Inlägg från: Vilda Tiger |Visa alla inlägg
  • Vilda Tiger

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Samma här; 3.4 som efterlunchvärde. Jag blir så himla TRÖTT av denna pendlande. Tur jag ska till bm nästa vecka, hon är bra på sånt här pussel. Men det frustrerande är att jag inte kan förutse hur jag kommer att ligga i socker, kroppen spelar mig spratt varje dag känns det som.


     


    Sinnika


    Det är inte långt kvar nu! Spännande. Har ni namn klara?

  • Vilda Tiger

    baby
    ALvodeongrejen lät ju bra. Ang insulinet vet jag inte... det låter ju inte som ett vanligt insulin utan mer som... ngt konstigt?

    tvåfem
    Välkommen!

  • Vilda Tiger

    Håkansson
    Även jag kollar sockret mitt i natten eftersom jag lätt sjunker till låga värden då. Jag har hamnar i den typ av "anfall" du beskriver två ggr, men jag har inte varit gravid då. Det är inte mkt mer du kan göra än att fortsätta så bra det går, som Sinnika skriver kan man ju inte veta om en ev avvikelse beror på det låga sockret. Troligen har det inte påverkar alls.

    Anja
    Ja, jag förstår att ni hellre vill testa och sedan tvingas avbryta än att avstå helt! Och det finns ju goda chanser att nästa barn inte får samma sjukdom, vad jag förstod.

  • Vilda Tiger

    Fiyali
    Men OJ sicken vändning! 2.5 veckor går ju jättefort, ju! Och va mysigt ändå att ha en sådan liiiiten plutt som är så rund och go, det är ju fördelar med allt som du säger. Va underbart att du tänker så positivt om det! Man ska må bra som gravid och det är ju bara att gilla läget liksom, vilket du definitivt gör. En eloge!

  • Vilda Tiger

    Fiyali
    Den är jättefin, vill jag säga först! sedan kan jag tillägga att jag är i v 25 och min är inte SÅ mkt mindre än din, ändå. Dock mkt mer hängig.

    Ebyl
    haha! Sorry, jag skrattar åt att jag var lika stor i v 19 som du är, som har två i magen. I min blogg kan du scrolla ner några veckor så hittar du ett kort från då jag är i v 19, att jämföra med. Jättefin är du!

    Ja, som ni redan gissat så finns mina magbilder åp bloggen: www.troll.bloggagratis.se Kika gärna och berätta gärna att magen är fin, det tröttnar man aldrig på att höra, eller hur?

  • Vilda Tiger

    Jag håller med er! Alla gravidmagar är så fina! Och Ebyl, jag skrattade alltså INTE alls åt dig på något sätt! Det var snarare åt mig själv; att jag lyckats odla fram en rejäl kagge på kort tid.

    Fiyali
    Japp, andra barnet. Och ganska tätt mellan dem Lyckeli vara bara dryga året då jag blev gravid igen. Så det hra säkret med det att göra. Men jag trivs med den! Och hänget - det ser jag till att stötta upp innan jag fotar. Därav har jag kläder på mig.

  • Vilda Tiger

    Dragoness
    Men GRATTIS till de två pyrena!

    Wille
    Haha! Ja, det kan lätt bli lite fel då man ligger där utfläkt. Jag ska försöka hålla mig ifrån denna flirtande indier på Östra då.

    Fiyali
    Hahahahahaaaaa! Gud sicken rolig historia att berätta för  barnet sedan! Skriv upp den.

    Jag har käkat pizza (mitt socker håller sig jättebra på det, hade 4.8 före och 4.9 efter och tog bara liiiite extra insulin) och spelat spel med min svåger och hans tjej, samt min man. En jättekul kväll! Imorgon ska hela styrelsen här i bostadsområdet, där jag sitter med, jobba mellan 10 och 15 men sedan blir det lugn kväll.

  • Vilda Tiger

    Masarin
    Grattis till Oskar! Och du, då stämde det ju med det där testet med bröstmjölken.

    Wille
    EN VECKA! Tur att det fylls på med nya här inne för jag tycker en efter en bara ramlar ut.

    Fiyali
    Hahahahahahaha! Jag garvade gott åt din glass Jag skulle nog kunna göra samma sak om jag inte var en hamster som hela tiden har saker hemma att äta på. Nästan iaf...

  • Vilda Tiger

    Fixaren
    Vilken bm har du på Östra?

    Även jag har haft höga värden idag. Låg över 10 hela natten och sedan mellan 9 och 13 under förmiddagen. Dags för en höjning igen, antar jag.

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare