2023-03-14 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!: Trådskaparen:Många åsikter och delade meningar. Och. Det är jobbigt att inte ha kommit tillrätta med det här toalett problemet, det är det. Det är ju jag som förälder som inte har klarat det.
2023-03-13 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!: Hej ja, det var bra skrivet, vi kommer liksom dit för förstoppningsproblematik, det var precis vad vi var där för. gick därifrån med ett nytt problem, som inte på något sätt har med min pojke att göra,.
2023-03-11 Mamma I svarade i tråden: Läkare på Alva vill utreda mitt helt välfungerande barn!: Ja han har gått där i ca tre år, i början nån gång per år, tätare nu när han blivit äldre. det är obehagligt för jag vet det här som B skriver. jag ville skriva ner d här, se.