2 Följare 0 Följer

MammAmma

Flerbarnsförälder

*

Ålder

38 år

Barn

20 år     17 år     14 år     9 år    

Civilstatus

Singel

Föräldratyp

Deltidsförälder    

Personlighet

Hedonist     Laidback     Nattuggla     Tänkare    

Intressen

Dator/Internet     Etik/Filosofi     Konst     Litteratur     Matlagning/Bakning     Musik     Sex/samlevnad     Vetenskap    

Musik

Hårdrock     Klassisk     Metal     Opera     Punk     Rock     Ska    

Aktivitetsflöde

2015-06-27 MammAmma svarade i tråden: Konstigaste rykten du har hört om dig själv eller din partner?: Har hört att det gick rykten om att jag var satanist när jag var yngre, och att jag var transsexuell pga mitt val av kläder på den tiden xD Har dock annars klarat mig undan rykten - vad jag vet. Att vara stugsittare har sina fördelar!.
2015-06-27 MammAmma svarade i tråden: Du under 25 - affär med äldre par?:
Skriver under på den!

2015-06-27 MammAmma svarade i tråden: Skulle ni kunna förlåta er man om han bett om ursäkt efter att haft sex med en ytlig tjejkompis?: Vem vet. Alla är olika och har olika lätt till att glömma och förlåta. Jag varken glömmer eller förlåter - ja, jag har blivit bedragen.

Din bekanta tycks inte älska sin fru utan håller kvar henne.
2015-06-27 MammAmma svarade i tråden: Skulle ni kunna förlåta er man om han bett om ursäkt efter att haft sex med en ytlig tjejkompis?:
Nej.

2015-06-27 MammAmma svarade i tråden: Skulle ni kunna förlåta er man om han bett om ursäkt efter att haft sex med en ytlig tjejkompis?:
Nej.

Och nej. Han vore rökt.

2015-06-27 MammAmma svarade i tråden: Min man runkade till min släkting?:
Det är väl fan inget att vara tacksam över, vissa av oss sätter större värde på oss själva än så. Runka till bilder på släktingar eller knulla dem - bara olika grader i helvetet.

2015-06-26 MammAmma svarade i tråden: Varför ser personer med samma vikt och längd så olika ut?: Det har ju med kroppsbyggnad, fettfördelning och fett/muskelratio att göra. Jag har bmi 26-27 (går lite upp och ner), väger alltså ca 70 kg till mina 160 cm, men det är det ingen som tror att jag gör då jag har 'timglasfigur'.
2015-06-26 MammAmma svarade i tråden: Privatliv med ny man i huset??: Inga barn vill höra sina föräldrar ha sex, oavsett familjekonstellation. Jag har varit i din dotters skor och tvingades genomlida åratal av stånk och stön från morsans sovrum, trots att både jag och min 5 år.
2015-06-26 MammAmma svarade i tråden: Min man runkade till min släkting?: Jag är välsignat singel, men jag har levt i ett 13 år långt förhållande och jag är helt medveten om att han sannolikt fantiserade om både min syster och mina väninnor, om min mamma vete fan - han hatade henne.
2015-06-26 MammAmma svarade i tråden: När får killar bli påpassade?:


Innehåll