0 Följare 0 Följer

riboflavin

Nyfiken

Skeppsänkad snedseglare med smak för debatt.

Jag älskar att debattera, ingenting gör mig så glad som att höra någon annan brinna för en åsikt och försvara denna med konkreta och pålästa argument

Ibland är jag så ful att jag intar absurda ståndpunkter, förefaller hårdnackad, ställer frågor jag inte vill ha svar på mm. i min jakt på någon som orkar buffla lite med mig.

Om jag har gått hårt åt dig, förlåt, men kom ihåg jag bråkar inte i onödan och tar sällan fajt med idioter.

Den man respekterar konfronterar man, som jag brukar säga

Ålder

40 år

Civilstatus

Sambo

Personlighet

Asocial     Kontrollfreak     Nattuggla     Neurotisk     Pedantisk     Pilsk     Slacker     Tänkare    

Intressen

Djur     Ekonomi     Etik/Filosofi     Litteratur     Natur/Miljö     Politik     Sex/samlevnad     Vetenskap    

Musik

Allätare    

Husdjur

Hund    

Aktivitetsflöde

Äldre 7 May 10:00 riboflavin svarade i tråden: Ni som inte jobbar 100%: Beroende på vad man jobbar med så finns ju löneskillnader även i bemanningsbranschen. Jag droppade nästan 10 kkr i månaden när jag accepterade min fasta tjänst jämfört med min bemanningsanställning.
Äldre 24 Mar 15:45 riboflavin svarade i tråden: Resa under VFU: Det är ju inte svårare än att fråga skolan. Din "chef" kan ju tydligen tänka sig att låta dig vara kvar på din vfu en vecka extra om du tar en paus mitt i, hur ser skolan på det? Eventuellt måste du.
Äldre 19 Mar 20:47 riboflavin svarade i tråden: Kan man få ögonoperation bekostad?: Precis, även med viss ålderssynthet är jag ju fullt normalseende och behöver aldrig tänka på glasögon som immar, kan utöva vattensporter utan bekymmer, idrotta på ett helt annat sätt m.
Äldre 19 Mar 20:22 riboflavin svarade i tråden: Kan man få ögonoperation bekostad?: Rent konkret gjorde jag inget linsbyte utan ett linsimplantat (ICL) En extra lins placerades i ögat. Operationen kan kompletteras med laser för att få perfekt synskärpa, men jag hade tur och det funkade perfekt från början.
Äldre 19 Mar 19:09 riboflavin svarade i tråden: Kan man få ögonoperation bekostad?: Jag var kraftigt närsynt, över -8 på bägge ögonen, samt hade kraftigt brytningsfel. Första två åren efter operation hade jag perfekt syn, nu börjar viss ålderssynthet komma krypande så jag kommer.
Äldre 19 Mar 18:31 riboflavin svarade i tråden: Kan man få ögonoperation bekostad?: Jag gjorde linsbyte kraftigt rabatterat via min arbetsgivare som hade avtal med Memira via Benify. Tror grundpriset var 62 000 kr, jag betalade 46 000 brutto. Memira erbjuder delbetalning om man vill. Jag hade lätt delbetalat om jag inte haft annat alternativ.
Äldre 19 Mar 17:06 riboflavin svarade i tråden: Det här med att bli "rejält utfylld": Alla är ju olika, jag behöver kunna komma åt att knipa ordentligt för att kunna få vaginala orgasmer, det går bättre med en kul smalare än medel. Lite grövre är också skönt men på ett annat sätt.
Äldre 16 Mar 10:32 riboflavin svarade i tråden: Vilken hundras passar oss?: Jag tycker inte heller att hundar ska vara ensamma, men hur svartvitt du än vill få det till så brukar de allra flesta hundägare hitta en lösning som passar just dem och deras hundar. Våra hundar är en liten flock.
Äldre 16 Mar 10:21 riboflavin svarade i tråden: Avtrubbad känslomässigt av SSRI/SNRI?: Så reagerade jag också, sorg och glädje försvann helt. Det sägs att man kan hitta bättre balans med ett preparat som passar en bättre men jag vågade aldrig testa. Det värsta var att jag nästan inte.
Äldre 16 Mar 09:03 riboflavin svarade i tråden: Vilken hundras passar oss?: Personligen tycker jag att det är en utomordentlig lösning jämfört med att låta hunden sitta inomhus under dagarna om ägaren jobbar eller om man ska iväg på något dit hunden inte kan följa med.