0 Följare 0 Följer

Swadilfare

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2016-03-24 Swadilfare svarade i tråden: Vilken ras passar oss?: Håller inte alls med Bumbis :p Min hund mår alldeles super på den träning och stimulans hon får vilket inte är något överdrivet mycket. Lydnads träning 30 min 1h varje dag och apportera boll eller pinne,.
2016-03-23 Swadilfare svarade i tråden: Vilken ras passar oss?: Australian Shepherd? :) Väldigt lättlärd, allsidig och följsam inte lika intensiv som en BC :) Min pojkvän har aldrig haft hund förut (vi har en aussie) men de funkar väldigt bra :) Hon går lös väldigt.
2016-03-14 Swadilfare svarade i tråden: Hjälp med val utav hundras :):
bilden kom in 2 ggr xD vet inte varför :P Här är en till bara för att ^^ hehe

2016-03-14 Swadilfare svarade i tråden: Hjälp med val utav hundras :): min är ifrån arbetande linjer och har inte alls så värst mycket hår :) Man kan jämföra dom med en schäfer när de kommer till päls fast lite mer på rumpan ;) Inte alls som en "långhårig".
2016-03-13 Swadilfare svarade i tråden: Hjälp med val utav hundras :): Australian Shepherd! Har själv en lite rackare och henne är de drag i :D hon hänger med på allt! En väldigt allsidig hund som är väldigt lojal. Springa, hoppa och träna kan hon göra i timmar ;) lättlärd och lydig.
2016-03-05 Swadilfare svarade i tråden: luktfri kattsand!!!: Hands down Extreme Classic!! Visst den är på den dyrare sidan men en säck räcker i evigheter!! En säck räcker i typ 3 månader för våra katter (2 st helt innekatter) har kört Extreme Classic i.

Innehåll