0 Följare 0 Följer

Vinterankan

Flerbarnsförälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2019-07-10 Vinterankan svarade i tråden: Feministaktivisterna Nina & Peter Rung kräver lika ersättningar förr herr- och damfotbollsspelare: Instämmer.

Känns som att de flesta som argumenterar emot pratar om löner i klubblagen fast alla diskussioner handlar om ersättningen för landslagsuppdrag.

De diskussioner som brukar vara inom klubbfotbollen handlar snarare.
2019-07-10 Vinterankan svarade i tråden: Feministaktivisterna Nina & Peter Rung kräver lika ersättningar förr herr- och damfotbollsspelare:
Så vitt jag vet finns det ingen som kräver att klubbarna ska betala lika, det handlar om att svff ska ge samma dagersättning till landslagsspelare för landslagsuppdrag oavsett kön.

2019-07-10 Vinterankan svarade i tråden: Feministaktivisterna Nina & Peter Rung kräver lika ersättningar förr herr- och damfotbollsspelare: Och 13-årige Melwin Holm hoppar över 2 meter i höjd vilket är vad bara den yppersta eliten damer gör. Prestation jämförs Kajsa kunde hoppa högst i världe av damerna, Stefan av herrarna.
2019-07-10 Vinterankan svarade i tråden: handelshögskolan frågor:
Om det är handels i Stockholm du menar så ja, det är lätt att få jobb efteråt. Har du tillräckligt bra betyg för att komma in?

2019-07-10 Vinterankan svarade i tråden: Blivit suppleant i ett företag utan min kännedom: Jag tycker du ska anmäla till Ekobrottsmyndigheten. Stor chans att det är något generellt fuffens med bolaget. En anmälan dit borde både uppmärksamma dem på det och fria dig om det blir några framtida problem.
2019-07-10 Vinterankan svarade i tråden: Feministaktivisterna Nina & Peter Rung kräver lika ersättningar förr herr- och damfotbollsspelare: Ingen jämför Kajsa bergkvist med Stefan Holm och hur stor chans tror ni Charlotte Kalla skulle ha mot de manliga skidåkarna?

Det handlar om samma ersättning från förbundet. I klubbfotbollen brukar det handla om samma.
2019-07-07 Vinterankan svarade i tråden: Ska folk få BE på arbetstid?: Om man har ett flexibelt arbete som mig är det inga problem, för egentligen blir det inte arbetstid för man skulle tidsredovisa det man arbetar och se resten (som tex bön och rökning) som fritid.
2019-07-07 Vinterankan svarade i tråden: Vem gjorde fel?: Tack för den! Blev väldigt förvånad över alla som tycker det är självklart att hela syskonskaran ska bjudas, i vanliga fall är jag en som propagerar väldigt mycket för att inte lämna utanför.
2019-07-02 Vinterankan svarade i tråden: Ekonomin efter föräldraledigheten?: Men gör samma sak men utan kreditkort då. Betala in en viss summa var till ett gemensamt konto som ni båda har kort kopplat till och ta alla gemensamma kostnader med det kortet. Överskott på kontot blir sparande.
2019-07-01 Vinterankan svarade i tråden: Måste jag bjuda alla barn?:
Hon lärde mamman att vuxensanktionerad mobbing inte är ok och flickan att man behöver vara en sjysst kompis mot alla.

En gissning är att samtliga barn hade ändrat till ja om tjejen blev bjuden.