Aktivitetsflöde Sida 1 av 19

2022-03-07 KimLinnefeldt svarade i tråden: Hur gör ni tjejer för att kåta upp er för er partner?: Bästa inlägget ever. Dels att båda har ansvar för ett lyckligt samliv och sexliv, inte bara ena parten. Och dels att det är viktigt att njuta av sig själv, av att vara i sin kropp, av att vara en sexuell varelse.
2022-03-06 KimLinnefeldt svarade i tråden: Behöver hjälp:
Onanera tidigare samma dag.
Bedövningssalva lär göra att hon också känner mindre.

2022-03-05 KimLinnefeldt svarade i tråden: String eller bomullstrosor?:
Bomull eller nylon, spetsar, inte string. Men kanske. Ibland.2022-03-05 KimLinnefeldt svarade i tråden: killar som ollar på bilder.: Olla trodde jag var en grej som mer eller mindre fulla gymnasiekillar höll på med, och att det innebär att gå runt och trycka ollonet mot olika föremål till exempel hemma hos någon man ogillar.
2022-03-05 KimLinnefeldt svarade i tråden: Sexlivet under småbarnsåren. Vi vill men finner inte ork o tid!?: - Lämna barnen på dagis och åk hem igen. Sjukskriv er.
- Avtala med grannar som också har småbarn att passa varandras barn medan ni har kul mellan lakanen.
- Klä er praktiskt hemma så att ni lätt kan ta ett.
2022-03-05 KimLinnefeldt svarade i tråden: killar som ollar på bilder.: "Det är ju bara en bild liksom och själv kan jag onanera till sexnoveller eller erotiska böcker så vi har varsitt eget sexliv och ett gemensamt."

Det där gillade jag. Att man tillåter varandra att ha varsitt sexliv och sen ett gemensamt.
2022-03-05 KimLinnefeldt svarade i tråden: Tänder på äldre män!:
Skulle inte våga visa intresse, rädd att bli stämplad som ful gubbe.2022-03-01 KimLinnefeldt svarade i tråden: När har man haft sex?: Den vanligaste betydelsen av oskuld är att man inte haft penetrerande sex.

Om man har mist sin oskuld så är allt könsumgänge att betrakta som sex, även oralsex och analsex.

Det är två betydelser av sex som krockar här.
2022-02-27 KimLinnefeldt svarade i tråden: Lukter?:
Tänder massor på hennes könsdoft, inte på orent anus. 

2022-02-27 KimLinnefeldt svarade i tråden: Skäms: Försök att inte skämmas. All njutning som inte skadar är gott för människan. Jag antar att du inte tänder på män, inte på att få kyssa en man, men tänder på att se en rejäl, vacker,.