Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-07-23 Sinv svarade i tråden: Är det svårt att få jobb som inköpare?: Jaha, tycker utbildningsföretagen ska vara lite mer öppna och inte innehålla så mycket falsk marknadsföring.

Är det samma med denna utbildning att det står att man ska kunna bli redovisningsekonom men egentligen.
2019-07-22 Sinv svarade i tråden: Är det svårt att få jobb som inköpare?:
Okej, tur att jag tackade nej då:)

2019-07-21 Sinv svarade i tråden: Är det svårt att få jobb som inköpare?: Det står inte på programmets hemsida att det är inköpsassistent som är enda möjliga yrket utan det står att utbildningen ska leda till jobb som inköpare eller offentlig upphandlare.
2019-07-21 Sinv svarade i tråden: Är det svårt att få jobb som inköpare?:
Jo, det kan vara ett alternativ, ska kolla in det:)

2019-07-21 Sinv svarade i tråden: Är det svårt att få jobb som inköpare?: Jag kollade en hel del jobbannonser för inköpare och beroende på bransch krävdes det oftast högre utbildning. Väldigt många företag krävde civilingenjör eller civilekonomexamen, det var få annonser.
2019-07-21 Sinv svarade i tråden: Är det svårt att få jobb som inköpare?: Jag vet ärligt talat inte om jag faktiskt är intresserad av jobbet i sig eller om det bara är lönen, och vet man inte det kanske det inte är värt det att flytta 4 h bort till Växjö när jag har en bra lägenhet,.
2019-07-20 Sinv svarade i tråden: Är det för sent för mig att byta program?: Jo, men psykoterapeuter tjänar betydligt mindre än enhetschefer, och har för mig att utbildningen till psykoterapeut går på så låg fart att det tar ungefär 7 år efter socionomexamen innan man blir klar,.
2019-07-20 Sinv svarade i tråden: Är det för sent för mig att byta program?:
Jag skrev också att största skälet att socionom inte passar mig inte handlar om lön, utan en massa andra saker - bland annat att jag inte trivs med att bli dödshotad av missbrukare och kallad fula ord halva dagarna.

2019-07-20 Sinv svarade i tråden: Är det för sent för mig att byta program?: Jag är stressad av någon anledning, det känns som att tiden rinner ifrån mig och att allting är bråttom helt enkelt. Det känns ju bra på något sätt att veta att jag inte är den enda med dessa tankar.
2019-07-19 Sinv svarade i tråden: Ska folk få BE på arbetstid?: Om man gör det under någon minut är det inte ens värt att ta upp. Jag tolkade frågan som att en bön innebär att man avbryter sitt arbete en bra stund för att be, det är inte okej.