• Anonym (levavidare)

    Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann

    Min man (vi har en 18 år lång relation) fick en livskris och hade en några månader lång hemlig affär med hela "kitet" som välte hela förhållandet över ända. Äktenskapet fick sig en rejäl törn men vi har barn, och efter övervägande (ett halvår), så beslöt vi att fortsätta. Skadan blev dock rejäl för min del. Jag är inte trygg i relationen och litar inte alltid på vad han säger (vilket jag alltid gjorde förut). Ibland kan jag få ångest över att jag blir lurad igen, bara att han är skickligare denna gång. Lika ofta som jag tror på att han gjort ett "brutalt misstag" när han var vek och feg. Min man hoppas dock att det ska bli bättre, och att tiden ska få den här dumheten att blekna i framtiden. Har ingen aning, men att bryta upp 18 års bygge och lämna någon som fortfarande har många egenskaper jag tycker om, känns inte ok alls. Vill inte ge upp än men otroheten har fått mig, världens trognaste, att bete mig annorlunda och jag är mycket mer uppmärksam för andra män som visar mig intresse (dock fortfarande se men inte röra). Det känns som ett sätt att "må bra" i all känsla av svek och jag tror att det är ett sätt att inte gräva ner sig. Någon som känner igen sig och vill utbyta tankar...? 

  • Svar på tråden Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann
  • Anonym (Läker ej)
    Anonym (sakta framåt) skrev 2012-06-16 14:37:33 följande:
    Tror du inte han respekterar dig lika mycket eller mer för att du kunde vara stor och generös och se över hans felsteg än om du rest dig upp och gått? Nu beror det ju på hur man är som personer (både mannen och kvinnan), men jag vet att min mans respekt för mig verkligen inte minskat i och med detta som hänt. Tvärt om - och då saknade han inte respekt för mig innan (utom möjligen i den krisreaktion han hade när han klev fel). Jag vet att han högaktar mig för att jag hade (och har) styrka att stå kvar och låta stormen riva klart. Att jag inte tog, och inte heller lät honom ta, några förhastade oåterkalleliga beslut när det blåste som värst. Utan att jag mer eller mindre tvingade oss att stå kvar och hålla fast vid varandra tills det klingat av och vi kunde börja plocka upp vrakdelarna för att se om vi kunde bygga ihop dem igen till något som för oss uppåt och framåt i resten av livet. Och visst har jag tänkt på det här med flytt, men då kommer dottern in i bilden igen. Hon går på en fantastisk förskola med massor av vänner och även i det närmsta grannskapet går ungarna som barn i huset hos varandra. Jag vill inte att hon ska behöva slitas upp ur detta för att vi vuxna ställt till det - särskilt inte innan vi var helt 100% säkra på att vi fått ihop det. I så fall skulle vi ju riskera att behöva rycka upp henne ytterligare en gång om vi till slut skulle gått skilda vägar. Sen trivs även jag väldigt bra och vi har lagt in vår själ i vårt hem och vår trädgård under många år och det VILL jag bara inte lämna om jag inte absolut måste. Men jag påstår inte att det är lätt. Det känns fördjävligt emellanåt, men det är mitt val.

    Tack, det var fint skrivet av dig. Jo, kanske är det som du säger. Kanske är det bara jag som ser ned på mig själv ,inte han. Vill säga att jag verkligen förstår hur du resonerar, det gör jag.
  • Anonym (levavidare)

    Även om det är svårt att hålla alla dessa yttranden på en stärkande stöttande nivå, vilket var tanken, så tycker jag ändå det finns gemensamma nämnare mellan oss alla, som är lyftande i sig. Framför allt blir jag nästan rörd av den kämparlust som finns,hur omöjlig situationen än känns. Jag tror vi alla en gång var oerhört rädda för hur det skulle kännas att bli sviken så här, och nu vet vi....(kram till er...vill jag ge här). Sedan rör omtanken om barnen, jag har själv stor motvilja för att meddela dem att "vi ska flytta i sär ...". Vet att det skulle kunna bli så, men vem vet hur framtiden ser ut...! Och att vi vill att det ska bli bra, hoppet är en vacker tanke.

