• Nany

    Shape Up

    Bra jobbat alla! ! Visst förändras själv förtroendet

  • Nany
    sihn skrev 2013-09-07 22:18:04 följande:
    Åh är så deppig nu! Visst slarvade jag förra veckan och har inte varit supernoga men tycker ändå jag hållt koll denna vecka så jag inte ätit för mycket.

    Idag tex var vi på kusinträff hos mina föräldrar. Då jag visste att det bara var kakor och kaffe så tog jag med mig lunch, var där två timmar innan och hjälpte till, som jag åt innan och tacka nej till kaka efter kaka, drack bara kaffe och tog en av farmors chokladbiskvier (dumt men det går inte att motstå, tackade som sagt nej till sju andra sorters kakor och tårta).

    I alla fall, ställde mig på vågen och upp 2 kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Känner mig värdelös. Vet att jag inte rört på mig ordentligt på tre veckor, förutom ett handbollspass och en korpenmatch i fotboll, har fortfarande stora blodblåsor på hälen.

    Har noll motivation nu. Har ätit lite smågodis ikväll och korv med bröd. Det känns som om det inte spelar någon roll

    Usch!!!!!!!

    Men ni andra är hur duktiga som helst!!!



    Du behöver ej va deppig alla vi slarvar då o då. Det är jätte tufft. Jag slarvade hela dagen idag med chips alkohol grill o godis imorgon är jag bjuden till farmor på lunch o hennes mat är såååä god ska försöka att äta lite lagom eftersom hon kommer laga massa olika så det blir svårt att räkna kalorierna. Jag kan även säga att min vikt skiljer upp o ner varje dag. Vissa dagar kan jag även väga 2kg mer o så vips efter några dagar väger jag mindre. Håll motivationen uppe o fortsätt kämpa. Vi kommer alla att klara det.
  • Nany

    Själv kör Jag gratis appen. Det räcker mig. Ang träningen om ni ej hittar det på listan eller när ni söker ta det som är närmast tex zumba = dans. Jag kan passa på att dela med mig ett mellanmål recept. Påminner om en glass recept någon skrev här men den här är endast på 75 kcal. 1 dl naturell lätt yoghurt. 70gram ica basic frysta bärmix. Lite honung Eller sötningsmedel. Mixa o ät. Själv kör jag sötningsmedel.

  • Nany

    Jag började 31/7 o ha gått ner ca 4kg o tappat ca 7cm på midjan mitt mål är att gå ner 13kg totalt.

  • Nany
    Tildalainen skrev 2013-09-11 09:55:39 följande:
    Huvudbry... jag åt spaghetti och köttfärssås igår. 1 dl av varje. Men hur sjutton ska jag notera det i appen när det finns så många att välja på?? Jag vägde och tog den som var 280 gram. Det blev 255 kalorier. Men hur ska jag veta att det verkligen är 255 kalorier utan att dissekera köttfärsen?! Det går ju liksom inte...



    Det finns en länk där du skapar dina recept. Då fyller du i alla ingredienser o skriver för hur många pers det är till så räknar den ut till dig hur mycket en port är i kcal
  • Nany

    Idag vägde jag mig eftersom jag missade att väga mig i onsdags. Har gått ner 0,5kg o minskat 1cm runt midjan. Inte mycket men hellre ner än upp

  • Nany
    Tildalainen skrev 2013-09-12 13:57:17 följande:
    Smart att byta ut pasta och potatis mot broccoli och blomkål!! Tack för det tipset



    Fisk,kyckling filé, , quorn filé och bulgur har låga kcal det äter jag
  • Nany
    caledonianclear skrev 2013-09-13 13:04:56 följande:
    Började i lördags och har gått ner drygt tre kilo på fem dagar. Jag går lätt ner i vikt, men också åt andra hållet så jag måste vara stenhård. Började på 80 kilo blankt och är nu nere på 76,4. Det jag främst har märkt är vilka bautaportioner jag åt innan. Helt sjukt vad mycket man äter egentligen.



    Wow helt otroligt är det ens möjligt?
  • Nany
    alexs mamma skrev 2013-09-13 17:21:15 följande:
    Jag dricker inte speciellt mycket vatten vare sig jag fastar eller utan  jag dricker när jag är törstig. Jag fastade i går och gissar att jag då fick i mig ca 1,2 liter vätska under hela min vakna tid. Drick när du är törstig eller om du är hungrig och det hjälper dig att bemästra det värsta suget...



    Kör du 5:2 diet vad äter du när du fastar
  • Nany
    Tildalainen skrev 2013-09-16 10:39:07 följande:
    -1,4 kilo efter första veckan! Tjohoo vad roligt! Så snabbt hade jag inte tänkt mig, men det kanske är mycket vatten i början.

    En fråga, jag scannade in en Wasa Sandwish Creme Cheese och fick 2 kalorier?! Men på förpackningen står det 85 kcal per bar - det är väl det man ska gå efter?



    Scanna koden o skriv i grsm istället brukar funka.
Svar på tråden Shape Up