1 Följare 0 Följer

MEE83

Blivande förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 10 Mar 17:55 MEE83 svarade i tråden: Ökad sexlust av att fixa till sig och skönhetsoperera sig?: Nej det beror inte bara på hormoner, det är helt riktigt. Det finns naturligtvis flera faktorer som kan spela in, ens allmänna välbefinnande är såklart viktigt, stress osv kan ha negativ påverkan på lusten.
Äldre 10 Mar 14:47 MEE83 svarade i tråden: Ökad sexlust av att fixa till sig och skönhetsoperera sig?: Låter som en väldigt konstig slutsats, inte för att jag har något i mot tjejer som går till kliniken, min sambo använder fillers och har pilatesbollar(som hon skämtsamt kallar dom), och visst, hellre pilatesbollar.
Äldre 10 Mar 14:29 MEE83 svarade i tråden: Vart ska vi flytta?: Det kan nog stämma till viss del, men det beror sig nog också på var man bosätter sig och i vilka kretsar man rör sig, där jag växte upp var lokalpatriotismen snarare begränsad till de lokala primärområdena,.
Äldre 10 Mar 13:42 MEE83 svarade i tråden: Vart ska vi flytta?: Detta är intressant, var finns det flest barn i Göteborgsregionen?

Det bor flesta barn, i absoluta tal, i primärområden som domineras av småhus, dvs villor och radhus, högst antal barn bor det i Billdals primärområde,.
Äldre 28 Feb 11:59 MEE83 svarade i tråden: Träningsnördar - här samlas vi! : Ja det är ju olika, jag äter gärna en full måltid efter middag, dvs sent på kvällen efter träning. 

Jag är lite utav en hobbit, fast utan anlag att bli rund runt magen, haha.
Äldre 28 Feb 10:36 MEE83 svarade i tråden: Träningsnördar - här samlas vi! : Och för att specificera, så brukar vi äta mycket frukt på morgonkvisten, då vi slänger ihop en fruktsallad, där proteinintaget vid frukosten kommer från nötter och frön i salladen, nersidan med nötter,.
Äldre 28 Feb 10:22 MEE83 svarade i tråden: Träningsnördar - här samlas vi! : Ja, det är egentligen inga svårigheter. Jag har ungefär samma näringsintag över en dag av allt att döma, fast upplägget är inte riktigt det samma, då vi har ganska proteinsnåla frukostar, dock så.
Äldre 28 Feb 09:40 MEE83 svarade i tråden: Hur sparar jag ihop 50.000?: Marknaderna har en kuslig förmåga att säga, "fuck you", och då har jag ändå under åren ackumulerat en rätt omfattande förståelse för tradingpsykologi och marknadens spelregler, och brinner för.
Äldre 28 Feb 09:33 MEE83 svarade i tråden: Hur sparar jag ihop 50.000?: Ja, självklart, brukar ha en litterär backlog som är lite väl lång, men den har betats av, fast jag äger inte den svenska utgåvan. 

Nu var det ett par år sedan jag läste den, men det finns en del.
Äldre 28 Feb 00:27 MEE83 svarade i tråden: Träningsnördar - här samlas vi! : Det beror sig på vem du frågar, du har t ex RF och SOK som ej rekar det vad jag vet, om de inte ändrat policy nyligen, inte ens för elitsatsande idrottsmän, sedan har du sakkunniga individer inom styrka och rehab som hävdar.