0 Följare 0 Följer

Meowbaby

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

36 år

Barn

4 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-06-07 Meowbaby svarade i tråden: Nytt jobb, när kommer lönen?: Jaha, oj så jag kommer ev inte ens få en full lön 25 september? Det låter oroväckande. Är det verkligen det vanligaste? Hr börjat mitt i en månad tidigare och nu var det ett par år sedan så jag.
2021-01-13 Meowbaby svarade i tråden: Vad betyder provsvaret??:
Fick min diagnos igår, Hashimotos sjukdom.

Uppdaterar med detta ifall någon som söker efter info som jag ska veta.

2021-01-11 Meowbaby svarade i tråden: Vad betyder provsvaret??:
Utifall någon annan letar svar, som jag gjorde, ansågs dessa värden vara avikande.

2021-01-08 Meowbaby svarade i tråden: Vad betyder provsvaret??:
Tack snälla!

2020-11-17 Meowbaby svarade i tråden: Panik! Behöver tips, råd & uppmuntran!:
Förstår hur du menar. Vid vilken ålder på barnet har det slutat snutta nätterna igenom/sovit på dig? Vid vilken ålder har du kunnat lämna hemmet ett par timmar kvällstid?

2020-11-16 Meowbaby svarade i tråden: Panik! Behöver tips, råd & uppmuntran!:
Puff

2020-11-16 Meowbaby svarade i tråden: Panik! Behöver tips, råd & uppmuntran!: Hej och tack för svar. Intressant, ska absolut testa att låta henne sova i vardagsrummet istället. Hon har ofta svårt att komma till ro och äta/somna när det händer saker omkring men värt ett försök.
2020-10-18 Meowbaby svarade i tråden: Ni som behöver tvätta håret varje dag: Torrschampo löser detta åt dig. Budget men typ bäst enligt mig är Batiste som även finns med färgad pulver/spray om du har mörkt hår. Borta ur ordentligt. Förutom att det tar bort det feta och gör håret.
2020-09-19 Meowbaby svarade i tråden: Hur skyddar jag mig och mina barn från makens skulder?: Jag förstår.

Han gav upp efter en tablett men medicinen var ordinerad att tas vid behov så inte på daglig basis och då blir man nog inte av med insättningssymptom tyvärr. Förstår att han inte ville.
2020-09-19 Meowbaby svarade i tråden: Hur skyddar jag mig och mina barn från makens skulder?: Tusen tack för svaret, det hjälper att höra om andras erfarenheter. Är det naltrexhon du äter? Min man blev helt borta av den, kände sig helt matt och yr och illamående. Gav upp på den efter ett försök.

Innehåll