• Missne

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    Finns det någon eller några som vet hur chansen att bli gravid påverkas av att man har lite mens? Jag har nämligen själv spekulerat i att det kanske är svårare, att det är mindre slemhinna för ägget att fästa i i livmodern.

    Jag har nämligen alltid haft väldigt sparsam mens även om jag blöder under 6-7 dagar. Jag behöver i princip aldrig mer än trosskydd. Är det nån annan som har samma problem eller som vet hur det ligger till med det? Jag funderar på om det kan vara anledningen till att jag inte blir med barn...

  • Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?
  • Flat Eric

    Missne: Tycker du ska be att de kollar det. Jag är själv nyfiken =) Jag vill gärna också veta om det finns ett samband.
    Kan man ringa sin gyn o be om ett nytt vul tror ni? Jag är ju nyfiken på om membrasinet hjälper. Är uppsatt på ivf, men vet inte hur länge det dröjer..

  • eve82
    TJEJER:
    Dag 21 är det, enligt min gyn, då kollar man äl och slemhinna... Tyvärr tyckte han inte att jag behövde kolla slemhinnan då min äl var så bra... Tjejer jag måste logga ut en stud, men bratar gärna mer med er. Vore kul att följas åt. Vad säger ni?? Har lagt denna tråden i "mina favoriter". Vill gärna fortsätt att diskutera detta.

    Pappegoja;
    tänkte mer att vitaminerna kunde hjälpa din sambo. Zink och vitamin E skall tydligen vara bra för männens spermaproduktion.
    vill oxå ha en bula på magen
  • Flat Eric

    Missne: Kanske skulle de ha sagt något om de fann något ovanligt? I mitt fall kändes det som om de blev väldigt förvånade över min tunna slemhinna. Lät dessutom på dem som om det var ganska ovanligt. Skickade in ett inlägg för ett tag sedan om fler m tunn slemhinna och fick bara typ två svar. Det var då jag fick tipset om Membrasin.

  • Flat Eric

    Jag är med på att följas åt, tycker det är jätteroligt att prata med er alla.

  • Oliwa

    Glömde ju att säga.. Lycka till alla i den här tråden, håller tummarna för att det ordnar sig för er alla!

  • Missne

    eve 82 och alla andra: Det vore som sagt jättekul att följas åt i den här tråden och se om vi kan få nån rätsida på det här med lite mens och tunna slemhinnor och om det kan påverka chansen att bli gravid.

    Oliwa: Tack för att du visade på att det inte var nåt problem för dig att bli gravid trots lite mens.

    Papegoja: Ja, prova och ring och se om du får komma och göra ett nytt VUL. Håller tummarna för att det funkar. Jag ska gå och köpa Membrasin redan imorrn. Apropå min slemhinna så är det nog bäst att fråga nästa gång om de kollade slemhinnans tjocklk eller inte iallafall.

    Jag måste också logga ut nu för idag, men håll ögon och öron öppna för nya rön om detta ämne och dela med er här i tråden.

    Och kämpa på i sänghalmen

  • Scissor Sister

    Intressant. Jag har också alltid haft "problem" med lite mens, oavsett min vikt, både när jag varit underviktig, normalviktig och lite överviktig. Nu har vi inte försökt så jättelänge, men det kan säkert vara en liten anledning till att det inte tar sig. Det är helt värdelöst att inte kunna använda tamponger tycker jag. Bläää.

  • eve82

    har nu beställt membrasin över nätet, kommer inom 1-2dagar! Skriver mer i morgon!! Kul att följas åt! Stor kram


    vill oxå ha en bula på magen
  • thj

    Jag har väldigt lite mens max 3dagar och inte särklit mkt heller!


    Och jag har hela 8barn!


    så för min del har det inte gjort någon inverkan!!


    Lycka till med bebbis verkstan!


    Kram

  • Missne

    thj: Skönt att höra att du lyckats få så många barn trots lite mens. Det ger oss hopp!! Jag har alltid velat ha många barn, men den drömmen är väl svår att uppnå nu när åren bara går och inget händer. Man får vara glad om man får ett! Annars får det bli tvillingar eller trillingar så att det blir många fort.

    Jag har frågat gynekologen för flera år sen om det kan vara ett problem med lite mens men de sade då att det inte var det. Det var dock innan jag hade försökt bli gravid så då kanske de säger så för att inte skrämma upp en.

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?