• aylak

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    blåvingen: Är inte klar över hur lång tid det kan vara värre innan det blir bättre, dr D gav inga tidsramar men jag tyckte han förmedlade en känsla av att det (i mitt fall) kan ta lång tid och upprepade IL-dropp (men då har jag ju varit sjuk i snart 11 år). Nu har jag haft min första kraftiga förkylning sen jag insjuknade och känner mig matt och trött, men jag har fått tillbaka min blåa färg på ögonen vilka har varit urvattnade sen jag blev sjuk och det känns annorlunda i kroppen - så jag håller tummarna! Skönt att det iaf känns lite bättre än igår, hoppas det går fort åt rätt håll och att du får fatt i Enbrel!

  • aylak

    Har nu tagit blodprov och fått IL för andra gången!
    Är det någon som har ett hum om hur dr D värderar FBC?!
    Vill verkligen försöka förstå hur det hänger ihop!

    Det enda som ändrats är att Leukocyterna sjönk till precis under referens en vecka efter första IL, idag samma inom referens. Samt att Monocyterna nu är ordentligt färre idag jämfört med en vecka efter förra IL. 
    Lymfocyterna är prick samma. 

  • aylak
    Cathy skrev 2013-10-22 10:50:05 följande:
    Å, det är ju helt suveränt att IVF Falun sätter IL dropp numera! Vänta bara, efter något år så vågar sig säkert fler ivf kliniker på samma sak! Jag tror också att vi tillsammans kan göra skillnad!
    JA, å det är ju helt tippentoppen!!! Visst kan vi göra skillnad tillsammans!!! Glad
  • aylak

    Dr D nämnde inget om att det skulle spela någon roll vilken cykeldag man tar proverna, så Nej det tror jag inte spelar någon roll.

  • aylak

    Misstänker du att originalplanen/behandlingen behöver ändras nu inför nästa FET?  

    Jag har fått instruktioner för kommande tre månaderna (gör inte ivf) och kommer annars bara kontakta honom om vi lyckas bli gravida, men har blivit ombedd att göra det isf först efter att jag tagit nytt fbc och hcg. Annars skickar jag in Exelbladet med symptombeskrivningar, fbc etc. en gång i månaden och då kommer han ev. att ändra planen/dosen/tillfällena. Vi kom överens om att om jag inte hör ifrån honom kan jag ringa efter ett par dagar. Men grundtanken är att vi förhoppningsvis har en bra plan och att jag ska hålla mig till den.

    När jag behövde få recept från honom och när han inte svarade på maiil på en vecka ringde jag upp och så löste det sig. 

  • aylak

    Norweigan flyger från Arlanda till Aten. Vi flög ner med Norweigan på lördag em och hem med SAS tis kväll. Norweigan är lite billigare än SAS. Tror vi betalade drygt 7000:- tur och retur för två personer.

  • aylak
    snartgravid skrev 2013-10-22 16:48:41 följande:
    Nu fick jag äntligen svar från D. Vad betyder T4 tablets är det Levaxin?Glad
    Ja, det är Levaxin.

    NinaCamilla: Bra jobbat, gott att ha lite paragrafer i ryggen.
    Idag har jag åkt i rusningstrafik mellan apoteken eftersom det första apoteket efter 1 timme(!!!) meddelade att de inte lyckades beställa hem Intralipid. Dessutom tyckte han det var störtlöjligt att jag sökte fertilitetsvård i Grekland när de är så duktiga i Göteborg (what the ... what). Löste sig till sist på annat apotek, men det blev en mycket längre utflykt än jag tänkt... Saknar Greklands låt-gå-mentalitet (och värmen)!

    Cathy: Jag såg till att få mitt passnr på receptet också och det kollade en av apotekarierna jag träffade på idag, man måste nog inte ha det, men idag underlättade det för mig. 
  • aylak

    Snart lycklig: Toppen med tre ägg - grattis!!
    NinaCamilla: Tack för länken, superbra att ha. Gott att du kontaktade huvudkontoret - du är ett föredöme!
    lill111: Kul att höra att ni också känner er nöjda med dr D! Hoppas väskan snart dyker upp, men droppåsarna klarar sig utan problem. Lycka till med fbc och droppsättare!
    Angla: Kanske bulsa på dig och ta en långpromenad i rusket, sen göra en kopp varm choklad och unna dig en actionfilm eller nått annat som kan distrahera några timmar....? Kram  

  • aylak

    Snart lycklig: Beklagar att två föll ifrån, vi får hoppas hårt att det ägg som blev kvar är av toppenkvalitet! Kram

    blåvingen: Tråkigt att höra att din VC föll ifrån. Känns lite oetiskt att först lova och sen ändra sig och säga nej, det osar inte direkt omtanke. Hur ofta tar du IL? Har för mig att det var TWH som fick feber, men minnet är inte jättebra. Jag får då och då influensakänsla någon vecka efter ÄL, men har aldrig plussat.

    leah: Vi bor relativt billigt på landet och tjänar ok, har lagt undan pengar varje månad under ett års tid som vi kan lägga på behandlingar - också gör vi inte ivf (än) så än så länge har det inte kostat jättejättemycket. Atenresan såg vi som en kombinerad romantisk långweekend och läkarbesök så kändes det typ lite billigare... (hi hi , är lättlurad) iaf kom vi iväg på lite mys. Men visst känns det. Blev glad igår när man får dra MedMera-kortet på Kronans droghandel och få poäng på medicinkostnaden  (många bäckar små)

  • aylak

    che: Usch vad tråkigt att höra att du blev behandlad på det viset!! Till mig hade de iaf "anständigheten" att ge kalla handen direkt. Gott att du kan lösa ut det på egen hand!

    lill111: IL behöver inte vara i kylen. Jag mår bra, flera långvariga CFS-symptom (läs 10 år) har "hävts" iom andra IL-droppet/pred. Det ger mig hoppet tillbaka! Lycka till med allt nu! 

    Fidelia: Oj, så tråkigt att höra, jag beklagar dödsfallet - varm kram. Vet så lite om hög koagulering och kan inte råda. Men själen behöver få sitt också. Kram

    Snart lycklig: Känner så med dig! Senaste review-artikeln behandlar dock detta och vi som har svårt att överhuvudtaget bli gravida får lika ökade chanser som de med upprepade missfall. Jag brukar försöka böla skiten ur mig en dag eller två och sen försöka hitta hoppet igen. Jag håller alla mina tummar för dig! Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!