Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

18 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2021-04-08 Ungådum svarade i tråden: Kan min huvudvärk vara något allvarligt: Tack så himla mycket för svar! Mest troligt har jag ju migrän ( det dem sagt sen jag varit liten ) dessutom har pappa det också. Jobbiga bara att Alvedon å sånt inye hjälper längre får testa sån.
2021-04-08 Ungådum svarade i tråden: Kan min huvudvärk vara något allvarligt: Har varit och kollat mycket och dem gör inget direkt, utan slår av det som att det måste vara migrän. Men vet inte riktigt vad jag ska göra mot smärtan, känns som jag kommer tappa min lever om jag äter mer Alvedon.
2021-04-03 Ungådum svarade i tråden: Är detta endast ångest ?: En annan fråga nu när vi ändå håller på, kan man få ångest symptom fast man känner att man inte har ångest? Kan ju liksom få ont i hjärtat Medans man äter en pizza typ, varför.
2021-04-03 Ungådum svarade i tråden: Är detta endast ångest ?: Okej! Tack för svar. Är som sagt fortfarande orolig för hjärtat osv. Har blivit lite hypokondriker av detta då jag e så otroligt orolig hela tiden. Men ska försöka testa att hålla mig borta från viss.
2021-04-03 Ungådum svarade i tråden: Är detta endast ångest ?: Oj ja det låter lite likt det jag känner ? Ibland har jag försökt träna ändå och känt mig sjuk dagen efter. Irriterad få ingen läkare tar mig på allvar pga min unga ålder, det slår.
2021-04-03 Ungådum svarade i tråden: Är detta endast ångest ?: Jag drack myxket koffein förut men har slutat med det nu pga detta. Och vad jag vet så har jag inga allergier alls, har tagit ett negativt Corona test hittils för va 1 månad sen. Det som händer på gymmet är att jag.
2021-04-03 Ungådum svarade i tråden: Är detta endast ångest ?:
Jaha, jag ska läsa på mer om detta då! Jag är lite hypokondriker så har svårt att lite på läkarna men dem tror ju att det inte är något fel. Så kanske är detta då

2021-04-03 Ungådum svarade i tråden: Är detta endast ångest ?:
Ja jag tog ett Corona test va 1 månad sen ( problemet har hållt på under ca 2 månader ) det var negativt

Innehåll