Aktivitetsflöde Sida 1 av 54

2020-05-11 Mentat svarade i tråden: Planet of the humans - Michael Moore: Om Michael Moore har gjort den är det ingen dokumentär utan en propagandafilm för den tes han driver, vilken det nu än är för ögonblicket.

För mig är en dokumentär något helt annat än en ren partsinlaga.
2020-05-11 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?: Ingen aning - du får försöka hitta en (sd):are för att reda ut det.
Om jag får försöka mig på en gissning så skulle jag säga att det snarare stammar ur det faktum att (sd) alltid har behandlats väldigt.
2020-05-11 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?:
Enligt deras egna uttalanden i programmet, ja. Det var du som påstod att det var en kraftig överrepresentation från (m), vilket du inte kan veta.

2020-05-10 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?: Det kan du inte veta eftersom grundmaterialet aldrig har publicerats. Oavsett vilket är undersökningen givetvis inte opartisk med tanke på vilka partier man besökte och i vilken utsträckning man gjorde det.
2020-05-10 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?: Nej. Uppenbarligen fanns det ju graverande material från alla partier, ja de man försökte tala med åtminstone. Vinklingen riktade dock bara in sig på ett parti som ställdes på de anklagades bänk, så som.
2020-05-10 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?: Verkligen! Det s.k. valstugereportaget och inte minst den efterföljande debatten måste nog vara det mest partipolitiskt vinklade programmet jag någonsin har sett på SVT! Exempelvis nämndes i programmet att man hade försökt.
2020-05-09 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?: Man behöver inte vara vänsterpartist för att stå till vänster i politiken. (F!), (s) och (mp) är också vänsterpartier. Sedan är det förstås fullt möjligt att just (sd) räknar även.
2020-05-01 Mentat svarade i tråden: Vad menas med vänsterpropaganda?: Propaganda är snarast motsatsen till objektiv information. Det är att sprida en bild av omvärlden, samhället eller vad det nu rör sig om där man väljer ut just de saker som talar till ens egen fördel och motpartens nackdel.
2020-04-30 Mentat svarade i tråden: Stephen King. Bästa bok/film.:
Överlägset bäst är "Nyckeln till frihet" ("The Shawshank redemption")!
Den är dessutom klassad som nr 1 genom alla tider på IMDB.com