• aylak

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Å glömde i uppståndelsen över en läkare som hört talas om IL.
    Stort grattis till flickan - underbart!!! 

  • aylak
    Zinfandel skrev 2013-10-17 17:50:02 följande:
    jaaadu om vi det visste... Vi gar grubblat över det i flera år men inte blivit klokare Skrattande

    (den officiella förklaringen är att det inte finns svenska vetenskapliga studier...)
    Å fasen, en så pass officiell förklaring. Till mig sa de bara att de inte kunde tänka sig att sätta il om det så bara fanns en chans på miljarden (!) att jag kunde få en biverkning, för "experterna" på RMC TRODDE INTE PÅ DET.  (Samma "experter" som fått mig att fly landet för vård...) Skrikandes
    Jag förhörde mig då om riskerna med att ta blodprov... så då fick jag igenom att få hjälp med det iaf. Flört
  • aylak
    singhatjejen skrev 2013-10-18 08:46:47 följande:
    Har ÄNTLIGEN lyckats få en vårdcentral att hjälpa mig med dropp!!! Jag vet inte hur många jag tjatat på och förhandlat med och i våras såg jag en ljusning men när jag väl kom dit var det stopp. Men nu ligger jag här och får dropp as we speek!! Är sååå glad :D
    Lysande! Bra jobbat!!!
  • aylak
    Zinfandel skrev 2013-10-18 07:33:02 följande:
    Grattis till tösen!

    Därför är det såå viktigt att ni som lyckats PRATAR HÖGT om immunterapi! Jag vet att ni är trötta och slut efter allt och alla års kämpande men snälla ni kan bana väg för SÅÅÅ MÅNGA! Kanske är det din vän eller syster eller rent av du själv eller din dotter nästa gång som behöver hjälp. Ni kan faktiskt göra skillnad!!
  • aylak
    Fidelia skrev 2013-10-18 09:56:49 följande:
    Tack Angel, NinaCamilla och Zinfandel, nu är vi igång med behandling mot ureaplasman. Borde jag berätta för Dr D?
    Skulle tro att Dr D gärna vill veta eftersom han använder allas vår erfarenhet för att komma framåt i sin förståelse av immunproblematiken.

    Han frågade mig om jag fått någon längre antibiotikakur och jag berättade att jag i våras fick Ludmilla Ondraseks sk dunderkur och det tyckte han var mycket bra (verkade nästan som om han skulle rekommenderat antibiotika själv annars - men det är min tolkning). 
  • aylak

    Aylak, jag misstänkte att det var du. Vi delar upp områdena mellan oss och tröttar ut dem. Rolig kommentar med risken att ta blodprov.

     


    Det gör vi! Skrattande
  • aylak
    Zwillinge86 skrev 2013-10-19 10:55:47 följande:
    J Dock kommer jag på mig själv med att tvivla till och från, då jag tillskillnad från de flesta av er inte har haft upprepade missfall. Jag blev spontant gravid på första försöket med missfall i v.11 och sedan dess har jag ju aldrig varit i närheten av ett plus igen. Är det önsketänkande att ha som backup att immunbehandling kan vara lösningen för mig? 
    Enligt de (få iofs) artiklar som jag läst så är behandlingen lika effektiv mot upprepade missfall som sk oförklarad barnlöshet/"impregnation failure" OM man har för höga nivåer av NK-celler och hög killing power (ses i Chicago testet) Så nej, jag skulle inte se det som önsketänkande.
    Om ni är oroliga för att åka ner i "onödan" kanske ni kan skicka testet själva till Chicago och åka ner till dr D bara om det visar sig att NK-cellerna är förhöjda.. När och om ni känner er redo... Kramar till er båda
  • aylak

    JätteGRATTIS Angla!!!!! Glad

    Skogsbruden och Snart lycklig: Spännande att höra om akupunkturen! Kroppen är så mycket mäktigare än vad västerländsk medicin ger den kred för -är väl svårt för läkemedelsbolagen att ta patent på akupunktur och då blir det "alternativt".... Å Snart lycklig - lycka till på äggplocket!

    TWH: Lysande jämförelse med anoreximottagningen! Hur mycket NK-celler som anses vara för högt är ju dessutom studerat och skrivet om i flera artiklar och i studierna jämfört med sk "normaler"... Vem var det som hade fått dumkommentaren från början? Kanske skicka några väl valda artiklar till vitrocken? 

  • aylak

    blåvingen: Gott att höra att första IL-droppet kändes positivt! Känner igen det där med värmekänslan, kände likadant. Till mig sa dr D att symptomen först kan bli värre innan det blir bättre, kanske gäller det även för ledvärken? (men jag har mer något liknande kroniskt trötthetssyndrom)

    Zin: Vi packade ner i incheckat bagage, men då var det flera veckor tills jag skulle börja ta medicinen...

    lill111: Antar att ni har landat nere i värmen nu. Stort lycka till!! 

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!