0 Följare 1 Följer

Stenstare

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

48 år

Barn

17 år     15 år     13 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?:
Ok, då ber jag om ursäkt för att jag läste in fel saker i din text. Tack för förtydligandet. Ja det var synd att det blev så. Ha det bra!

2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?: Fint att finns något för alla, låter som ni hittat det som passsar er.

Hoppas inte det lät som att jag ifrågasatte dig tidigare, är bara en nyfiken person och gillar att vrida på saker.
2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?: För blött, mjukt och mesigt för dig, för hårt och intensivt för andra. Låter som det kan krävas teamwork för att lyckas ibland. Men allt kan inte vara för alla!

Tack så mycket för ditt bidrag.
2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?: Ok? Hoppas jag fattat fel men det låter lite som att hon upplevde en stor press att ta emot oralsex utan att hon var trygg med det. Om det var så, kan man fundera var den pressen kom ifrån. Ber om ursäkt om jag har fel men det.
2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?:
Du har nog 4 viktiga anledningar där. Tack.

2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?: Absolut, självklart är vi olika och inget är mer rätt eller fel. Jag tänker bara att beroende på varför det inte känns kul, bra, skönt eller känns olustigt eller äckligt så kan man hantera det olika.
2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?: Då förstår jag exakt hur du vill ha det :) Låter som att det kan ta en del tid för dig att "lära upp din partner " om hen inte är synsk. Kan kanske bli lite tråkigt att behöva instruera så mycket.
2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Kvinnor som inte vill få oralsex, varför?: Tack för svar! Vad i "att slicka någon själv" är det du upplever motbjudande? Smaken, känslan mot tunga o läppar, ofräscht, bakterier eller något dominant eller undergivet?

Vad gör den stora skillnaden.
2021-01-12 Stenstare svarade i tråden: Bra i sängen - förklara mer tack: Att våga ta för sig och visa vad hon vill ha och samtidigt kunna säga nej tack utan att förstöra hela stämningen om jag är påväg någon stans som hon inte vill. Lägg till nyfikenhet, äventyrlighet.

Följer 0 gemensamma

Innehåll