• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Sinne: Men skita kan ju ta sin tid hahaha!

  • mariamoln

    Filippa: Vi kan ses på tisdag, bara du och Sanna hinner klart!

  • mariamoln

    Filippa: Okej, vi kör tisdag för då kan jag vara barnvakt på onsdag. Oroa dig inte över redovisningen, läraren var inte ens med!

  • mariamoln

    Issa: Min kille är också sjuk. Sov hos mina föräldrar igår, vilket min syrra och hennes ungar också gjorde för hennes sambo är också sjuk. Ska dock sova hemma idag för jag åker till Stockholm imorgon och har grejer att göra här hemma. När nån av oss är sjuka så blir aldrig den andra sjuk, peppar peppar...

  • mariamoln

    Issa: Haha jag är nog värre än min kille när jag är sjuk ;) Jag ska åka och träffa två kompisar och bara hänga. Jag lär ju inte vara så värst aktiv och det kommer nog bli tidiga kvällar (kul tjej -85). Är ju så trött på kvällarna och får ju upp flåset bara jag går tio steg. Men skönt att komma bort bara. Och jag ska försöka hitta en 1-års present till min syrras unge. NÅGON som har ett bra tips?!

  • mariamoln

    Är det bara jag som har sett att det finns sista minuten från Luleå för 1600 ! I die, fan vad jag vill åka på solsemester!!

  • mariamoln

    Minna: Inte coolt.

    Issa: Vill inte köpa nån plastleksak som går sönder efter 10 ggr. Funderar på nån brioleksak eller ett träinstrument. Får se, hans storebror har redan en uppsättning av allt och föräldrarna är ju måttligt nöjda över alla saker..

    Var förresten på Barnens Hus idag och köpte en bajskorv, en kamera som sprutar vatten och en tvål som gör att man blir smutsig istället för ren. Jag älskar Buttericks, leksakerna blev populära hos syrrans äldsta. Vi lekte att hans lillebror hade bajsat på golvet, hahahaha.

  • mariamoln

    Sok: Det var ju det jag skrev. Att man inte får ta in syskon och inte heller gå ner med bebisen utan man måste hålla sig på bb tills man åker hem.

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3