    Tänkte på det mallan skrev, att hon släpper kollegan som stöttade. Här är jag kluven. Anledningen är att vi är onekligen i en mycket tuff känslomässig situation, full av "bortdragna mattor", osäkerhet, otrygghet  och bekräftelsebehov. Det har vi inte bett om. Och i de flesta fall säkert abslolut inte förtjänat. Varför måste vi vara så "gulliga" och ordentliga? Jag har varit den ordentliga, snälla med hög moral alldeles för länge, och nu tänker jag att livet är tufft, livet är också kort och jag vill må bra. Inte hämnas (om någon vill påminna mig om att det är mindre bra), men inte dras ner i någon depression eller nedstämdhet  för att jag ska vara duktig när någon annan betett sig illa. Man behöver ju inte göra mer än nöden kräver. 

    Mitt fall liknar "mallans", men jag tänker inte släppa taget om min samtalsvän än. Han fungerar som en livlina i detta. Min man kan absolut inte ge den bekräftelse och stöd som jag behöver nu, men vi vill inte göra något förhastat utan vänta. Jag ser allt jag gör nu för att må bra, som nödlösningar i en svår situation.

     

  • Mallan1987

    Tycker det låter vettigt ang din samtalsvän, det har tagit mig två år att släppa min kollega och det är sjukt jobbigt :( tänker på honom hela tiden...

    Han messa mig igår, jobbtelaterat och jag svarade men thats it och det gör ont :( vet att han också lider av att vi inte hörs och nu kommer vi inte ses förrän vi jobbar ihop i slutet av juli. Men gör det som behövs för att orka överleva sveket, det är du och bara du som kan avgöra om du orkar/kan släppa din livlina när tiden är mogen. Stor styrkekram till er alla!

  • Anonym (levavidare)
    Mallan1987 skrev 2012-06-17 20:02:10 följande:
    Tycker det låter vettigt ang din samtalsvän, det har tagit mig två år att släppa min kollega och det är sjukt jobbigt :( tänker på honom hela tiden...

    Han messa mig igår, jobbtelaterat och jag svarade men thats it och det gör ont :( vet att han också lider av att vi inte hörs och nu kommer vi inte ses förrän vi jobbar ihop i slutet av juli. Men gör det som behövs för att orka överleva sveket, det är du och bara du som kan avgöra om du orkar/kan släppa din livlina när tiden är mogen. Stor styrkekram till er alla!
    Tack, ibland behövs de orden, ibland när jag tänker tanken på att "nej, nu släpper jag allt och startar nytt(!)", då kommer ibland hans bild upp i huvudet, som ett litet "kanske". Kanske kan man kalla det ett "andningshål"...? Min terapeut sa att: det är bra att du inte gör något förhastat, att du testar dina gränser, tittar på alla tänkbara möjligheter och försöker göra vad du kan för att leva bra i detta innan ni gör några definitiva gemensamma val.
    Ja, så då gör jag så..tar det lugnt helt enkelt.=)). Ska träffa min vän i veckan, över ett glas rött ... ska bara prata lite...Kram:))
     
  • Mallan1987

    Efter att ha haft en underbar började vi tjafsa om ingenting :( och då kommer de förbannade tankarna: jag tänker inte krypa till korset, det gjorde jag när han var otrogen och jag stannade, jävla idiot och honom ska jag leva med, jag förtjänar bättre jag är världens bästa fru och han tackade mig genom att vara otrogen!!!

  • Anonym (just fått veta)

    Hänger på i den här tråden då jag just fått veta att min man haft ett förhållande med en annan kvinna under en lång period. Upprinnelsen var nog dels att han mådde dåligt och kände sig otillräcklig i vårt förhållande (svårigheter att få barn, han jobbade mycket och lite annat), dels att han under de sista 2,5 åren hamnat mer och mer i en depression (främst utmattningsrelaterad). Han träffade en annan kvinna på en fest och sedan tog hon kontakt med honom. Redan från början fanns det en attraktion men det "riktiga" förhållandet inleddes inte förrän för 1,5 år sedan. Han erkänner villigt att han under den här perioden inte trott att han haft de rätta känslorna för mig och att han varit väldigt förälskad i henne. Trots det har han hela tiden tvivlat, annars hade han nog redan gått, och när han nu, till slut, har fått hjälp med sin depression och börjat äta medicin så har han kommit till insikt om vem han egentligen älskar och vill leva med. Han känner nog att hela relationen med henne har varit en verklighetsflykt, när han mådde som sämst fanns det någon där som inte ställde några krav (delade inte vardagen, träffades sällan, mest kontakt via mail och sms) och som talade om för honom hur fantastisk han var.

