Inlägg från: Ananda Balaganapati |Visa alla inlägg
  • Ananda Balaganapati

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan: Det visste jag inte, men hoppas hoppas hoppas att det blir tredje gången gillt med Dr D:s behandling! {#emotions_dlg.flower}

  • Ananda Balaganapati
    blåklint skrev 2014-12-03 11:25:11 följande:

    Hjälp, snälla någon!!! Är det någon som kan ge mig tips på var man kan ta blodprov Estradiol och LH och få svar samma dag? Jag har äntligen kommit igång med vårt IVF-försök hos Dr D, men alla läkare/gyn jag kontaktat säger att det inte går. Att dessa prover tar 2-3 dagar. Är det någon som gjort IVF hos Dr D och lyckats lösa detta problem? Jag börjar få panik och tar tacksamt emot tips. Bor i Sthlmsområdet.


    Blåklint: jag har gjort IVF:er i Grekland hos Dr D och aldrig fått provsvaren förrän flera dagar efteråt. Det har funkar iaf, men har bara kört äggplock och inte immunbehandling och insättning. Kör du immunbehandling samtidigt? Isf är det klart viktigt att få samma dag eller så snart som möjligt. Kan inboka dig för tips.
  • Ananda Balaganapati

    Zwillinge86: Stort grattis till insättningen. Håller tummarna för dig! Vet tyvärr inte heller. Jag kom aldrig så långt som till insättning, så jag vet inte hur mina blodvärden skulle sett ut efter transfer. De (leukocyterna, neutrofilia) var dock höga inför, troligtvis pga prednisolonet.
    Solkattan: Hoppas hoppas att det fäster. Ta inte ut något i förtid. Håller tummarna hårt... {#emotions_dlg.flower}

  • Ananda Balaganapati

    Någon som har tips på någon som kan sätta drop/IL och ta blodprov samt göra gynundersökning i Skåne - gärna i Malmö-Lund-Helsingborgområdet? Har försökt, men inte lyckats... Inboxa gärna. TackGlad

  • Ananda Balaganapati

    Solkattan: Ledsen att det inte funkade denna gång heller... Dock härligt och inspirerande med din "kämpaglöd". Alla dessa motgångar, tänk vilka starka "morsor" vi blir... Låter som du ska köra ÄD på din beskrivning, varje försök är ju så krävande både mentalt och för plånboken. Gjorde själv den övervägningen för inte så länge sedan och bestämde mig för att köra på ÄD hos Dr D.

    JSG: Blev nyfiken på dina uppgifter om att en embryodonation bara kostar 1300-2000 Euro. Kan det stämma? Det är ju en 1/3 - 1/4 av vad de kostar på andra ställen. Är det i Tjeckien?

    Cathy: Intressanta uppgifter om att man börjar för sent med IL och prednisolon inför FET eller ET... Har du själv erfarenhet av det? Ska man "självmedicinera"? Hur mycket isf?

    Redan47: Underbart att höra. Håller alla tummar och tår... {#emotions_dlg.flower}

  • Ananda Balaganapati
    Cathy skrev 2014-12-10 20:57:33 följande:

    Linnea; här beställer jag Q10 www.verkkoapteekki.fi/product_info.php/products_id/40359/language/en. Jag tar en liponsyra/dag.

    Ananda; mest fattat det där av andras upplägg. Hann själv ta många dropp innan så mina nk celler hann sänkas men jag är tveksam till om man har höga nk celler att de 'hinner' sänkas till befruktningen om man tar IL typ första sprutdagen. Skulle börja cykeln innan. Samma sak med prednisolon.


    Tack för svar Cathy! Jag kommer att göra FET, alltså inga sprutor. Planen kommer att vara att ta första Il-droppet någon gång mellan 2-3 dagar före CD 1 till 2-3 dagar efter. Kanske ska köra ett IL-dropp typ veckan innan på eget bevåg. Vad tror du om prednisolone? Samma sak där?
  • Ananda Balaganapati

    Underbart att höra Snart lycklig... Stort grattisGlad! Gläds verkligen med dig. Förstår att du kämpat. Låter helt fantastiskt. Vilken inspiration du är. Ska själv göra ÄD hos Dr D så snart han hittat donator och allt är synk. 

  • Ananda Balaganapati
    Snart lycklig skrev 2014-12-11 12:16:47 följande:

    Tack rara Singhatjejen! Hur mår du själv? Marie Erixon frågade igen för ett tag sedan hur det går för dig.

    Jag har tidigare tagit Neupogen flera ggr och tar det även nu. Denna gång har jag tagit högre/högsta dos tidigare. Jag injicerar en hel flaska en gång varje dag. Började med en halv flaska några dagar in i behandlingen, höjde efter ett tag. Jag har också hittills tagit 10 (!) IL-dropp räknat från behandlingsstart.

    Jag gjorde liksom i somras, två Neupogensköljningar "flush" in i livmodern, veckan innan transfer, 5 respektive 3 dgr innan.

    Vid de två FET och även när jag tagit mindre mängd Neupogen vid ägginsamlingarna har jag känt av värk som jag gissar har varit vid njurarna. Denna gång har jag inte känt något alls. Visserligen kanske IL eller min dos av Prednisolon, 30 mg per dag, trycker bort ev smärta. Vet ej.

    Kram.


    Tack för all info Solkattan... Varför gör man neupogensköljningar? Gjorde du även hysto? Hur långt innan började du med IL och prednisolone? 
    Kram {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!