Aktivitetsflöde Sida 1 av 10

2019-10-04 Tomelilla15 svarade i tråden: Ok att exets nya sover tillsammans med vårt barn?:
Absolut inte samma sak. Det är inte jämförbart hur ofta män begår sexuella övergrepp jämfört med hur ofta kvinnor gör det. Här kan man med gott samvete göra en skillnad.

2019-10-03 Tomelilla15 svarade i tråden: Ok att exets nya sover tillsammans med vårt barn?: Jag har aldrig låtit en för mig främmande man sova själv med min fyraåring. Google sexuella övergrepp och styvpappa. Det är högre risk för sexuella övergrepp från någon som står barnet.
2019-10-03 Tomelilla15 svarade i tråden: Han har lämnat mig.:
Du får ta ansvar för att du bidrar till att sprida felaktiga rykten. Läs ditt eget inlägg igen så ser du att det ser ut som att du säger att vissa har svårare att bli gravida efter abort.

2019-10-03 Tomelilla15 svarade i tråden: Min chef kallade in mig idag - wacko??:
Håller med. Och varför planerar du en parkeringstillstånd som tar slut mitt i ett möte? Vare sig ni skulle ha paus eller inte? Det var väl inget alternativ att du skulle gå då? Förstår chefen.

2019-10-03 Tomelilla15 svarade i tråden: Dejta feminist-tjejer: Håller verkligen inte med. Tror ni båda att den enda skillnaden består i att kvinnor utsätts oftare för sexualbrott? Vad tänker ni om det klassiska, att kvinnor på strukturell nivå missgynnas i arbetslivet.
2019-10-03 Tomelilla15 svarade i tråden: Han har lämnat mig.: Nej, man har inte svårare att bli gravid efter abort och inte efter missfall heller. Det där är bara ett sätt att påverka kvinnor. Skriv inte osanningar.

https://www.umo.se/fraga-umo/fraga-umo/Ar-det-svarare-att-bli-gravi.
2019-10-03 Tomelilla15 svarade i tråden: Han har lämnat mig.: En grej till att fundera på är om du klarar av att ha honom som pappa till ditt barn vare sig du är ensamstående eller inte. Det är antingen en person du måste samarbeta med hela livet (ev bråka med) eller en person.
2019-10-02 Tomelilla15 svarade i tråden: Vilka böcker har verkligen berört dig länge?: Har också berörts av några böcker som nämnts. Pojken som kallades det och PerAnders Fogelströms böcker om Staden. Fantastiska. Sen har jag alltid älskat böckerna om Miranda, tex Miranda och pärlhalsbandet.
2019-10-02 Tomelilla15 svarade i tråden: Snälla hjälp mig med dessa tjejnamn!:
Lea? Blandning av Liv och Thea.

Andra favoriter

Elma

Elna

Elise

Tyra

Märta

Edit

Elsa

Milla

Irma

Iris

2019-10-02 Tomelilla15 svarade i tråden: Måste vi betala!?: Jag tycker du ska be proffs om hjälp och inte gå på gissningar. Det finns något som heter hallå konsument som är gratis. Skickar länk, det är bäst att vända sig dit och fråga så får.

Innehåll