• Vilaa

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Poussin: Min läkare pratade om att det var farligare att ha överproduktion  i sköldkörteln än underfunktion, men vet inte om levaxin kan ge överfunktion om man äter för mycket? Kanske inte är samma sak som att ha naturligt över? Men jag vet inte ja för underfunktion kan ju ge missfall.

    Varför sjunker TPO vid graviditet? Min läkare tycker ju å andra sidan inte TPO spelar någon roll ;) (Suck) 

    Prednisolon ska trappas ut långsamt,  det beror lite på hur länge man ätit det också. 
      Det är inte optimalt att äta en hel graviditet förståss men kanske är det enda sättet.   

  • Vilaa
    Zinfandel skrev 2012-09-18 14:39:48 följande:
    Jag gör det gratis på min vc, så det beror nog på var du går.

    Min VC vill inte ens ta tsh blodprover så tror det inte kommer bli där tyvärr.
  • Vilaa

    Vad är det för biverkningar på IL droppet egentligen? Jag har tidigare läst här att det är helt ofarlig men nu läste jag att TWH skrev om blodproppar? 

      

  • Vilaa

    Vad har ni flygit med så det blir billigt? Jag hittar bara flygresor för typ 4000 pp/tr. Kanske är så dyrt? Men det blir ju liksom 8000 bara för att komma dit.. Hade hoppats på ett besök skulle kunna landa på ungefär 30 000, men det blir ju mer då.. Fan att man inte var ekonomiskt oberoende.

  • Vilaa

    Ingen aning, men dags att börja spåna tänkte jag och kolla.. Mannen tycker det är för mycket pengar så vill liksom presentera en färdig budget för honom. Eftersom det blir så mycket pengar och det ändå är i fina grekland hade vi planer på att att ta med oss sonen så blir det lite semester men det blir ju ett antal tusenlappar till i flyg tyvärr... Charter kan man ju få för runt 8 för oss alla med en vecka hotell, men vet inte om det går charter till Aten?  Men det bästa vore ju lite semester när det ändå är långt bort och varmt.

  • Vilaa

    Min kille är väldigt skeptisk till att åka och träffa en doktor i ett annat land sådär så jag tänkte att om man gör det som en liten semester och passar på att gå till doktorn kanske det funkar bättre för honom att tända till på iden.. =)

  • Vilaa

    Tack, airtours verkar man kunna landa på runt 10 för allt med hotell och sonen med... Hur snabbt får man en tid för besök? Och hur stort är Aten? Hur väljer man hotell? (Ni förstår varför jag tvekat så länge inför det här, har typ varit utomlands 3 gånger i mitt liv... ;)

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!