    Jag är otroligt sårad och förbannad. Känner att jag gjort allt för att stötta honom i hans mående och det här är tacken! Jag har dock en viss förståelse och tror att jag kan förlåta honom, främst eftersom jag vet att den person han varit sista två åren inte är han. Han mår otroligt dåligt, vill satsa på oss men har inte riktigt förmågan att bekräfta mig så mycket som jag behöver det. Han känner att allt bara snurrar, att han är världens största skitstövel, att han inte fattar hur han har kunnat svika mig så och att han nog egentligen helst hade sett att jag bett honom fara åt helvet för då hade han fått det han förtjänar.

    Han har klippt all kontakt med henne, ungefär i samma veva som jag kom på det hela (har ärligt talat haft det på känn ett tag) och har gett mig tillgång till alla lösenord och tillåtelse att kolla om jag vill. Tror att jag kan lita på honom när han säger att det är över, att han visserligen inte tycker illa om henne, men att han inte har några romantiska känslor nu, samt framförallt när han säger att han aldrig skulle göra om det. Är dock så otroligt svårt ibland, han har ju ljugit och svikit under så lång period.

    Har funderat en hel del och jag känner att vi, om vi trots allt som hänt fortfarande älskar varandra, är skyldiga vårt förhållande och våra barn att försöka fixa det här. Vi har, innan detta, haft över 12 fantastiska år tillsammans och jag tänker att om det finns en chans att det blir så bra igen är det inte värt att slänga bort allt för ett misstag, om än ett ganska stort sådant. Tänker, när jag är förnuftig, att vi är människor och alla kan göra misstag.     
    Jag har ställt en del krav och sagt att det är hans jobb att övertyga mig om att jag är älskad och om att jag kan lita på honom. Sagt att om han vill leva med mig har han inga fler chanser, det är noll tolerans mot lögner och total trohet som gäller. Har varit jäkligt tydlig med att jag inte accepterar att han stannar bara för barnens eller trygghetens skull, stannar han är det för att han älskar mig för den jag är. Någonstans tror jag att vi måste börja om från början, se till att ta oss tid för att prata, men även göra roliga saker ihop utan att prata om det som hänt. Vara nära varandra, kramas och pussas, visa att vi bryr oss.

    Jobbigast är nog att jag måste ge honom utrymme och stötta honom i hans mående också, skulle helst vilja att han låg och kröp framför mina fötter och bara ägnade sig åt att gottgöra mig, men vet att vi aldrig kommer att få det helt bra igen om han inte får börja må bättre. Önskar ibland att man kunde knäppa med fingrarna och trolla bort allt det onda, snabbt bli helt igenom lycklig igen. Inser dock att det här kräver en hel del jobb och ibland tvivlar jag på om jag är stark nog att orka.

    Blev otroligt långt det här. Hade nog ett behov av att prata av mig. :) 

  • Anonym (levavidare)
    Anonym (just fått veta) skrev 2012-06-20 20:24:37 följande:
    Hänger på i den här tråden då jag just fått veta att min man haft ett förhållande med en annan kvinna under en lång period. Upprinnelsen var nog dels att han mådde dåligt och kände sig otillräcklig i vårt förhållande (svårigheter att få barn, han jobbade mycket och lite annat), dels att han under de sista 2,5 åren hamnat mer och mer i en depression (främst utmattningsrelaterad). Han träffade en annan kvinna på en fest och sedan tog hon kontakt med honom. Redan från början fanns det en attraktion men det "riktiga" förhållandet inleddes inte förrän för 1,5 år sedan. Han erkänner villigt att han under den här perioden inte trott att han haft de rätta känslorna för mig och att han varit väldigt förälskad i henne. Trots det har han hela tiden tvivlat, annars hade han nog redan gått, och när han nu, till slut, har fått hjälp med sin depression och börjat äta medicin så har han kommit till insikt om vem han egentligen älskar och vill leva med. Han känner nog att hela relationen med henne har varit en verklighetsflykt, när han mådde som sämst fanns det någon där som inte ställde några krav (delade inte vardagen, träffades sällan, mest kontakt via mail och sms) och som talade om för honom hur fantastisk han var.

    Jag är otroligt sårad och förbannad. Känner att jag gjort allt för att stötta honom i hans mående och det här är tacken! Jag har dock en viss förståelse och tror att jag kan förlåta honom, främst eftersom jag vet att den person han varit sista två åren inte är han. Han mår otroligt dåligt, vill satsa på oss men har inte riktigt förmågan att bekräfta mig så mycket som jag behöver det. Han känner att allt bara snurrar, att han är världens största skitstövel, att han inte fattar hur han har kunnat svika mig så och att han nog egentligen helst hade sett att jag bett honom fara åt helvet för då hade han fått det han förtjänar.

