Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-06-06 shoshin svarade i tråden: Hon drog, vad gör jag nu?: Tja!

Nu verkar det dött här men om någon läser det här inlägget i framtiden som fått sitt hjärta krossat så tänkte jag skriva ett lite uppiggande inlägg.

Det har nu gått över tre.
2019-04-29 shoshin svarade i tråden: Hon drog, vad gör jag nu?:
Tack för peppen! Jo ett mynt har ju alltid två sidor men när jag frågade så hade hon inga svar mer än att jag inte gjort något fel och att hon gjort rätt beslut...

2019-04-29 shoshin svarade i tråden: Hon drog, vad gör jag nu?: Tråkigt att höra med din kompis. Det suger verkligen! Ja hon berättade på en av promenaderna att hon känt såhär i tre månader och inte velat haft sex det senaste året wtf.
2019-04-29 shoshin svarade i tråden: Hon drog, vad gör jag nu?: Tack! Jag försöker vara stark och göra allt rätt men som du säger så tar det väl lite tid och hon redan processat. Sjukt att man kan vara så kall bara... Hon berättade att hon känt såhär i tre månader.
2019-04-29 shoshin svarade i tråden: Hon drog, vad gör jag nu?: Härligt att höra att du hittat den rätta! Sjukt sätt hon gjorde slut med dig på! inga förvarningar där heller? Jag har förminskat henne helt. Tagit bort från allt och raderat bilder.
2019-04-26 shoshin skapade en ny tråd: Hon drog, vad gör jag nu?: Hej!

Jag är så jäkla trasig just nu och har aldrig mått såhär i hela mitt liv.

"Hon krossade mitt hjärta som det aldrig blivit krossat förut och nu famlar jag runt här i mörkret på mina knän.

Innehåll