Aktivitetsflöde Sida 1 av 1

2016-01-06 Bassenasse skapade en ny tråd: Barnförsäkringar - vilket tycker ni är bäst?: Vi inväntar barn nr 2 i dagarna.Jag har redan börjat bli jagad av olika säljare för div försäkringsbolag *suck*Vi har idag Skandia på vår dotter som är 2 år, men vill jämföra och se om det.
2015-12-18 Bassenasse svarade i tråden: Flergångs föderskor, titta in snälla...:
Tack för att ni delar med er.Spännande att se hur detta kommer fortlöpa! 

2015-12-17 Bassenasse svarade i tråden: Flergångs föderskor, titta in snälla...: Det kan med andra ord gå hur som helst..Åh vad jag är nyfiken på vad som gömmer sig där inne! Och hur denna förlossning kommer gå...Har egentligen ingen oro alls över förlossningen, hade inte det.
2015-12-17 Bassenasse skapade en ny tråd: Flergångs föderskor, titta in snälla...: Till alla er som väntat ert andra barn eller fler...Om ni gick över tiden på första, gjorde ni det på andra och efterkommande barn med?Upplevde ni att förlossningen gick fortare eller tog allt längre tid?

Gick över.
2015-10-27 Bassenasse skapade en ny tråd: Vilken kudde till en 2 åring?: Jag har googlat och googlat och snart googlat sönder mig utan att bli klar över min fråga.Vår lilla loppa sover på sin platta bebiskudde sen hon föddes. Snart fyller hon 2 år och det känns som den platta lilla.
2014-09-22 Bassenasse svarade i tråden: Passiv inkomst:
På tal om passiv inkomst så kan jag hjälpa er att få en =)Pma mig om ni är intresserade så ska jag berätta mer!

2014-09-03 Bassenasse svarade i tråden: FLP folk, se hit snälla =):
Finns här ingen alls?

2014-09-02 Bassenasse skapade en ny tråd: FLP folk, se hit snälla =): Undrar om här finns några FLP folk?Jag har sålt deras produkter, men lade av 2007 nä jag drog ut på långresa.Har lite funderingar på att starta upp igen då jag gillar en del av produkterna och har lite funderingar.