Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    Majblomster skrev 2009-04-28 22:26:13 följande:
    Nu har jag hittat tillbaka till tråden...Skrev tidigare om hur negativt AW:s metoder påverkat mitt barnbarn och jag tycker det är helt fantastiskt att ni unga föräldrar nu tar tag i detta för att få ett stopp på dessa dumheter!! Stor heder till er alla! Någon skrev att anmälan skett till BRIS. Har ni fått något svar? Min erfarenhet är att de inte riktigt vet vad AW:s metoder går ut på.Det vet nog inte BVCsköterskor i allmänhet heller. Jag pratar utifrån egen erfarenhet. Jag tror man jämställer det lite med Nanny-programmen i TV. Man är inte insatt, utan tror att det är nåt helt annat.
    Anna Wahlgren stödjer ju dessutom BRIS ekonomisk. Man får hoppas de ser bortom det.
    Bra att du hittade till den nya tråden. Jag råkade klanta mig så den andra stängdes ner{#lang_emotions_smile}
  • MalinEddie
    Challe N skrev 2009-04-28 23:01:52 följande:
    karmasus: länken funkar ej..
    Det gjorde den för mig..
  • MalinEddie
    Majblomster skrev 2009-04-28 23:37:50 följande:
    Lokisse, du har rätt. Jag blir bara så f..b....d över hennes feghet så jag överreagerade.Förlåt!
    Jg förstår dig. Känner likadant.
  • MalinEddie
    Plutteli skrev 2009-04-28 23:43:25 följande:
    Hon ringde för att kolla att det hon skrivit stämde överrens med vad jag sagt och så. Hon skulle försöka få igenom anmälningen nu som barnmisshandel, uppmuntran till barnmisshandel och varnvård. Hon hoppades att det skulle kunna bli nått av det hela! Hon tog med detaljer ur filmerna, bla. buffningen, solfjädern och tryckpressen samt delar från trådar i forumet som bevisning :)
    Det är ju jättebra. Synd bara att den där tryckpressvideon togs bort innan hon hann se den..
  • MalinEddie
    Lisen08 skrev 2009-04-30 08:49:17 följande:
    Läste det som stod i den första länken nedan. Fy säger jag bara. Finns det på allvar någon som försvarar detta? Tänk om man behandlade gamlingar på detta sätt, vanvård kallas det då. Det hon skriver i inlägget är ren hjärntvätt, inget annat. Blir på allvar riktigt upprörd. Har AB tagit del av denna typ av inlägg i AWs forum?? Sedan tycker ju inte jag att det verkar som att det är enbart föräldrar till kurbarn som får rådet att inte byta bajsblöja:www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php ?t=14...www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php =14...
    Jag håller med. Det är inte jag som har varit i kontakt med AB så jag vet inte exakt vilka uppgifter de fick ta del av.
  • MalinEddie
    CattieNess skrev 2009-04-30 10:03:47 följande:
    Hon är nog en av få som verkligen står upp för sina åsikter! Men däremot så är hon "smart" att hon tog bort videoklippet eftersom det fick så mycket kritik. Hon vill ju att så många som möjligt skall använda SHN och SM eftersom hon anser att det ger trygga barn. Sedan att en annan inte håller med är en annan sak. Det finns mycket gott med AW också. Synd att man bortser från det. Det är ingen rättvis bedömning om man tycker att ALLT är skräp. Då har man inte läst så mycket om vad AW skrivit, utan bara lyssnat på andra som tycker. Hon är inte hemsk rakt igenom. Vissa åsikter strider verkligen mot vad jag tycker om barn, men det är ju hennes sanning. Trist att man på AW:s forum inte kan vara lite mer ödmjuka mot barnen.
    Jag håller med. Social delaktighet och att inte neja och fya är jättebra grejer enligt mig. Mycket är dock läskigt helgalet.
  • MalinEddie

    De har nu börjat diskutera aftonbladets artikel på AW diskussionsforum. Konstigt att de alltid tror man är avundsjuk när man väljer att kritisera AW metoder..

  • MalinEddie
    vittra skrev 2009-04-30 10:14:01 följande:
    De få vettiga saker hon skrivit ner på papper är dock sunt förnuft och helt vanligt föräldraskap och verkligen ingenting som hon på något sätt har uppfunnit eller kan ta på sig äran för, hennes egna metoder och idéer däremot är ju helt åt helvete och det är däri skillnaden ligger! Hennes egna tankar är helt vrickade men de få idéer hon tagit från andra och från vanlig hederlig barnuppfostran är vettiga, varför ska man då över huvudtaget lyssna och hylla henne???
    Precis så tycker jag också. Det vettiga hon har att säga är verkligen inget hon har patent på. Social delaktighet till exempel praktiserade vi här hemma med dottern innan vi fick veta att det är nåt AW tyckte var bra. Det kom helt naturligt utan att läsa en bok. Vi säger också nej väldigt sällan och visar hur man kan göra istället.
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.