    Han har klippt all kontakt med henne, ungefär i samma veva som jag kom på det hela (har ärligt talat haft det på känn ett tag) och har gett mig tillgång till alla lösenord och tillåtelse att kolla om jag vill. Tror att jag kan lita på honom när han säger att det är över, att han visserligen inte tycker illa om henne, men att han inte har några romantiska känslor nu, samt framförallt när han säger att han aldrig skulle göra om det. Är dock så otroligt svårt ibland, han har ju ljugit och svikit under så lång period.

    Har funderat en hel del och jag känner att vi, om vi trots allt som hänt fortfarande älskar varandra, är skyldiga vårt förhållande och våra barn att försöka fixa det här. Vi har, innan detta, haft över 12 fantastiska år tillsammans och jag tänker att om det finns en chans att det blir så bra igen är det inte värt att slänga bort allt för ett misstag, om än ett ganska stort sådant. Tänker, när jag är förnuftig, att vi är människor och alla kan göra misstag.     
    Jag har ställt en del krav och sagt att det är hans jobb att övertyga mig om att jag är älskad och om att jag kan lita på honom. Sagt att om han vill leva med mig har han inga fler chanser, det är noll tolerans mot lögner och total trohet som gäller. Har varit jäkligt tydlig med att jag inte accepterar att han stannar bara för barnens eller trygghetens skull, stannar han är det för att han älskar mig för den jag är. Någonstans tror jag att vi måste börja om från början, se till att ta oss tid för att prata, men även göra roliga saker ihop utan att prata om det som hänt. Vara nära varandra, kramas och pussas, visa att vi bryr oss.

    Jobbigast är nog att jag måste ge honom utrymme och stötta honom i hans mående också, skulle helst vilja att han låg och kröp framför mina fötter och bara ägnade sig åt att gottgöra mig, men vet att vi aldrig kommer att få det helt bra igen om han inte får börja må bättre. Önskar ibland att man kunde knäppa med fingrarna och trolla bort allt det onda, snabbt bli helt igenom lycklig igen. Inser dock att det här kräver en hel del jobb och ibland tvivlar jag på om jag är stark nog att orka.

    Blev otroligt långt det här. Hade nog ett behov av att prata av mig. :) 
    Din historia liknar väldigt mycket min, vännen och jag förstår alla känslor precis. Min man var också deprimerad och i ett djupt behov av  bekräftelse och att lyftas. Tyckte att jag verkligen fanns där, även om han stundtals var elak och svår att ha att göra med p g a hur han mådde. Det klart man blir helt vansinnigt sårad. Detta var ju i höstas, men jag pendlar hela tiden mellan alternativen att välja ett nytt liv med någon annan, eller satsa på oss. Problemet är att tilliten är borta (det finns fortfarande ouppklarade konstigheter runt hans "bekännelsehistorier" och jag tror tyvärr inte att jag känner någon kärlek längre, det kanske blir bättre, men just nu är han ingen man jag skulle vilja leva med. Behöver ju också bekräftelse och känna att någon "finns för en". Ja, det är inte lätt...(!). bra att du skrev av dig, det hjälper lite. Kram!!
  • Anonym (på väg)
    Anonym (just fått veta) skrev 2012-06-20 20:24:37 följande:
    Hänger på i den här tråden då jag just fått veta att min man haft ett förhållande med en annan kvinna under en lång period. Upprinnelsen var nog dels att han mådde dåligt och kände sig otillräcklig i vårt förhållande (svårigheter att få barn, han jobbade mycket och lite annat), dels att han under de sista 2,5 åren hamnat mer och mer i en depression (främst utmattningsrelaterad). Han träffade en annan kvinna på en fest och sedan tog hon kontakt med honom. Redan från början fanns det en attraktion men det "riktiga" förhållandet inleddes inte förrän för 1,5 år sedan. Han erkänner villigt att han under den här perioden inte trott att han haft de rätta känslorna för mig och att han varit väldigt förälskad i henne. Trots det har han hela tiden tvivlat, annars hade han nog redan gått, och när han nu, till slut, har fått hjälp med sin depression och börjat äta medicin så har han kommit till insikt om vem han egentligen älskar och vill leva med. Han känner nog att hela relationen med henne har varit en verklighetsflykt, när han mådde som sämst fanns det någon där som inte ställde några krav (delade inte vardagen, träffades sällan, mest kontakt via mail och sms) och som talade om för honom hur fantastisk han var.

