Jessica Andersson nobbades av Hugh Grant: "Jättedum"

Under ett av Hugh Grants Sverigebesök satte han ner foten mot Jessica Andersson. Nu berättar Pernilla Wahlgren om hur mötet egentligen gick till.

Under en av Hugh Grants Sverigebesök nekade han Jessica Andersson att ta en bild.
Under en av Hugh Grants Sverigebesök nekade han Jessica Andersson att ta en fanbild.

Jessica Andersson har en lång karriär på den svenska musikscenen. Artisten fick sitt genombrott i dokusåpan Fame Factory 2002 och utgjorde senare ena parten i gruppen Fame. Andersson har därefter hunnit turnera med Diggiloo samt tävlat i Melodifestivalen och Let's dance.

Nobbades av Hugh Grant

Med sin gedigna meritlista har Jessica Andersson kommit att bli en av Sveriges mest folkkära profiler och syns ofta med ett leende på läpparna. Trots det goda ryktet har hon rört upp starka känslor hos självaste Hugh Grant. I podcasten Wahlgren & Wistam, med Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam, avslöjade Pernilla nämligen att han nekade att ta en bild med Jessica.

– Vi var inbjudna till en kändisfest och Hugh Grant var där. Jessica Andersson tog mot till sig och gick fram till honom för att be om en selfie, säger Pernilla.

Allsång på Skansen-programledaren förklarar sedan att även fast att Hugh inte vet om att Jessica är känd i Sverige, är hon trots allt ingen galning. Men Jessica Anderssons fråga fick ett tydligt svar från Grant enligt Pernilla.

– "Nej absolut inte, jag är här privat", säger hon och fortsätter:

– Hon blev tokdissad och kände sig jättedum.

Hugh Grant är tillsammans med svensken Anna

Hugh Grant är sedan 2018 gift med svenska tv-producenten Anna Eberstein. Paret har tre barn tillsammans, en son född 2012, en dotter född 2015 och en dotter född 2018. Paret bor i London, men tillbringar även en del tid i sitt sommarhus i Torekov.

Anna Eberstein och Hugh Grant har tre barn tillsammans.
Anna Eberstein och Hugh Grant har tre barn tillsammans.

Grant har även två barn med exflickvännen Tinglan Hong.