• Missne

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    Finns det någon eller några som vet hur chansen att bli gravid påverkas av att man har lite mens? Jag har nämligen själv spekulerat i att det kanske är svårare, att det är mindre slemhinna för ägget att fästa i i livmodern.

    Jag har nämligen alltid haft väldigt sparsam mens även om jag blöder under 6-7 dagar. Jag behöver i princip aldrig mer än trosskydd. Är det nån annan som har samma problem eller som vet hur det ligger till med det? Jag funderar på om det kan vara anledningen till att jag inte blir med barn...

  • Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?
  • Pebbles75

    Papegoja: Nej det är inte förrän på måndag... Jobbigt!!!

    Min slemhinna mättes på fredagen och ÄP var på måndagen. Hoppas också att din slemhinna kommer växa till sig någon mm om det nu är två dagar kvar. Sa din läkare något om att han tyckte den var för tunn? LYCKA TILL!!!

  • Flat Eric

    Pebbles75: Oj, då räknade jag lite fel i min iver. Känner du något åt ena eller andra hållet?
    Läkaren sa att det nog inte skulle vara något problem med slemhinnan, den borde ju växa till sig lite till eftersom äggen också växer till sig. Känns ändå ganska hoppfullt. Är lite nervös inför imorgon, vill ju sååååå gärna att de ska få ut några fina ägg!

    Lycka till på måndag, ska du tjuvtesta innan??

  • Missne

    Hej på er tjejer. Hoppas att det blir plus för dig Pebbles coh att din äggplock går bra Papegoja och att mensen kommer tillbaka till dig Eve 82.
    Själv har jag idag varit på VUL efter att ha tabit sista pergo-tabletten igår. Det är tabletter som man tar dag 5-9. Jag har inte haft några biverkningar än så länge. jag hade 5 äggblåsor på gång varav en var dominant så det var väl som det skulle. Från och med idag ska jag testa med ÄL-stickor och när det slår om ska jag ta en pregnyl-spruta på mig själv lite läskigt, men jag fick träna idag att sticka mig och att blanda ihop lösningen som jag ska pruta in. Fick förresten Clearblue ÄL-tester från kliniken. Det trodde jag inte att de bjöd på - de är ju så dyra.

  • Flat Eric

    Missne: Spännande! Hoppas nu att det lyckas! Är precis hemkommen från äggplockningen, är något snurrig men annars känns allt bra. De lyckades få ut 7 ägg!! Jag är jätteglad eftersom jag bara hade 6 äggblåsor sist och man brukar räkna att ca 70 % innehåller ägg, så det var helt klart över förväntan. Nu återstår ju bara att se vilken kvalitet de har och även om mannen har gjort sitt :) Ska ringa imorgon och få besked. Håll tummarna för mig! Pregnylen kommer att gå bra, de säger att den kan svida lite men jag tyckte inte att det kändes något speciellt. Var bara lite öm på magen om man tryckte där , men inget annars.

  • Missne

    papegoja: Åh, vad skönt att det gick bra och att du hade så många ägg. håller tummarna nu för att det går bra.

  • Flat Eric

    Tack Missne! Förresten så var min slemhinna tjock och fin idag, känns toppen!!

  • Flat Eric

    Pebbles75: Hur har det gått idag?? Håller tummar och tår!

    Fick idag tillbaka ett ägg, har testdag på midsommarafton - hjälp!!

  • Stina 74

    Är det någon här som har tips på hur man får slemhinnan tjockare? Min har svårt att växa till sig, jag sprutar med Menopur. Tacksam för svar!

  • Pebbles75

    Tyvärr visade det sig vara negativt som jag befarade! Är jättedeppad och vill bara sätta igång med nästa kur men vi får antagligen inte börja förrän augustimensen...

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?