• Svar på tråden Hehe, hm... Kommentarer på detta?
  • Tom Araya
    Anonym (Klutt) skrev 2014-08-02 00:30:33 följande:
    Fast det är inte samma sak. Om du betalar inteäde och en halvtimme senare pajar din favoritattraktion, då kan du ju inte kräva pengarna tillbaka.

    Jag är säker på att man hade informerat om bajs i poolen vid entrén, om detta skett innan de kommit in i parken.
    Jodå, jag kan kräva tillbaka vad just det är värt.
  • Tom Araya
    Babyfeber skrev 2014-08-02 00:26:03 följande:
    Som i detta fall då, om attraktionen stängs när du är inne i parken pga väder/reparation eller vad det nu kan vara. Kräver du ersättning för det också?
    Väder, nej.
    Reparation, ja.
  • Tom Araya
    Flash Gordon skrev 2014-08-02 00:41:49 följande:
    Ett jäkligt oekonomiskt beteende att haka upp ett besök på Furuvik på att bara bada.

    Jag menar, är det bara bada ungarna vill så finns det billigare varianter än att betala 1300 i inträde till Furuvik för sju personer.

    Men det finns folk till allt.
    Ja, om det nu var så. Men jag uppfattade det som att de gjort annat där också och familjen bestod heller inte bara av barn med stort sug efter bad.
    Oavsett det så tar det ju inte bort betydelsen av just äventyrsbadet i besöket.
  • Babyfeber
    Tom Araya skrev 2014-08-02 00:47:50 följande:
    Väder, nej.
    Reparation, ja.
    Så du menar att om en attraktion går sönder så kräver du kompensation för att de måste reparera den? Vad tycker du då är en rimlig kompensation för detta?
  • Julligulli

    [quote=73719044][quote-nick]Flash Gordon skrev 2014-08-02 00:43:26 följande:[/quote-nick]Och så givetvis: den där nu-är-jag-kränkt-minen på fotot i tidnigne.

    Osvikligt.[/!quote]

    För att få jobb som fotograf på AB måste man ha lärt sig att ta foton ur grodperspektIv samt övertala objekten att tänka på det mest sorgliga de kan komma på alt se riktigt arga ut.

  • EnAnonumius
    Tom Araya skrev 2014-08-02 00:16:04 följande:
    Om min favoritattraktion är stängd, utan information i entrén, då kan du lita på att jag kräver att få något tillbaka om jag betalt fullt biljettpris och jag är ganska säker på att jag hade fått det utan protest, om man mot förmodan missat att informera om det innan jag köpte biljetten.

    Kör du på häfte så har du ju biljetten för den attraktionen kvar till nästa gång.
    Men herregud..

    Hur skall man kunna FÖRUTSPÅ att något skall hända? De är inga spågummor/-gubbar som jobbar på nöjesparken.

    Jag har själv varit med om att en attraktioner på nöjesparker ha stängts. De har funkat perfekt hela dagen, och är helt nyservad, och så händer en olycka . Hur fan skall Personalen vid en entré kunnat informerat mig flera timmar innan olyckan?


    Så som man känner sig själv, så känner man ALDRIG andra.
  • Flash Gordon
    Anonym (Klutt) skrev 2014-08-01 11:24:59 följande:
    Ejin skrev 2014-08-01 10:56:24 följande:

    Nu framgår det ju inte i artikeln iof att det är mer än ett badland eller för den delen om de då utnyttjat hela parken hela dagen innan de gick till baddelen. Såklart om de knatat runt i parken en hel dag så är det ju en annan sak. Tänkte mest på om man betalar inträde och sen direkt får veta att en stor del av parken är stängd. Då borde man kunna få pengarna tillbaka. Givetvis inte om de har varit där i fem timmar innan.


    Åh, ni är så smarta! Det är sådant där som jag så ofta missar på. Dock tyckte jag att det var lite märkligt att de ankom till parken bara tre timmar innan stängning (varför inte satsa på en heldag när man kommer långväga och lägger så mycket pengar på upplevelsen?). Fast det är kanske som ni skriver då, dvs att de nyttjat övriga parken innan de begav sig till poolen.
    Självklart är det så. Det är ett inträde till hela parken.

    Ingen frisk människa betalar 1300 för att låta sina barn bada i en pool några timmar.

    Som artikeln är skriven nu framstår de som ännu mer korkade än de gör av det faktum att de kräver pengarna tillbaka för att polen behövde saneras.
  • Julligulli

    Förra veckan stängdes flertalet attraktioner på tröjan under ovädret. Undrar om det fanns de som begärde tillbaka pengarna då också?

Svar på tråden Hehe, hm... Kommentarer på detta?