    Jag är otroligt sårad och förbannad. Känner att jag gjort allt för att stötta honom i hans mående och det här är tacken! Jag har dock en viss förståelse och tror att jag kan förlåta honom, främst eftersom jag vet att den person han varit sista två åren inte är han. Han mår otroligt dåligt, vill satsa på oss men har inte riktigt förmågan att bekräfta mig så mycket som jag behöver det. Han känner att allt bara snurrar, att han är världens största skitstövel, att han inte fattar hur han har kunnat svika mig så och att han nog egentligen helst hade sett att jag bett honom fara åt helvet för då hade han fått det han förtjänar.

    Han har klippt all kontakt med henne, ungefär i samma veva som jag kom på det hela (har ärligt talat haft det på känn ett tag) och har gett mig tillgång till alla lösenord och tillåtelse att kolla om jag vill. Tror att jag kan lita på honom när han säger att det är över, att han visserligen inte tycker illa om henne, men att han inte har några romantiska känslor nu, samt framförallt när han säger att han aldrig skulle göra om det. Är dock så otroligt svårt ibland, han har ju ljugit och svikit under så lång period.

    Har funderat en hel del och jag känner att vi, om vi trots allt som hänt fortfarande älskar varandra, är skyldiga vårt förhållande och våra barn att försöka fixa det här. Vi har, innan detta, haft över 12 fantastiska år tillsammans och jag tänker att om det finns en chans att det blir så bra igen är det inte värt att slänga bort allt för ett misstag, om än ett ganska stort sådant. Tänker, när jag är förnuftig, att vi är människor och alla kan göra misstag.     
    Jag har ställt en del krav och sagt att det är hans jobb att övertyga mig om att jag är älskad och om att jag kan lita på honom. Sagt att om han vill leva med mig har han inga fler chanser, det är noll tolerans mot lögner och total trohet som gäller. Har varit jäkligt tydlig med att jag inte accepterar att han stannar bara för barnens eller trygghetens skull, stannar han är det för att han älskar mig för den jag är. Någonstans tror jag att vi måste börja om från början, se till att ta oss tid för att prata, men även göra roliga saker ihop utan att prata om det som hänt. Vara nära varandra, kramas och pussas, visa att vi bryr oss.

    Jobbigast är nog att jag måste ge honom utrymme och stötta honom i hans mående också, skulle helst vilja att han låg och kröp framför mina fötter och bara ägnade sig åt att gottgöra mig, men vet att vi aldrig kommer att få det helt bra igen om han inte får börja må bättre. Önskar ibland att man kunde knäppa med fingrarna och trolla bort allt det onda, snabbt bli helt igenom lycklig igen. Inser dock att det här kräver en hel del jobb och ibland tvivlar jag på om jag är stark nog att orka.

    Blev otroligt långt det här. Hade nog ett behov av att prata av mig. :) 

    Hej, tack för din berättelse.


    Jag känner igen mig i ALLT du beskriver. Min man tar också antidepressiva nu och har faktiskt börjat återvända till sitt "gamla" jag, där han var innan otrohetsaffären, som pågick till och från i två år. 


    Det enda som jag kan lägga till i min historia är att jag själv insåg, eller fick hjälp med att inse, att jag också befann mig i en depression, detta bidrog säkert också till att jag inte "orkade" se och uppfatta alla varningssignaler som faktiskt fanns där. Så jag har också fått hjälp med terapi och antidepressiva. Mår mycket bättre än på flera år, och jag känner att jag älskar min man och vi har en stark attraktion och passion som vi lever ut nu. Det är nu nio månader sedan bomben briserade och jag trodde att mitt liv var raserat. I det läget såg jag ingen fortsatt framtid med min man, men tack vare hans enorma ånger och hårda arbete att återvinna mig så har jag orkat och velat gå vidare med honom. Vi har också 15 år tillsammans och tre fina barn. Men det viktiga är att VI, jag och min man, vill ha varandra, och att vi inte stannar endast för barnens skull. Då gör man både sig själv och barnen en otjänst om man resonerar så, tänker jag.


    Till det som är mindre bra är att jag själv hade en kortvarig affär med en man strax efter uppdagandet av min mans otrohet. Det är inget att försvara, bara att det gav mig lite kortsiktig tröst och jag kände mig sedd och åtrådd, att någon ville ha mig. 


    Nu tar vi dagen som den kommer, och ibland hugger det till när jag tänker på alla lögner och svek han trots allt utsatt mig för. Då tar jag upp det direkt. Och han lyssnar. 

