Aktivitetsflöde Sida 1 av 2

2022-09-05 Alessia svarade i tråden: Va kan detta vara:
Ta genast barnet till läkare och få utrett vad det är.  Det kan vara ngt helt oskyldigt, men bäst att få veta vad.

2022-09-03 Alessia svarade i tråden: Pojkvän ljög att han var sjuk.: Känner "pojkvännen" behovet att ljuga om en så i grunden liten grej som att han denna gång hellre ville vara med kompis och ta en öl, hur mycket mer benägen är han inte då att ta till en lögn vid .
2022-08-29 Alessia svarade i tråden: Han skäms över mig, jag vill avsluta relationen: Signaturen Linn har ett i mitt tycke bra förslag: skicka ett brev, ett pappersbrev, där du förklarar hur du har upplevt ert förhållande,med hans uppdelning av att vara en person ensam tillsammans med dig, en annan i andra människors.
2022-08-29 Alessia svarade i tråden: Mellanstadiet: Mina är visserligen tonåringar, men de cyklar till sina skolor och har regnponcho i lysande gulgrönt för trafiksäkerhetens skull. Tar ingen plats när den är hopvikt, men materialet är slitstarkt och vattentätt.
2022-08-29 Alessia svarade i tråden: Barnet har en dyr hobby,hur blir det efter separation?: Nja, vid en eventuell skilsmässa brukar man se till barnens bästa och då menas också att barnen har rätt att behålla sina hobbies och intressen. barnets far kan genom utökat underhållsbidrag  åläggas.
2022-08-20 Alessia svarade i tråden: Vad tänker ni om Håkan Hellströmfenomenet?: Han sjunger falskt med avsikt, vad det nu ska vara bra för.
Är snart 50 och anstränger sig att vara tonåring på scenen, Mick Jagger som förebild kanske?
Tanttjusare.
Kan aldrig komma ihåg en melodislinga ur hans produktion.
2022-08-20 Alessia svarade i tråden: Varför börjar och slutar läsåren i skola med så många meningslösa dagar?: Vad du menar med "Tysklands extremt provocerande skolsystem" framgår inte. Det är inget enhetligt system utan kan variera i de olika delstaterna. Mitt rättesnöre är det inte, men det jag har sett och upplevt på plats var.
2022-08-19 Alessia svarade i tråden: Varför börjar och slutar läsåren i skola med så många meningslösa dagar?: Jodå, det där känner jag igen. Mjukstart!!! när terminen börjar och nertrappning flera dagar innan sommarlov. Meningslöst! Två gånger har mina barn fått uppleva annat då jag och min man under ett.
2022-08-19 Alessia svarade i tråden: Det luktar prutt i bilen 2 timmar vilket gör mig lite beklämd:
Kolla katalysatorn på verkstad! Den funkar inte som den ska, behöver nog servas eller bytas. Där har du sannolikt anledningen till pruttlukten.

2022-08-18 Alessia svarade i tråden: Namnet Tom?:
Tom är ett trevligt namn. Passar både ett barn och en vuxen och det är viktigt. Tim är barnsligare på ngt sätt.