• Missne

    Lite mens - är det svårare att bli gravid då?

    Finns det någon eller några som vet hur chansen att bli gravid påverkas av att man har lite mens? Jag har nämligen själv spekulerat i att det kanske är svårare, att det är mindre slemhinna för ägget att fästa i i livmodern.

    Jag har nämligen alltid haft väldigt sparsam mens även om jag blöder under 6-7 dagar. Jag behöver i princip aldrig mer än trosskydd. Är det nån annan som har samma problem eller som vet hur det ligger till med det? Jag funderar på om det kan vara anledningen till att jag inte blir med barn...

  • Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?
  • Flat Eric

    Precis Missne - snorigt slem är en exakt beskrivning! Väldigt konstigt, men det kanske är bra..
    Någon annan som äter Membrasin som känner igen sig?

  • Missne

    Har varit och flugit (på tjänsteresa). Upptäckte då ett nytt fenomen som jag aldrig haft förut. När jag skulle tryckutjämna min lock för öronen och höll för näsan och blåste inåt (ni vet)då pyste det ut luft ur högra tårkanalen. Så har jag aldrig haft förut! Funderar om det kan ha med membrasinet att göra. Det påverkar ju ögonslemhinnorna med. läskigt kändes det iallafall...

  • eve82

    Hej Tjejer!
    Hur mår ni? Här är det förkylt värre *morr* så TRÅKIGT!!!! Har vilja att göra MASSA saker, men kroppen vill ej =( Känner mig som Agda 82 *ha ha ha* Skriver sällan här *sorry* men har ingen data just nu! Har stammbyte hemma, så jag, sambon och katten bor i en liiiiiiiiiiten etta utan telefon el bredband =( Helt isolerad från omvärden känns de som *ha ha ha* Skriver från jobb datan nu. Vill inte sitta på FL på jobb, vill ej att de skall veta att jag har bäbisplaner. Men nu är jag ensam på kontoret =) Vad skummt att er mens har förändrats tjejer. Min har blivit rikligare =) Har haft dundermens från sön natt till i dag!!!! REKORD 5 HELA DAGAR =) Har förbrukat en hel förpascning bindor..*ha ha ha*

    Hoppas vi alla får + nästa ggr!
    KRAM PÅ ER

  • Missne

    eve82. Gud vad bra att det funkade för dig med membrasin att få mer mens . hoppas att det gör susen för ägget också så att det skall trivas.

    Vet inte om det har nån betydelse men jag har missat att äta 4 tabletter om dan ibland, då jag glömmer bort det när jag är på jobbet, så ibland har det bara blivit tre. Men det borde väl ändå ge resultat tycker man.

  • Flat Eric

    eve82: Det trodde du väl inte - att du skulle bli glad över att ha dundermens!! Ibland är livet upp och ner!

    Missne: Man tycker ju att det inte borde spela någon roll om man missar en tablett ibland, det har jag också gjort. Hur går det förresten med din utredning?

    Själv har min mens hållt i sig längre än vanligt, faktiskt ända till igår. Annars har jag precis blivit kallad till läkarbesök nästa vecka pga IVF:en. Ska fråga ALLT om slemhinnor och mens och även be att få göra ett nytt vul. Precis rätt tidpunkt också eftersom jag har ägglossning då!

    Ha det bra!

  • Missne

    Papegoja: Du får berätta allt du fått veta här i tråden när du frågat ut läkaren nästa vecka. Lycka till då.!

    Själv har jag tid 7 maj då vi ska komma till läkaren och få svar på våra prover från utredningen. Känns som man väntat en halv evighet eftersom sista proverna togs för över två månader sen och sen har man bara väntat och hoppats vid varje BIM. Känns lite trist eftersom man kanske hoppats helt i onödan då provsvaren kanske säger att vi inte kan bli gravida. JAja, nu ska jag inte klaga mer. Har ÄL om några dagar, troligen onsdag eller torsdag om inte knaprandet på rosenrot har förändrat min ganska punktliga ÄL. så jag fortsätter hoppas då

  • Missne

    Idag testade jag positivt på ÄL-testet Jippiii . Det känns skönt att punktligheten håller i sig trots att jag börjat knapra rosenrot och att det funkar trots att jag börjat med billiga ÄL-stickor. Det kan man ju spara en del pengar på. så ikväll blir det till att mysa . I morrn åker sambon bort ända till söndag så det var tur att ÄL kom i tid så att det inte skulle bli när han var borta..

Svar på tråden Lite mens - är det svårare att bli gravid då?