  • Anonym (på väg)

    måste tillägga att till min historia hör också att min mans fd knull finns i vår närhet, på hans jobb, skolan, dagis, närområdet. vilket komplicerar saken. det är vidrigt. men det är hon själv som lider mest av detta. kanske skäms hon, det vet jag inte, tror inte hon är den typen. jag har tack och lov väldigt många stöttande vänner som känner till vad som hänt och det gör mig tryggare, starkare. sedan vet jag att när min man fick välja mellan mig och henne valde han ju mig. han ser ner på henne i dag, föraktar henne (och det han själv gjorde givetvis).


     


    jag har tagit del av mängder av deras korrespondens, och utläser att hon har varit väldigt drivande och sexuellt "på". det ursäktar inte på något sätt min mans beteende, men jag förundras över dessa kvinnor som så hårt och medvetet går in för att ragga på någon annans man. visst, "kärlek" och passion "drabbar" men man har alltid ett eget val hur man går vidare med de känslorna.


     


    själv skulle jag aldrig finna mig i att vara den "andra kvinnan" i två år, tråna efter en gift man som delar säng med sin fru varje natt. det skulle jag se som enormt förnedrande. det skulle min egen stolthet inte klara. enligt hennes korrespondens att döma var hon ju inte ute efter bara knullandet utan även att de skulle flytta ihop, gifta sig etc. 


     


    någon annan som måste leva med denna person i sin närhet som vill dela med sig, eller detta kanske hör hemma i en annan tråd? 

  • Anonym (Jag med)
    Anonym (på väg) skrev 2012-06-21 10:22:59 följande:

    måste tillägga att till min historia hör också att min mans fd knull finns i vår närhet, på hans jobb, skolan, dagis, närområdet. vilket komplicerar saken. det är vidrigt. men det är hon själv som lider mest av detta. kanske skäms hon, det vet jag inte, tror inte hon är den typen. jag har tack och lov väldigt många stöttande vänner som känner till vad som hänt och det gör mig tryggare, starkare. sedan vet jag att när min man fick välja mellan mig och henne valde han ju mig. han ser ner på henne i dag, föraktar henne (och det han själv gjorde givetvis).


     


    jag har tagit del av mängder av deras korrespondens, och utläser att hon har varit väldigt drivande och sexuellt "på". det ursäktar inte på något sätt min mans beteende, men jag förundras över dessa kvinnor som så hårt och medvetet går in för att ragga på någon annans man. visst, "kärlek" och passion "drabbar" men man har alltid ett eget val hur man går vidare med de känslorna.


     


    själv skulle jag aldrig finna mig i att vara den "andra kvinnan" i två år, tråna efter en gift man som delar säng med sin fru varje natt. det skulle jag se som enormt förnedrande. det skulle min egen stolthet inte klara. enligt hennes korrespondens att döma var hon ju inte ute efter bara knullandet utan även att de skulle flytta ihop, gifta sig etc. 


     


    någon annan som måste leva med denna person i sin närhet som vill dela med sig, eller detta kanske hör hemma i en annan tråd? 


    Jag gör ju också det, lever med "henne" som min man valde att ha en relation med... mycket i våra historier är ju lika, men här sep jag och mannen i 1,5 år och han hade en "relation" med henne då... när han valde att bryta med henne fick jag skulden för det... hon har sms-bombat mig med hot och anklagelser och så här efteråt inser jag att jag borde ha polisanmält henne... då fattade jag ingenting :( JAG var väl ändå den som inte gjort nåt i deras smutsiga affär...

    Vi har barn i samma klass och skolavslutningen var en ångest och pina utan dess like.. HON tycker inte att hon gjort nåt fel, som snott min man... fick också veta att hon alltid raggar på upptagna och att hon sabbat fler familjer än vår... nu är hon igen på väg att nästla sig in i en annan familj.. vi var vänninor, trodde jag... men hon hade bara sökt min vänskap för att komma åt min man, också hårt att få veta efteråt... hon bad honom om hjälp så fort det var något, våra barn skulle umgås, vi skulle grilla hos henne, hon skjutsade min man mm...

    Mitt krav för att min man skulle få en ny chans var att sälja vårt drömhus, där allt skit hänt... han var/är allt annat än glad för det, men det skulle han ha tänkt på så mycket tidigare... innan han gjorde sina skitga val.. i dag kommer huset ut till försäljning..
Svar på tråden Vi som vill leva kvar i relation trots otrohet - kom hit så stöttar vi varann