Inlägg från: Ananda Balaganapati |Visa alla inlägg
  • Ananda Balaganapati

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Dr D rekommenderar att sluta med "fick oil capsules" några dagar innan återföring pga den höga dosen A-vitamin som kan skada en ev graviditet. Hur har ni andra gjort? Tagit vegetabiliska fettsyror? Eller får man tillräckligt av intralipiderna?

  • Ananda Balaganapati

    Stort tack för alla svar... Har tyvärr inte köpt baby aspirin i Aten. Då får jag ta fram en bra kniv och dela i tre . Ordinerad 100 mg av D. Har även Trombyl 75. Just fått provsvar - helt nojjig. Ibland skulle det varit bäst att inte veta ! Har ff för höga leukocyter och neotrofilia trots att det bara är två dagar kvar till FET. Läst att prednisolonet kan trigga just leukocyterna. Kanske är det bra och ingår i behandlingen inför transfer. Någon som vet? Dessutom låga hormonvärden progesteron, E2 och prolaktin. Började med progesteron och progynon idag. Pregnyl 5000 i onsdags

  • Ananda Balaganapati

    Solkattan: Lycka till.. tyvärr inte så insatt i värdena. Gör du IVF i Sverige men immunbehandling av Dr D och Riga? Hur stor var slemhinnan senast du mätte? Min slemhinna var 6 mm dag 11 och det tyckte Dr D var för liten, men Danmark ok. Sen tog jag pregnyl 5000 + progesteron och progynon + akupunktur så det borde ha hjälpt den på traven. Hade fått reda på storlek igår om mina ägg/embryon i Danmark överlevt upptiningen. Men tyvärr inte, så det blev ingen FET igår som planerat

    Någon som gjort ÄD i Aten hos Dr D? Har ett nedfruset i Aten (sista egna) och sen blir det ÄD för min del. Mina äggstockar är helt enkelt för trötta. 

  • Ananda Balaganapati

    Solkattan: Ja, den här branschen kan man definitivt inte styra, bara påverka förutsättningar så gått det går. Började för snart tre och halvt år sen. Kantats av problem med sköldkörteln, immunproblem, cystor, omogna ägg osv. bara gjort ett färskförsök, ett frysförsök och en insemination på hela denna tiden. Så man är van att ladda om... Nu när min kropp äntligen var i form så överlevde inte äggen... Så nu blir det som sagt ÄD och egna sista nedfrysta samtidigt nästa cykel - om Dr D hinner arrangera allt. Gjorde också hysto och vill inte vänta. 

    Inte enkelt när läkarna säger olika. De är också övertygade om just deras metod är den bästa. Men du verkar van och vet vilka ordinationer du ska gå på. SÅ blir det väl också efter ett tag, att man måste bli sin egen läkare. 

    Förstår din nervositet... Håller alla tummar och tår jag kan för dig och ditt ägg. De samtalen är verkligen inte roliga. 

  • Ananda Balaganapati
    Alltannatvarupptaget skrev 2014-11-26 11:03:33 följande:

    HEJ!

    Undrar om någon vet om lifeclinic utför embryodonationer?


    Jag ska göra ÄD på lifeclinic med beställda donatorsspermier från Danmark - så det blir ju ju en form av embryodonation. Sen kanske det även finns embryon från IVF:er som blivit över som man kan använda... Undrar själv om någon har erfarenhet av ÄD från lifeclinic. 
  • Ananda Balaganapati

    Någon som vet hur länge effekten från en hysteroskopi sitter i? Hört 2-3 mån. Är Riga bästa och billigaste alternativet? Lång väntetid? Behöver man ta en massa prover innan?

  • Ananda Balaganapati

    Ja, siffror stressar... Kortison/prednisolon påverkar. Mina leukocyter, monocyter och neutrofilia höjdes också efter det att jag ökade dosen prednisolon. Läste på någon sida om prednisolon-inducerade leukocyter. 
    Bra att du bockade i östradiol och progesteron. Tror även han ibland brukar vilja ha prolaktin.
    Hoppas med dig!  Solig Håller alla tummar och tår...

  • Ananda Balaganapati

    Solkattan, förstår din känsla. Tror oxå det är för tidigt att utläsa något än. Vissa har inte några symptom alls på länge, andra har mer. När det gäller FBC så tror jag som Cathy att alla förberedelser med IL och prednisolon medfört att värdena inte höjs. Enligt Dimitri så ska alla läkemedel och IL ha medfört att kroppen är i gravidläge vid återföring och det därmed inte ska vara några höjningar. Jag tror tvärtom, om du hade haft höjningar så hade de inneburit att ditt immunförsvar reagerat på något. Nu har det inte gjort det, vilket känns positivt. Hang in there... Tänk att allt gått bra och vänta till testdag! Håller alla tummar för dig...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!